Přejít na hlavní obsah
Faith In Nature Grapefruit & Orange přírodní kondicionér pro normální až suché vlasy

Recenze Faith In Nature Grapefruit & Orange

přírodní kondicionér pro normální až suché vlasy

Kondicionér Faith In Nature Grapefruit & Orange zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou.

Koupit

Kondicionér Faith In Nature Grapefruit & Orange zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou.

Koupit

Faith In Nature Grapefruit & Orange recenze12

4.9
11
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Výborný prírodný kondicionér bez silikónov. Vlasy sú lesklé a hladké. Používam spolu so šampónom
    Kopie recenze od Lenka L. z notino.sk
    29. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Používám jako cowash k CGM, spokojenost.
    Kristina Z.
    1. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Příjemný kondicionér. Je dost řídký, takže se dobře nanáší, má příjemnou vůni a vlasy jsou po něm hebké. Koupím znovu, vyhovuje.
    nika
    19. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Používám spolu se šamponem a vlasy jsou hebké, lesklé a vypadají zdravěji. Navíc nádherně ovocně voní.
    Míša
    30. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Kondicionér krásně voní a nezatěžuje vlasy - za mě super volba
    Klára
    24. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. skvelý kondicionér, nezaťažuje vlasy a krásne vonia
    Kopie recenze od Kája z notino.sk
    24. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Spolu se šamponem stejné řady super kombo. Vlasy jsou důkladně umyté a po použití kondicionéru i krásně hebké a lesklé. Navíc vlasy krásně voní.
    Dominika
    23. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Konečně kondicioner, který je šetrný, v ekologickém balení a dokonce ani není testovaný na zvířatech. Co víc si přát. :-)
    Barbora
    18. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Kondicionér je naprosto úžasný! Vlasy jdou lehce rozčesat a božsky voní po grepech:)
    Jana
    11. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Mám suché vlasy, kondicionér je dobrý na obnovu struktury vlasů. Výsledek se mi líbí
    Lenka
    8. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Kondicionér nezaťažuje vlasy, je prírodný a účinný pritom vlasy nemastí
    Kopie recenze od Dana z notino.sk
    26. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Šampón krásně a svěže voní. Udržuje mi vlasy lesklé a nadýchané
    Lucka
    26. července 2021
    Byla recenze užitečná?