Přejít na hlavní obsah
Eveline Cosmetics 7 Days Gel Laque Nail Enamel gelový lak na nehty bez užití UV/LED lampy

Recenze Eveline Cosmetics 7 Days Gel Laque Nail Enamel

gelový lak na nehty bez užití UV/LED lampy

Užijte si bezchybnou manikúru až po dobu 7 dní. Gelový lak na nehty Eveline Cosmetics 7 Days Gel Laque Nail Enamel můžete použít bez UV/LED lampy. Nejenže rychle schne, navíc zůstává na nehtech dlouho a s gelovým efektem. Vaše nehty mohou být perfektní každý den i bez návštěvy salonu.

-30 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-30%
Koupit

Užijte si bezchybnou manikúru až po dobu 7 dní. Gelový lak na nehty Eveline Cosmetics 7 Days Gel Laque Nail Enamel můžete použít bez UV/LED lampy. Nejenže rychle schne, navíc zůstává na nehtech dlouho a s gelovým efektem. Vaše nehty mohou být perfektní každý den i bez návštěvy salonu.

Koupit

Eveline Cosmetics 7 Days Gel Laque Nail Enamel recenze20

4.7
19
2
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. odstín 221 šedá úžasný na rukách. Odstín 55 temně červený úžasný na nohách :o)))
    Jitka H.
    12. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Skvělá kryvost v jedné vrstvě, uvidíme jaká bude vydrž 😊
    Petra
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Biela farba je taká klasika, tento lak je naozaj super, pretože dlho vydrží a rýchlo sne. Ideálka ak bojujete s časom :D
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    16. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Hezká barva a vydrží poměrně dlouho, o 7 dnech se však mluvit nedá, po 4 dnech se začal lak již odlupovat a v této fázi už by bylo vhodné přelakování.
    Terry
    3. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Nedá se s nim pracovat
    Milana M.
    30. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Skvělý, rychle schne a na nehtech vypadá moc hezky
    Lenka
    8. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Skvělý, rychle schne a vypadá nanesený opravu moc hezky
    Klára
    6. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Som naozaj nadšená. lak naozaj chvíľu vydrží a neodlupuje sa po jednom dni.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    2. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Lak má krásne sýtu farbu a dlho vydrží. Ľahko sa nanáša a rýchlo schne.
    Kopie recenze od Tatiana z notino.sk
    29. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Božia farba a veľká výdrž! Lak vydržal na mojich rukách bez akejkoľvek liečby viac ako týždeň, čo nie je vidieť :) Vrelo odporúčam.
    Saška
    19. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. S lakem jsem spokojená, nádherná barvička
    Nicol
    5. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Celkovo by som lak odporučila každému, kto hľadá kvalitný a dlhotrvajúci lak na nechty. Ľahko sa nanáša, dobre vyzerá
    Kopie recenze od Betka z notino.sk
    4. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Lak je velmi lehký pro aplikaci. Jeho štětec je široký a plochý, takže se velice dobře drží na povrchu nehtů a umožňuje přesné pokrytí celé plochy nehtů. Barva se rychle vysychá a po aplikaci zanechává krásný a hladký povrch.
    Lucie
    3. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Produkt jsem si zakoupila nedávno a musím říct, že jsem s ním velmi spokojená. Lak se snadno nanáší díky plochému kartáčku. Lak se rychle schnou a výsledný efekt je skvělý - vydrží mi až týden beze skvrn nebo odloupnutí.
    Karolína
    1. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Skvělá konzistence, barva a výdrž. Mám barvu 48 která je moc krásná.
    Martina H.
    28. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Příjmně velký štěteček, se kterým se dobře pracuje. Lak má dobré krytí a i dobrou výdrž.
    Rozi
    28. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Spokojenost. Pěkná sytá barva, dobře kryje a s top coatem vydrží docela dlouho.
    Tereza
    27. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Fajn lak na nechty, pekná škála farieb, len treba použiť viac vrstiev.
    Kopie recenze od Judita z notino.sk
    26. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Krásná barva, dobře kryje, stačí jedna vrstva a vydrží mi dlouho :)
    Jana
    25. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Skvěle kryje, stačí jedna vrstva.
    Veronika M.
    21. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze