Přejít na hlavní obsah
Frudia Sun Ultra UV Shield hydratační krém na opalování SPF 50+

Recenze Frudia Sun Ultra UV Shield

hydratační krém na opalování SPF 50+

Tak lehký, že ho na obličeji ani neucítíte, je hydratační krém na opalování SPF 50+ Frudia Sun Ultra UV Shield. Do pleti se rychle vstřebá, ochrání ji před UV zářením a zároveň ji bude díky kyselině hyaluronové hloubkově hydratovat. Posílí její ochrannou bariéru, pomůže předejít tvorbě vrásek a zanechá pleť viditelně rozjasněnou.

190s kódem brands
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Tak lehký, že ho na obličeji ani neucítíte, je hydratační krém na opalování SPF 50+ Frudia Sun Ultra UV Shield. Do pleti se rychle vstřebá, ochrání ji před UV zářením a zároveň ji bude díky kyselině hyaluronové hloubkově hydratovat. Posílí její ochrannou bariéru, pomůže předejít tvorbě vrásek a zanechá pleť viditelně rozjasněnou.

Koupit

Frudia Sun Ultra UV Shield recenze20

4.7
102
10
2
3
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Tento krém je super, používám každý den a nedám na něj dopustit. :-)
    Lucie B.
    22. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Toto SPF kupujem pravidelne,dobre sa rozotiera nezanecháva biely film a hlavný dôvod prečo ho kupujem pravidelne je že neupchava póry 🙏🙏🙏
    Kopie recenze od Zuzana P. z notino.sk
    15. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Mohu jen doporučit...používám já i má dcera ..krásně se vstřebá a na opalovani nejlepší krém na obličej ...
    Pavla P.
    8. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Najlepšie SPF! Necháva krásne lesklú glowy pleť, krásne sa roztiera, nenecháva biely film a make up s ním nerobí cucky. Perfektný.
    Bianka
    24. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Také nejsem spokojená. Co se týče konzistence, vůně a roztíratelnosti, nemůžu si stěžovat, ale bohužel se po aplikaci moje pleť hodně leskne, trochu mě lechtá/svědí a objevilo se mi pár pupínků. Nečekala jsem zázraky, ale toto SPF mi nesedlo. Raději jsem z rutiny vyřadila.
    Markéta
    22. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Toto je mega super SPF mám už druhé balenie, pleť mám veľmi nachylnu na upchavanie pórov ale toto SPF vôbec neupchava po nanesení sér už nemusím použiť krém len toto SPF pretože nahradí aj krém, veľmi veľmi odporúčam pre pleť k sklone upchavaniu pórov a suchú a dehydrovanu pleť
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    18. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. Bohužel nejsem spokojená. Produkt se sice dobře roztírá, nicméně zanechává na pleti několik hodin nehezký mastný film, masku, nechce se vstřebat, a to ani při minimálním množství. Mám normální pleť. Smíšené/mastné nedoporučuji vůbec, sušší by možná mohl vyhovovat, nicméně za mě ne, lesknu se z toho jak disko koule.
    Andrea
    10. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Miluju. Hezky se vstreba a hydratuje, kupuji uz ctvrte baleni. Na sussi plet parada, ale na mastnejsi si myslim, ze neni moc vhodny
    Bara
    6. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Tohle je ten jediný opalovací krém, co mi nezpůsobuje pupínky. Navíc je lehký a nezanechává bílé šupiny.
    Kristýna
    4. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. velmi příjemné, rozzáří pleť, hezky se vstřebá, doporučuji
    veronika
    23. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. koupila jsem ve chvíli, kdy moje oblíbené SPF mělo výpadek...a jsem moc spokojená, nedráždí pleť, nedělají se mi po něm pupínky, příjemná vůně, nedrolí se pod make-upem, musí se nechat trochu vstřebat. Naprosto splňuje požadavky, používala jsem ho hodně i u moře a nespálila jsem se a pleť byla stále hydratovaná.
    Petra
    27. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Toto spf mi bohužel zanechávalo na pleti masku. A vůně na mě byla příliš silná.
    Šárka P.
    27. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Za mě nejlepší opalovák, co jsem zatím vyzkoušela. Konzistence je dobře vstřebatelná, přesto poskytuje dostatečnou ochranu. Během dne se neloupe a co osobně považuji za výhru je to, že narozdíl od většiny opalováků mi nedráždí oči. Velmi nepatrná parfemace není nijak dráždivá.
    Zuzana E.
    25. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Super hydratační spf krém. Není tolik tekutý ale krásně se roztírá. Vstřebá se během několika minut, nechá pokožku přirozeně lesklou. Stačí opravdu málo a pokryje celý obličej i krk. Nezanechává ani žádný bílý povlak a neštípe kolem očí
    Klára K.
    24. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Ideální pod make-up, nezmolkuje se, win-win - vysoké SPF i hydratace
    Terezie
    21. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. lehký, nelepí, pokožka je hydratovaná a přirozeně lesklá, vypadá krásně
    Magda
    7. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  17. lehký, nelepí, pokožka je hydratovaná a přirozeně lesklá, vypadá krásně
    Magda
    7. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  18. Veľmi dobré SPF. Pomer cena-kvalita (ešte keď aj zľavu vychytáte) je skvelá. Ja mám suchú pleť a toto SPF sa do nej dobre vpilo a dalo mi požadovaný glow, ktorý mi držal po zvyšok dňa. Nezanechalo mi bielu vrstvu na pokožke. Radšej by som však bola za bezparfémové zloženie, ale nevšimla som si že by mi parfémy ovplyvnili citlivosť a vzhľad pleti- jedine ma trochu štípali oči keď som sa po dotyku tváre dotkla očí, ale nič strašné :)
    Kopie recenze od Natália K. z notino.sk
    17. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. ľahko sa rozotiera, ale zanecháva na pokožke povlak
    Kopie recenze od Tina0013 z notino.sk
    10. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Skvělé
    Silvie
    20. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze