Přejít na hlavní obsah
FOREO UFO™ 2 sonický přístroj pro urychlení účinků pleťové masky

Recenze FOREO UFO™ 2 UFO™ 2

sonický přístroj pro urychlení účinků pleťové masky

K dosažení zdravé, krásné a perfektně čisté tváře vám nyní stačí pouhé 2 minuty denně! Sonický přístroj FOREO UFO™ 2 zajistí působení ingrediencí pečující kosmetiky v hlubokých vrstvách pleti. Tím se aktivní látky z krémů, sér či masek vstřebají nejen rychleji, ale také mnohem efektivněji.

4 130s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

K dosažení zdravé, krásné a perfektně čisté tváře vám nyní stačí pouhé 2 minuty denně! Sonický přístroj FOREO UFO™ 2 zajistí působení ingrediencí pečující kosmetiky v hlubokých vrstvách pleti. Tím se aktivní látky z krémů, sér či masek vstřebají nejen rychleji, ale také mnohem efektivněji.

Koupit

FOREO UFO™ 2 UFO™ 2 recenze20

4.8
23
6
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Ufo sa da ovladat len cez aplikaciu,ktora je v anglickom jazyku.Osetrenie je prijemne,lahke vybracie a teplo plet zrelaxuju.Masky je v obale dostatok,vystaci na tvar,krk aj dekolt.Osetrenie obvykle opakujem 2-3krat aby sa maska uplne vstrebala.Produkt splnil ocakavania,plet vyzera dobre a je hydratovana.
    Kopie recenze od Saska z notino.sk
    2. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Mám už měsíc. Používám jak masky, které byly v balení, tak i jiné sérum a funguje. Tak je dobře, že lze použít s jakýmkoliv sérem, není nutné mít k němu originál masky. Pleť je krásně jemná.
    Sýkorka k.
    14. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Foreo ufo používam pravidelne a som nadmieru spokojná. Kombinujem niekoľko masiek, vždy podľa aktuálnej potreby pleti.
    Kopie recenze od Veru z notino.sk
    16. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Je uz soucasti me kazdodenni, respektive kazdovecerni rutiny. Nekolik druhu svetel, zahriva plet a jemne vibruje. Davam si dva programy za sebou, protoze jeden mi prijde kratky :-) a maska se docela vstreba.
    Marcy
    15. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Toto foreo som kúpil manželke ako darček... jej nadsenie bolo takmer hmatateľne!! žena si to chváli, večer si trochu zavrní a je spokojná...naviac krásne vonku a pleť ma ako bábätko (ale to je asi dané aj použitými maskami)...
    Kopie recenze od Peter z notino.sk
    14. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. na aplikáciu masky s Foreom sa vždy veľmi teším. Veľmi príjemné je, ako UFO pleť zahreje.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    10. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. 211 / 5000 Výsledky překladu Doteraz som od Forea používala Lunu, s ktorou som maximálne spokojná a tak som sa rozhodla zaobstarať aj UFO. Z výsledku som nadšená - používam ho v kombinácii s viacerými Foreo maskami a výsledok je vždy hneď vidieť.
    Kopie recenze od Anka z notino.sk
    8. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Ufo som dostala ako darček, sama by som si ho asi nekúpila, ale bola by to škoda. Som z neho úplne nadšená. Aplikácia masky zaberie do dvoch minút času aj vrátane čistenia Forea. Výsledky vidím už po týždni intenzívneho používania.
    Kopie recenze od Terka z notino.sk
    6. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Už dlouhodobě trpím akné a ruznýmy nedokonalostmi pleti ale foreo ufo 2 mi opravdu pomohlo vysledky uz jsem vydel po prvnim použití celkově doporučuji produkty foreo mam foreo espada pomohlo mi s akné take mam foreo luna 3 krasně vyčistí pleť take foreo ufo 2 a foreo bear i foreo kartáček vse si chvalím
    Arnošt A.
