Přejít na hlavní obsah
Eva Natura Beauty Fruity Blue Fruits sprchový gel

Recenze Eva Natura Beauty Fruity Blue Fruits

sprchový gel

Sprchový gel Eva Natura Beauty Fruity je nezbytnou součástí každodenní hygieny. Jemně, ale šetrně čistí pokožku celého těla a dodává jí potřebnou hydrataci.

Koupit

Sprchový gel Eva Natura Beauty Fruity je nezbytnou součástí každodenní hygieny. Jemně, ale šetrně čistí pokožku celého těla a dodává jí potřebnou hydrataci.

Koupit

Eva Natura Beauty Fruity Blue Fruits recenze20

5.0
33
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Krásně voní, dělá bohatou pěnu a vůně na těle vydrží dlouho, absolutně top
    Andrea
    9. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Sprcháč úplně neskutečně voní a hodně pění. Vždycky po použití voním jako ovocná zahrada
    Anička
    26. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Prvá vec, ktorá ma zaujala, je jeho nádherná ovocná vôňa. Vždy, keď ju použijem, cítim sa ako v ovocnom raji, vďaka čomu je sprchovanie oveľa príjemnejším zážitkom. Vôňa nie je preplnená, ale zároveň dostatočne intenzívna na to, aby zanechala moju pokožku krásne voňajúcu.
    Kopie recenze od Adriana z notino.sk
    20. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Textúra gélu je skvelá - je jemná, ľahko sa nanáša a vytvára bohatú penu, ktorá dôkladne čistí pokožku. Po sprchovaní je pokožka jemná a hydratovaná, čo je pre mňa veľké plus, pretože mám často problémy so suchou pokožkou. Tento sprchový gél jej dodáva potrebnú hydratáciu a zanecháva ju jemnú na dotyk.
    Kopie recenze od Alena z notino.sk
    20. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Tento sprcháč opravdu božsky voní a po nanesení na mycí houbu i krásně napění. Pokožku nijak nevysušuje a je po umytí pěkně hebká.
    Karin
    13. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Tento sprchový gél je skvelý! Krásne hydratuje a som veľmi spokojná s vôňou.
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    12. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. prírodný produkt so skvelou vôňou. navyše hydratuje moju pokožku. Som úplne spokojná.
    Kopie recenze od Malvína z notino.sk
    11. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. nádherne vonia a nevysušuje, odporúčam. :)
    Kopie recenze od Mia z notino.sk
    5. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Pokožku dobre čistí a nedráždi a nevysušuje. Krásne vonia.
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    4. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Gél veľmi pekne a príjemne vonia. Moja pokožka je po sprche dobre hydratovaná.
    Kopie recenze od Iveta z notino.sk
    3. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Nejdříve mě dostala vůně, ale zůstala jsem věrná kvůli dokonalé hydrataci a jemné pokožce :)
    Eva
    30. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Tento sprchový gél je nádherne voňavý, dokonale hydratuje telo. Som veľmi spokojná!
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    28. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Tento sprchový gel jsem si zamilovala. Krásně voní, má super přírodní složení a navíc hydratuje pokožku.
    Šárka
    28. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Tento sprchový gel je úžasný. Voní opravdu nádherně, ovocně a svěže. Po umytí je pokožka krásně hydratovaná.
    Kačka
    27. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Sprchový gél nádherne vonia a vytvára krásnu bohatú penu. Po jeho použití ich má pokožka krásne vyživená a hydratovaná. Odporúčam.
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    24. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Sprchový gél nádherne vonia, veľmi som si ho obľúbila. Má má kvalitné zloženie a moja pokožka je hydratovaná
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    19. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Značku Eva Natura mám veľmi rada, produkty majú prírodné zloženie a všetky veľmi dobre voňajú. Tento sprchový gél je za mňa skvelý. Vonia naozaj krásne a sviežo.
    Kopie recenze od Cecília z notino.sk
    14. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Tento sprchový gel je za mě úplně super. Má příjemnou vůni, dobře na těle pění a velkým plusem je jeho složení, které je přírodní.
    Peťka
    14. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Tak tento sprcháč nádherne vonia, som veľmi spokojná! :)
    Kopie recenze od Zdenka z notino.sk
    14. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Boží sprcháč, který krásně voní po modrých plodech. Dobře pění, pokožku nevysušuje a má skvělé přírodní složení.
    Renata
    13. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek