Přejít na hlavní obsah
FOREO SUPERCHARGED Ultra Hydrating intenzivně hydratační a vyživující maska na noc

Recenze FOREO SUPERCHARGED Ultra Hydrating

intenzivně hydratační a vyživující maska na noc

Hloubková hydratace a vyživení pleti přes noc

Koupit

Hloubková hydratace a vyživení pleti přes noc

Koupit

FOREO SUPERCHARGED Ultra Hydrating recenze11

5.0
11
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Krásně voní a hezky hydratuje. Chladiva konzistence a opravdu příjemná maska
    Iva
    27. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Uwielbiam tę maskę! Nakładam go wieczorem przed snem, a rano budzę się z dziecięcą skórą. Jest tak, jakby zmarszczki zostały wygładzone, mogę tylko polecić
    Dominika
    11. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. bardzo odżywczy, skóra aksamitna i jedwabista już po pierwszym użyciu
    Julia
    11. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Úplná spokojnosť. Maska má príjemnú konzistenciu, jemne vonia, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastné stopy. Pleť je po nej veľmi príjemne hydratovaná.
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    31. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Naprostá spokojenost. Maska má příjemnou konzistenci, jemně voní, rychle se vstřebává a nezanechává mastné stopy. Pleť je po ní moc hezky hydratovaná.
    Iveta
    25. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Som absolútne spokojná s krémom.
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    24. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Výživný nočný krém. Nelepí a zanecháva pleť jemnú.
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    29. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Krém, ktorý aplikujem vo väčšej vrstve na noc a ráno ich má pleť šťavnatá a hebká.
    Kopie recenze od Silvia z notino.sk
    28. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Tato noční maska je naprostá dokonalost. Pleť je po ní krásně hladká, hydratovaná a rozzářená. Vyzkoušela jsem poprvé a rozhodně zakoupím znovu.
    Zuzana
    27. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Jedná se o hodně koncentrovaný krém doslova nadupaný účinnými složkami a prospěšnými látkami. Konzistence je hutná, ale nezatěžuje a neucpává.
    Erika
    26. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Moc příjemný a opravdu hodně hydratační krém. Je skvělý, příjemný a pleť je ráno fakt krásná.
    Sára
    21. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek