Přejít na hlavní obsah
Excipial M U10 Lipolotion výživné tělové mléko pro suchou a podrážděnou pokožku

Recenze Excipial M U10 Lipolotion

výživné tělové mléko pro suchou a podrážděnou pokožku

Pokožka při lupénce či atopické dermatitidě je nejen extrémně vysušená, ale častokrát také úporně svědí. Úlevu od nepříjemných pocitů vám poskytne výživné tělové mléko pro suchou a podrážděnou pokožku Excipial M U10 Lipolotion. Obsahuje vysoký podíl močoviny, která pomáhá v pokožce uzamykat chybějící hydrataci a navrací jí přirozenou jemnost. Díky obsahu lipidů na ní navíc vytváří lehký ochranný film, a předchází tak jejímu dalšímu vysychání i podráždění.

Koupit

Pokožka při lupénce či atopické dermatitidě je nejen extrémně vysušená, ale častokrát také úporně svědí. Úlevu od nepříjemných pocitů vám poskytne výživné tělové mléko pro suchou a podrážděnou pokožku Excipial M U10 Lipolotion. Obsahuje vysoký podíl močoviny, která pomáhá v pokožce uzamykat chybějící hydrataci a navrací jí přirozenou jemnost. Díky obsahu lipidů na ní navíc vytváří lehký ochranný film, a předchází tak jejímu dalšímu vysychání i podráždění.

Koupit

Excipial M U10 Lipolotion recenze12

4.2
9
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Skvělý přípravek, který hojí atopický ekzém rychleji než kortikoidové masti. Letos jsem ho pořídila v Chorvatsku za 11.9 EUR...
    Soňa
    6. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  2. Prosím je vhodný i na lupénku má někdo zkušenosti děkuji
    Stanislav
    13. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Hodně lidí si tento krém plete s jinými je to číslo 10 proto ta cena je jiná jinak krém super můžu doporučit
    Monika
    12. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Všetko prišlo v poriadku a v dohodnutom termine
    Kopie recenze od Alica C. z notino.sk
    30. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. V lekárni sa dá kúpiť za 4,50 nerozumiem tejto nadhodenej sume
    Kopie recenze od Zuzka z notino.sk
    10. května 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
  6. Nejlepší věc, co znám, na velmi (až bolestivě) suchou pokožku!
    Simona W.
    10. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Skvělé mléko na podrážděnou suchou pokožku. Je trošku mastnější, ale po chvíli se vstřebá, dá se použít jak na tělo, tak na obličej. Cenu tady na Notinu myslíte vážně - 499,- za 200 ml??? To je vtip, že? V jakékoliv lékárně stojí 200 ml 149,-!!! Excipial mohu jen a jen doporučit, ale rozhodně ne za tuto cenu!
    Iveta D.
    9. března 2020
    Byla recenze užitečná?
    |
  8. Nejlepší přípravek na suchou a svědivou kůži, krásně hydratuje a zjemní drsný povrch pokožky. Kupuji stále dokola a nemůžu si ho vynachválit :)
    Natálie
    2. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Výborný výrobek, nikdy nezklame, zvlášť na extrémně atopickou pokožku.
    Petra S.
    6. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Mastnější textura, ale pokožku nebo pleť nechá krásně vyživenou. Jediný můj problém je cena na notinu.... V Benu jsem koupila tubu 200 ml za necelé dvě stovky
    Viky P.
    26. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Nepostradatelný pomocník při kožních potížích, konzistence maličko mastnější takže nedoporučuju na denní použití, příjemná jemná vůně, zlepšení viditelné po pár dnech..
    Teri J.
    20. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Nejlepší krém na zimu už několik let. Dávám si ho bez problému na obličej a žádnou neplechu nedělá. Plet je po něm hebká a zdravější. Je hodně mastný, ale rychle se vsakuje. Tuba vydrží věky. Mám citlivou, suchou plet s náchylností k ucpávání poru a žádný problém.
    Teryet
    20. února 2019
    Byla recenze užitečná?