Přejít na hlavní obsah
Gabriela Sabatini Miss Gabriela toaletní voda pro ženy

Recenze Gabriela Sabatini Miss Gabriela

toaletní voda pro ženy

Toaletní voda Gabriela Sabatini Miss Gabriela je jednou z řady úspěšných parfémů argentinské krásky a tenisové hráčky. Vůně přišla na trh roku 2013 a je cílena na všechny dívky a ženy, které chtějí vyzdvihnout svou přirozenou krásu.

Koupit

Toaletní voda Gabriela Sabatini Miss Gabriela je jednou z řady úspěšných parfémů argentinské krásky a tenisové hráčky. Vůně přišla na trh roku 2013 a je cílena na všechny dívky a ženy, které chtějí vyzdvihnout svou přirozenou krásu.

Koupit

Gabriela Sabatini Miss Gabriela recenze20

4.6
22
2
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Vůně není příliš intenzivní ani dlouho nevydrží, problém je však kvalita rozprašovače, přestal po nějaké době fungovat bezdůvodně, takže mám půlku parfému kterou nejde vystříkat
    Maria
    13. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Tuhle vůni kupuji už po několikáté pro mamku, za mě voní taky hezky a příjemně a ona prostě ty vůně od Sabatiny má ráda.
    Sarah Ž.
    13. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. lehká, příjemná vůně
    Věra
    24. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Vůně úplně nádherná, docela dlouho vydrží na oblečení a je opravdu skvělá. Už mám druhé balení a jsem úplně nadšená. Pokud mohu doporučit tak se více vyplatí ta 30ml, protože je tato vůně opravdu návyková a je prostě skvělá.. milujuu
    Eliška
    10. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. MILUJU tuhle vůni, příjemná a jemně sladká vůně.
    Adéla P.
    19. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Na tento parfém nedám odpustit. Mám ho asi už přes rok a pokud hledáte letní, svěží vůni určitě doporučuji.
    <3
    17. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Krásná svěží ovocná vůně
    Gabriela M.
    19. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Mám hodně vůní a ne zrovna levných....hledala jsem něco svěžejšího, jednoduššího a nasládlejšího.Zkoušela jsem i mnohem dražší vůně. Chtěla jsem něco na léto, co vydrží a tato to splňuje. Dalo by se říci, že má trošku něco společného ( asi tu svěžest) z Izia -Sisley. Sisley je ale o růži, toto je malina a pepř . Přestože je to obyčejná drogerie, řekla bych, že vůbec není špatná. Věkově klidně i pro teenagerky (to já tedy už dávno nejsem), i tak jsem ji na léto koupila.
    Iveta
    22. června 2020
    Byla recenze užitečná?
    |
  9. Jsem spokojena, doporučuji všem.
    Libuše L.
    30. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Veľmi pekná vôňa.
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    2. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Jsem spokojená, vím co kupuji již po několikáté.
    Majka
    23. listopadu 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. Vzala jsem si vůni na zkoušku. Zklamání. Toaletní vodu používám po toaletě.
    Zákazník z notino.cz
    19. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. Nádhera,krásná vůně,dobrá výdrž,dá se přirovnat k Nině Ricci Love in Paris
    Zákazník z notino.cz
    26. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. Proč už nedělají parfém, jen toaletní vody? Měla jsem oblíbený parfém Gabrielu elegance a přestal se vyrábět. Velká škoda :-(
    Táňa
    14. prosince 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. Jedna z nejkrásnějších vůní. Dlouhá výdrž. Maximální spokojenost.
    Zákazník z notino.cz
    12. října 2016
    Byla recenze užitečná?
  16. odporúčam, perfektná svieža vôňa, mám rada všetky vône od Gabriela Sabatini
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    10. srpna 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. Veľmi príjemná vôňa, hlavne teraz na leto. Cítim sa s ňou sebaisto, určite ňou nikoho neobťažujem. Myslím, že by ju ocenili staršie ročníky, na dotvorenie zrelej krásy. Odporúčam a určite si ju ešte zopakujem.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    22. června 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. Vôňa je ovocná,veľmi sa mi páči.Keď zmením parfém,aj tak sa k nej vraciam.Odporúčam
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    16. března 2016
    Byla recenze užitečná?
  19. Skvělá ovocná vůně! Na těle i na oblečení vydrží vonět opravdu dlouho!
    Zákazník z notino.cz
    26. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?
  20. Fantastická vôňa. Jemná, hrejivá, príjmená, sladká. Pre energické dievčatá a ženy ako stvorená :-)
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    7. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?