    9. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Foreo Ufo 2 pomůže lépe vstřebat krem/masku/serum do obličeje, ošetřuje led světlem, pulsuje a k tomu ještě hřeje a nebo chladí. První použití je jednoduché. Stahnete si aplikaci, sparujete zařízení a zvolíte typ masky. Foreo už udělá vše za vás a do minuty a půl máte hotovo. A pokud je vám to málo, můžete si celou masáž dát znovu. Foreo myslelo i na ty náročnější uživatele a tak si můžete udělat i vlastní program, kde si nastavíte délku programu, intenzitu pulzace, typ světla a zda chcete chlad a nebo teplo. I když je cena přístroje značně vyšší, v porovnání s cenou ošetření v kosmetickým sáloně se vyplatí a naopak cena masek vás milé překvapí. Mě Foreo UFO 2 velmi nadchlo, používám ho pravidelně a plánuji koupit další přístroje. Je to opravdu příjemná péče, která je na obličeji vidět. Obličej není tolik unavený, příjemně se leskne, pleť je sjednocená a září.
    Nikola K.
    11. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. ForeoUfo2 je úžasný přístroj. Naprosto jsem se zamilovala do jeho designu, skvěle padne do ruky a manipulace s ním je hračka. Díky mobilní aplikaci - je ošetření pleti velmi jednoduchá - stačí si v aplikaci nastavit jakou masku či sérum chcete použít a už si můžete dopřávat svůj relax. Líbí se mi, že díky velkému výběru masek, je péče o vaši pleť přímo určena na Vaši míru. Moje pleť po pravidelné péči s ForeoUfo2 je zarivejsi, pružnější a na první pohled pevnější. Cena je sice vyšší, ale návratná s porovnáním s péčí v kosmetickém salonu. Navíc si tuto péči můžete dopřát dle libosti. Za mě tedy doporučuji, investice se určitě vyplatí....
    Aneta P.
    10. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Foreo Ufo2 používám sice krátce ale doslova jsem si z něj sedla na zadek. 😁Krom toho že má dokonalý design, padne krásně do ruky a tak se mě s nim i dobře pracuje. Mimo přednastavených masek pouížívám i vlastní program, reguluju vhodnou teplotu cryo nebo hot. a k tomu samostatně využívám i barevnou led terapii. Masky jsou opravdu během 2 minut krásně vstebané, žádné lepidlo na tvářích, prostě nic. Takže a mě super! Jsem z něj opravdu nadšená a určitě ho doporučím dále.
    Andrea K.
    10. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Foreo UFO 2 během pouhých 2 minut dokáže Váš obličej skvěle promasírovat.Pleť je po aplikaci vyživená a jemná jak dětská prdelka. Já jsem velice spokojena. Krásný design ,skvělá domácí péče o pleť . Péči bych přirovnala k náštěvě kosmetického salónu.
    Petranka V.
    9. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Foreo UFO 2 během pouhých 2 minut dokáže Váš obličej skvěle promasírovat.Pleť je po aplikaci vyživená a jemná jak dětská prdelka. Já jsem velice spokojena. Krásný design ,skvělá domácí péče o pleť . Péči bych přirovnala k náštěvě kosmetického salónu.
    Petranka V.
    9. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Foreo UFO 2 je nejen krásná a designová věcička, ale hlavně skvělý pomocník v oblasti péče o pleť. Vyzkoušela jsem zatím denní a noční masku a nejdříve jsem se trochu bála, jak na ně budu reagovat, protože mám suchou a citlivou pleť a často se po něčem novém osypu. Naštěstí vše ale dopadlo dobře a pleť jsem měla krásně hebkou a hydratovanou. Vše se ovládá přes aplikaci v telefonu, kde jen zadáte druh masky a ona sama zvolí vhodný program. Taky si můžete nastavit čas a intenzitu hřátí/chlazení, aby vám to bylo co nejvíce příjemné. Mě to teda ale bylo příjemné moc tak, jak to bylo nastaveno na začátku :) Foreo UFO 2 bych doporučila všem zaneprázdněným ženám, které nestíhají chodit na kosmetické procedury, protože s tímhle pomocníkem už ani nemusíte, stejně jako já:) Jo a vyzkoušeno i na manželovi a ikdyž to ze začátku nechtěl přiznat, tak si to taky užíval :)
