Přejít na hlavní obsah
Foamie More Than A Peeling syndet s peelingovým efektem

Recenze Foamie More Than A Peeling

syndet s peelingovým efektem

Pociťte při sprchování na vlastní kůži exfoliační účinky meruňkových jader a hydratační vlastnosti bambuckého másla. Obě tyto přírodní složky obsahuje syndet s peelingovým efektem Foamie More Than A Peeling, který z pokožky jemně odstraní nečistoty a podpoří přirozený proces odlupování odumřelých kožních buněk. Zanechá tak pokožku neuvěřitelně hladkou a přinese jí úlevu od pocitů svědění. Vyzkoušejte tento syndet bez plastů – ekologickou alternativu ke sprchovým gelům.

Koupit

Pociťte při sprchování na vlastní kůži exfoliační účinky meruňkových jader a hydratační vlastnosti bambuckého másla. Obě tyto přírodní složky obsahuje syndet s peelingovým efektem Foamie More Than A Peeling, který z pokožky jemně odstraní nečistoty a podpoří přirozený proces odlupování odumřelých kožních buněk. Zanechá tak pokožku neuvěřitelně hladkou a přinese jí úlevu od pocitů svědění. Vyzkoušejte tento syndet bez plastů – ekologickou alternativu ke sprchovým gelům.

Koupit

Foamie More Than A Peeling recenze14

4.9
14
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. asi nejméně voňavý syndet od foamie. za mě zklamání. vždy jsem po sprchování cítila vůni z pokožky ještě druhý den, po tomto ani půl hodinu. peeling příjemný, ale už bych znovu nekoupila. za mě nejlepší třešňový květ 🩷 ⭐⭐⭐
    marika
    14. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Spokojnosť
    Kopie recenze od Maria z notino.sk
    6. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Roky jsem neměla tuhé mýdlo, dala jsem na recenze a jsem mile překvapena. Opravdu příjémné a hodně pěnivé mýdlo. Provázek je fajn vychytávka, takže určitě ráda koupím znovu :)
    Miroslava
    27. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Super mydlo a peeling v jednom. Krásne vonia, super pení. Pokožka je krásne hladká.
    Kopie recenze od Eva K. z notino.sk
    14. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Prijemny odlicovac s mekym peelingem. Naprosto doporucuju
    Liu
    25. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Milujem tento parfum už v produkte pre tvár, takže som nadšený, že existuje aj verzia pre celé telo. Krásne zamatová pleť zaručená, a že vôňa!
    Kopie recenze od Marian z notino.sk
    25. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Supr "mydlo" (bez mydlových zložiek, takže nevysušuje) do sprchy. Peelingový efekt je tak akurát, príjemne čistí a masíruje pokožku.
    Kopie recenze od Luba z notino.sk
    9. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Příjemné "mýdlo" (bez mýdlových složek, takže nevysušuje, ale naopak hydratuje), peelingový efekt je supr vychytávka navíc.
    Katka T.
    9. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Ideálne na zavesenie v sprche. Mydlo krásne vonia a má jemný exfoliačný účinok. Foamie odporúčam.
    Kopie recenze od Niki z notino.sk
    27. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Perfektní na pověšení na háček ve sprše. Má jemný peelingový efekt, moc příjemné mýdlo s krásnou vůní. Foamie doporučuji.
    Jana
    27. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Nádherná vôňa spolu s jemným peelingom je najlepší spoločník na leto. Som veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Lubica z notino.sk
    20. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Miluji tuto parfemaci už v produktu na obličej, proto jsem nadšená, že je i verze na celé tělo. Krásně sametová pokožka zaručena, a ta vůně!
    Věra
    20. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Toto tuhé mydlo si kupujem pravidelne. Úchvatná vôňa. Teraz je tam navyše aj peeling.
    Kopie recenze od Svetlana z notino.sk
    19. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Kupuji opakovaně. Ta vůně je naprosto úžasná!
    Petra
    19. července 2021
    Byla recenze užitečná?