Přejít na hlavní obsah
Farmona Tutti Frutti Peach & Mango tekuté mýdlo na ruce

Recenze Farmona Tutti Frutti Peach & Mango

tekuté mýdlo na ruce

Pravidelné mytí rukou, obzvláště pak před jídlem, po návštěvě toalet či po příchodu zvenku, je klíčové pro udržení správné hygieny. Tekuté mýdlo Farmona Tutti Frutti Peach & Mango šetrně, ale účinně zbavuje pokožku vašich rukou nečistot a zároveň ji zanechává hedvábně hebkou a jemnou na dotek. Díky způsobu aplikace je navíc hygieničtější než například klasická tuhá mýdla.

-15 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Pravidelné mytí rukou, obzvláště pak před jídlem, po návštěvě toalet či po příchodu zvenku, je klíčové pro udržení správné hygieny. Tekuté mýdlo Farmona Tutti Frutti Peach & Mango šetrně, ale účinně zbavuje pokožku vašich rukou nečistot a zároveň ji zanechává hedvábně hebkou a jemnou na dotek. Díky způsobu aplikace je navíc hygieničtější než například klasická tuhá mýdla.

Koupit

Farmona Tutti Frutti Peach & Mango recenze20

4.5
16
3
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Mydlo vonia ako by v nou bol naliaty cistiaci prostriedok....neodporucam ani vôňa nezodpovedá popisu.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    13. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. úžasná vůně a nevysušuje, jak některé tekuté mýdla
    Klára
    18. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  3. Úžasná vůně nejradši bych to snědla 😂
    Danča
    20. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. super voňavé mýdlo, pumpička je na dávkování parádní, jenom by za mě mohlo více pěnit
    Martinka
    13. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. Značku Farmona mám veľmi rada, majú skvelé prípravky za dobrú cenu a s krásnou vôňou!
    Kopie recenze od Viki z notino.sk
    15. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. voňavé, jemné, pění jak čert, koupim zas!
    Radka
    10. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. mydlo je fajn, vona pekne drzi, len sa rychlo spotrebuje
    Kopie recenze od Alex z notino.sk
    10. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  8. Je sice dražší, ale vždy všem voňavé věci od Farmony udělají radost!
    Ania
    9. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  9. Mydlo je super, ako všetka kozmetika od Farmony. Pekne vonia a dávkuje po menších dávkach, takže dlho vydrží :)
    Sisa
    9. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. příjemná vůně multivitamín, ruce nevysušuje
    Tereza
    9. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. nádherná vůně, ruce jsou po umytí hebké, nevysušuje :) doporučuju
    Michaela
    9. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Voní stejně hezky jako vypadá - nebo ještě líp :) Až dojde tak kupuju znovu tohle je největší favorit.
    Terka
    6. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Nejkrásnější vůně! :-) A díky krásnýmu balení nemusím mýdlo do ničeho přelívat, vypadá na umyvadle pěkně samo o sobě :)
    Markéta
    6. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Krásné tekuté mýdlo, na umyvadle se vyjímá. Ruce nevysušuje a hezky voní. Velké balení vydrží opravdu dlouho.
    Darina
    5. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Miluji vůně od Farmony. Jsou to příjemné sladké tóny, ale ne přeslazené. Mýdlo nevysušuje pokožku. Jsem spokojená
    Adéla
    2. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Tutti Frutti řadu od Farmony zbožnuju, krásné provoní ruce. Doporučuji pro ty, kdo mají rádi sladké vůně.
    Lada
    29. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Příjemné mýdlo + osvěžující ovocná vůně, která vydrží
    Maťa
    28. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Tekuté mýdlo, které sladce voní po ovoci. určitě objednám znovu.
    Síma
    28. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Tutti Frutti má ty nejvoňavější produkty, jaké jsem kdy do své koupelnové sbírky zařadila. Ruce po mýdle nádherně voní a provoní celou koupelnu :)
    Jana
    27. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. klasické tekuté mydlo, veľmi pekne vonia
    Kopie recenze od Kamila z notino.sk
    27. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?