Přejít na hlavní obsah
Eveline Cosmetics Egyptian Miracle hydratační a vyživující krém na obličej, tělo a vlasy

Recenze Eveline Cosmetics Egyptian Miracle

hydratační a vyživující krém na obličej, tělo a vlasy

Přípravek Eveline Cosmetics Egyptian Miracle poskytne vaší pleti tu správnou péči.

Koupit

Přípravek Eveline Cosmetics Egyptian Miracle poskytne vaší pleti tu správnou péči.

Koupit

Eveline Cosmetics Egyptian Miracle recenze8

4.4
6
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Dávám jedině na noc, je velmi mastný a stačí ho trocha, ale nejspíš pomáhá…
    Daniela S.
    25. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Skvělý krém,na první pohled vypadá hodně mastný,jako vazelína,po nanešení se krásně vstřebá. Mám mastnější střed obličeje,v nynějších horkých dnech jej používám jen na noc, překvapivě se mi po něm netvoří žádné pupínky. Vřele doporučuji
    Irena
    22. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Perfektní, není co vytknout. Dokonale mi sjednotil pleť.
    Lucie
    9. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Je to moc zajímavý krém. Vůbec nevím jak ho popsat. První pocit po nanesení je jakoby mastný, ale typicky mastný není. Krasně se vztrebava, není parfémovaný, a zanechává pleť opravdu ošetřenou. Jsem atopik a takový exot, většina kosmetiky mi nesedí a dráždí, ale tento krém je jako balzám, taková ochraná peřinka. Objednala jsem si ho do zásoby, jelikož mě velice překvapil. Nedráždí ani můj ekzém. Stojí za to vyzkoušet, a + ta cena? Prostě boží.
    Monika B.
    24. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Jsem velice spokojena s celou řadou..
    Soňa
    24. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Kremík je potrebné dávať na vlhkú plet, v rukách zohriať nech sa premení na olejcek a nie vo celkom množstve sa kraasne vpije a hydratuje ;)
    Kopie recenze od Klaudia z notino.sk
    29. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Za mě velká spokojenost. Celý život trpím na exémy a krémy mi ucpávají póry a tento mi pleť krásně uzdravil a vyčistil. Nejedná se o klasický krém, člověk si na něj musí zvyknout.
    Lenka
    24. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Strašne mastné, ťažko sa vpíja do pokožky, sklamanie. Využijem asi len na vlasy. Je to niečo ako vazelína, len sa ľahko aplikuje.
    Kopie recenze od Eva S. z notino.sk
    13. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?