Přejít na hlavní obsah
FOREO Luna™ 3 Plus čisticí sonický přístroj s termo funkcí a zpevňující masáží

Recenze FOREO Luna™ 3 Plus

čisticí sonický přístroj s termo funkcí a zpevňující masáží

Dosáhněte zdravé, zpevněné a rozjasněné pleti, která bude působit mladistvým dojmem. Čisticí sonický přístroj s termo funkcí a zpevňující masáží LUNA™ 3 plus jemně čistí pleť, uvolňuje ucpané póry a díky mikroproudovému ošetření stimuluje konkrétní oblasti tváře, které jsou náchylné ke vzniku známek stárnutí.

4 326s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

Dosáhněte zdravé, zpevněné a rozjasněné pleti, která bude působit mladistvým dojmem. Čisticí sonický přístroj s termo funkcí a zpevňující masáží LUNA™ 3 plus jemně čistí pleť, uvolňuje ucpané póry a díky mikroproudovému ošetření stimuluje konkrétní oblasti tváře, které jsou náchylné ke vzniku známek stárnutí.

Koupit

FOREO Luna™ 3 Plus recenze14

4.8
12
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Odporúčam, doteraz som mala staršiu verziu, ale nedá sa porovnať, jednoznačne skvelý produkt ak sa vyžívate s skincare rutine ako ja :). Ocenujem teplo pri cisteni aj elektrostimuláciu, rezim “procedúry” vas prevedie krok za krokom…nelutujem
    Kopie recenze od Z.M. z notino.sk
    9. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Výrobek jsem použila zatím jen jednou a to po hodně dlouhém nastavování aplikace v AJ - jak uz nekdo tady psal. Opravdu bych ocenila Český manuál. A co mi skutečně vadí je, že se přístroj bez aplikace nedá použít. Chtěla jsem nechat v koupelně na poličce, ale do sprchy si s sebou mobil opravdu neberu, abych nastavila jestli ma zrovna cistit, nebo masírovat. Toto mě opravdu hodně zklamalo.
    Monika
    14. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Přístroj jsem zatím zkoušela 2x a vypadá to, že bude moc fajn. Co mne tedy ale hodně vadí je fakt, že manuál je pouze v angličtině vč. aplikace. Přitom by se v ČR výrobky bez českých manuálů prodávat vůbec neměly. Aspoň podle ČOI. Vůbec jsem zpočátku nevěděla, jak přístroj nastartovat, myslela jsem, že mám vadný přístroj, všude bylo uvedeno, že aplikaci používat nemusím. Ale, že se musím u Forea registrovat, vytvořit účet a že to po mě bude chtít i datum nákupu a evidovat účtenku, to fakt je docela síla. Ne, že bych anglicky neuměla, ale myslím, že za takovou cenu by se Notino mohlo trochu snažit a manuál v ČJ dodat automaticky k tomu.
    Andrea Z.
    2. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Doporučuji!
    Petra L.
    16. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Foreo Luna 3 Plus jsem si koupila jako dárek a investici do sebe, protože nechodím tak často na kosmetiku a této koupě rozhodně nelituji. Použivám každý večer v mé odličovací rutině kdy pokožku po použití odličovacího balzámu dočistím Foreo Luna 3 Plus s čistícím gelem a výsledek je perfektní. Na základě dobrých zkušeností jsem koupila i Foreo Ufo a jsem z těchto výrobků nadšená.
    Bara
    12. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Nad koupí Foreo Luna jsem přemýšlela už hodně dlouho. Vlastně roky. Ke koupi jsem se rozhodla až před několika týdny a konkrétně pro Luna 3 Plus. Bože! Tohle je naprosto dokonalá věc, vlastně asi nejlepší, v péči o pleť, co jsem kdy zkusila. Už po pár použití je pleť mnohem krásnější, čistější, póry čisté, stažené, pleť jemná a vyhlazená. Osobně mám plet velmi mastnou, pórovitou, ale Luna s ní dělá naprosté zázraky. Zpětně jsi jen říkám, proč jsem si ji nepořídila už dřív. Ano, je to drahá věcička, ale stojí za každou korunu, tady se investice opravdu vyplatí. Vlastně od doby, co ji mám už ani nemám potřebu chodit na kosmetická ošetření do salonů, takže vlastně i ušetřím. Ještě přemýšlím i o UFO a Bear, tak uvidíme.... Jestli váháte nad koupí jako já, tak určitě neváhejte a běžte do toho, budete nadšení. Abych jen nechválila. Manuál a aplikace by mohl být v češtině, ta podpora v českém jazyce poněkud vázne...Ale jinak TOP!
    Tereza H.
    2. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Úžasné, nikdy jsem nemela tak čistou pleť.
    Ivana B.
    14. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Jsem naprosto nadšená, dlouho jsem si chtěla tento přístroj koupit a udělat si radost. krásně dočistí pleť a zapracování séra proudem je super.
    Maki
    19. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Poprvé jsem měla možnost otestovat Foreo. Co je potřeba říct, tak to, že je nutné stáhnout aplikaci! bez toho téměř nic neuděláte. Čistění je skvělé, naučila jsem se přístroj používat téměř každý den a jsem vážně spokojená. Druhou stranu, která je určená pro boj s vráskami jsem zkoušela jen párkrát. Člověk si na to musí zvyknout. Ale rozhodně doporučuji. je to zážitek
    Věrka
    12. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Určitě doporučuji. Krásně čistí pleť
    Petra D.
    12. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Moja prvá skúsenosť so značkou Foreo a musím povedať, že ma neuveriteľne prekvapila. Poriadne som sa vybavila a kúpila som si tiež masku a úprimne musím povedať, že takto vyhladenú pleť som ešte nemala
    Kopie recenze od Miroslava z notino.sk
    17. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Moje první zkušenost s Foreem a musím říct, že naprosto úžasné. Hlavně teda používám i jejich masky a takhle vyžehlenou pleť jsem ještě po ničem neměla
    Jana
    17. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Začala som s Foreo UFO mini. Výsledky sa mi veľmi páčili, šetrím si čas s UFO mini. V dnešnej dobe kvôli koronavírusu a pleťovej maske potrebujem niečo na čistenie tváre. Rozhodol som sa kúpiť Foreo Luna 3 plus. Oceňujem dve nové funkcie. Toto Foreo možno použiť na masáž, čistenie (s funkciou termo) a na antiagingový efekt (vďaka tónovaniu mikroprúdom). Každý deň sa neviem dočkať svojej večernej rutiny! : D
    Kopie recenze od Justína z notino.sk
    16. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. S Foreem mám již zkušenosti ve formě Ufo mini. Nakonec jsem se rozhodla do své rutiny, i kvůli nošení respirátorů, zařadit čištění pleti. Pouhým gelem nebo pěnou je to málo, proto jsem vybírala mezi čistícími přístroji. Foreo Luna 3 plus mne oslovilo pro svoje extra funkce oproti jiným přístrojům. Nahřívání společně s čištěním pleti nebo masáží si nemohu přestat chválit. Opravdu se jedná o velmi příjemnou proceduru. Elektrické pulsy jsem zatím zkoušela asi 2x, pořád si na tuto funkci zvykám. Musím se ještě detailněji zaměřit na jednotlivé funkce a nastavení přístroje v aplikaci. Zatím jsem opravdu nadšená, pleť se zdá být kvalitnější. Nejraději používám na čištění čistící pěnu, která umí pleť rozzářit a zklidnit.
    Lucie
    16. března 2021
    Byla recenze užitečná?