    Michala L.
    8. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Musím říct, že nic lepšího jsem doma, co se týká péči o pleť ještě neměla.. Je to neskutečná paráda a blaho pro obličej! Pleť je po použití dokonale hydratovaná a hlavně? Pocit jako od kosmetičky a přitom to zvládnete doma za pouhých 90 sekund. Určitě se vyplatí investovat do tohoto mini Ufonka, který dokáže zázraky! Ano a 100x ano! Má tolik barevných terapií, které řeší každý problém pleti a mě pomohl na suché místa a šupinky! Maska “make my day” je skvělá, hydratace a vyčištění zvládne na jedničku. Oceňuji i to, jak je to skladné a nemusí se tak často nabíjet.
    Nikol Č.
    8. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Musím říct, že nic lepšího jsem doma, co se týká péči o pleť ještě neměla.. Je to neskutečná paráda a blaho pro obličej! Pleť je po použití dokonale hydratovaná a hlavně? Pocit jako od kosmetičky a přitom to zvládnete doma za pouhých 90 sekund. Určitě se vyplatí investovat do tohoto mini Ufonka, který dokáže zázraky! Ano a 100x ano! Má tolik barevných terapií, které řeší každý problém pleti a mě pomohl na suché místa a šupinky! Maska “make my day” je skvělá, hydratace a vyčištění zvládne na jedničku. Oceňuji i to, jak je to skladné a nemusí se tak často nabíjet.
    Nikol Č.
    7. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Pan úžasňák! Malý, skvěle padnoucí do ruky. Díky silikonovému materiálu neklouže a mohu jej používat i ve sprše. UFO 2 je příjemný nejen na pohled a dotek, ale i díky výsledkům na obličeji. Již během pár dní byla má pleť hladší a hlavně zářivější. Využívala jsem hlavně hydratační masky, protože jsem měla vysušenou pleť a účinek během 2 minut denně byl skvělý. Překvapilo mě jednotlačítkové ovládání a zároveň mobilní aplikace, která mi přijde moc hezky zpracovaná a díky ní mě ty 2minutky péče ještě více baví. UFO je nádherně navrženo a má super účinky- redukuje vrásky! V balení je nejen dobíjecí kabel, ale i hezký jednoduchý stojánek. Škoda, že k němu není i nějaké cestovní pouzdro. Škála masek je dostačující.
    Jana H.
    7. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Už mám od této značky sonický kartáček, ze kterého jsem nadšená. Když jsem poprvé uviděla UFO 2 tak strašně se mi líbil že jsem ho prostě musela mít. Už po rozbalení a prvním doteku mě zaujalo jak je příjemný v ruce a dobře se s ním manipuluje. Použití je opravdu snadné, jen vložíte plátýnkovou masku, zapnete a užíváte si neskutečný relax. A to takový že Vám přijdou ty 2 minuty málo, tak si to zopáknete ještě jednou😂 Používám ho týden a musím říct že jsem opravdu překvapená jak se mi po něm opravdu zlepšila pleť❤️ Navíc ho můžete spárovat s telefonem, nastavit jakou máte pleť a on už přesně ví jak pracovat. Takže kdo váháte určitě neváhejte☺️
    Kateřina P.
    7. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  20. Už mám od této značky sonický kartáček, ze kterého jsem nadšená. Když jsem poprvé uviděla UFO 2 tak strašně se mi líbil že jsem ho prostě musela mít. Už po rozbalení a prvním doteku mě zaujalo jak je příjemný v ruce a dobře se s ním manipuluje. Použití je opravdu snadné, jen vložíte plátýnkovou masku, zapnete a užíváte si neskutečný relax. A to takový že Vám přijdou ty 2 minuty málo, tak si to zopáknete ještě jednou😂 Používám ho týden a musím říct že jsem opravdu překvapená jak se mi po něm opravdu zlepšila pleť❤️ Navíc ho můžete spárovat s telefonem, nastavit jakou máte pleť a on už přesně ví jak pracovat. Takže kdo váháte určitě neváhejte☺️
    Kateřina P.
    7. května 2021
    Byla recenze užitečná?