Přejít na hlavní obsah
Eveline Cosmetics Flower Garden hydratační lesklá rtěnka

Recenze Eveline Cosmetics Flower Garden

hydratační lesklá rtěnka

Rtěnka Eveline Cosmetics Flower Garden krásně zvýrazní vaše rty a perfektně podtrhne denní i večerní líčení.

-30 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

Rtěnka Eveline Cosmetics Flower Garden krásně zvýrazní vaše rty a perfektně podtrhne denní i večerní líčení.

Koupit

Eveline Cosmetics Flower Garden recenze10

4.9
11
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Vzal som si 2 odtiene. Vyzerá to tak neuveriteľne!
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    10. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Trvanlivost této hydratační rtěnky byla dobrá, i když bylo nutné ji občas znovu aplikovat po jídle nebo pití.
    Karolína
    19. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Příjemná hladká krémová textura, která se hladce nanáší a nevysušuje, přitom ale na rtech poměrně dobře vydrží. Barva je sytá a výrazná, ale bohužel mi úplně nesednul odstín 1 - až moc výrazně růžový se studeným podtónem (mému obličeji sedí spíš teplé podtóny).
    Klára
    19. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Fakt krásně drží a má výdrž!
    Monika
    8. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Rúž nevysušuje a na perách aj pomerne dlho vydrží. Farba je veľmi jemná a decentná, hodí sa tak skôr na denné nosenie. Chybu však neurobíte ani pokiaľ si ho nanesiete k výraznejšiemu večernému líčeniu – dodá mu jemnosť a ženskosť.
    Kopie recenze od Tatiana z notino.sk
    5. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Rúž je veľmi príjemný, nevysušuje a má krásnu farbu.
    Kopie recenze od Andrea z notino.sk
    23. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Tento rúž bol ako darček pre moju maminu a tá si veľmi pochvaľuje. Pekná farba a dobrá aplikácia a zároveň je cítiť aj hydratáciu.
    Kopie recenze od Alexandra z notino.sk
    22. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Mám odstín 01 a je nádherný. Má jemnou barvu a takový jakoby třpytivý efekt. Na léto skvělá volba.
    Martina
    18. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Veľmi pekný rúž a krásna farba s príjemnou konzistenciou. Dobre sa nanáša a vydrží aj pri použití podkladovej bázy.
    Kopie recenze od Iveta z notino.sk
    18. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Krásná rtěnka s příjemnou konzistencí. Dobře se nanáší a při použití podkladového balzámu má dobrou výdrž :)
    Sandra
    17. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek