Přejít na hlavní obsah
Eucerin Sun Oil Control ochranný krémový gel na obličej SPF 30

Recenze Eucerin Sun Oil Control

ochranný krémový gel na obličej SPF 30

Jak pleť účinně ochránit před sluncem a zároveň zabránit nadměrnému lesku? Ochranný krémový gel na obličej Eucerin Sun Oil Control s SPF 30 pleti poskytuje širokospektrální ochranu před UVA a UVB zářením, a zároveň ji dodá hedvábný a matný vzhled až po 8 hodin. Ten ultra lehký krémový gel se okamžitě vstřebá a pro mastnou a problematickou pleť je tak velmi komfortní.

350s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Jak pleť účinně ochránit před sluncem a zároveň zabránit nadměrnému lesku? Ochranný krémový gel na obličej Eucerin Sun Oil Control s SPF 30 pleti poskytuje širokospektrální ochranu před UVA a UVB zářením, a zároveň ji dodá hedvábný a matný vzhled až po 8 hodin. Ten ultra lehký krémový gel se okamžitě vstřebá a pro mastnou a problematickou pleť je tak velmi komfortní.

Koupit

Eucerin Sun Oil Control recenze15

4.0
11
3
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Konečně opalovák na obličej, který je dokonalý. Neviditelný, matný, gelový, topka! Pokud chci na to dát make-up, tak opatrně zaťupkám blenderem a je to.
    Januška
    13. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. otras,upcháva póry a nehorázne sa drolí.Zanecháva matný efekt a taktiež sa beľmi zle rozotiera
    Kopie recenze od gertruda z notino.sk
    12. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Otrasná kvalita…hneď po nanesení sa žmolkuje, naniesť makeup je priam nemožné. Som veľmi sklamaný, zatiaľ najhoršie spf, aké som kedy vyskúšal.
    Kopie recenze od M z notino.sk
    14. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Na mastnou pleť je sice super, opravdu dělá matný efekt, ale při nanášení třeba makeupu nebo bb creamu, nebo klidně když se poškrabkám na obličeji tak se strašně drolí, dělá takové žmolky, v případě toho makeupu nebo bb creamu tak nechává stopy. Prostě pokud víte že si dáte tady ten spf a pak už nic, tak je super, ale jinak ne.
    Kateřina
    25. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. zakoupeno po několikáté. Perfektní na mastnou pleť, opravdu nemastí a hydratuje.
    Katerina
    1. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Za mňa najlepší gél na tvár. Pre mastnú, problematickú pleť so sklonom k akné je to ideálna voľba. Ale pozor na ceny, možno kúpite inde lacnejšie, tu sa zvyknú zbytočne navyšovať ;)
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    3. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. i have a super sensitive skin, i bought it after i read the reviews, it’s perfect, smooth and light. i lovvve it!
    Azin S.
    25. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Krém má ľahkú konzistenciu, ľahko sa natiera a relatívne rýchlo sa vstrebe. Avšak mne sa po nanesení tvoria na tvári šupinky. Skúšala som ho naniesť trošku neskôr po hydratačnom kréme, ale nepomohlo to. Škoda, pretože okrem toho je skvelý a naozaj nezanecháva pokožku mastnú.
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    2. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Od tohoto produktu jsem si velmi slibovala. Konzistence je super, nedela bily film a vubec se plet neleskne. Ale. Velmi se po naneseni droli, delaji se protivne a neprijemne zmolky… az ho vypotrebuji, budu koukat po jinem produktu, bohuzel.
    Tereza
    29. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Zatím nejlepší spf ns obličej, které jsem zkusila. Zmatňuje, konzistencí připomíná tekutější krém, nezanechává bílý film. Jediným mínusem je drolení, např. když přes krém nanáším makeup rukou nebo ho nerozetřu dostatečně rychle.
    Veronika
    29. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. Prešla som širokou škálou opaľovacích krémov na každodenné nosenie aj pod make up, avšak tomuto sa nič nevyrovná. Konzistencia je gélová, ideálna pre mastnú a zmiešanú pleť. Bez parfumácie, okamžite sa vstrebe. Kvalita je famózna, cena prijateľná. Určite odporúčam každému, komu sa mastí pleť aj mimo leta.
    Kopie recenze od Lenka G. z notino.sk
    24. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Za mě super opalovák na léto, ale jen v případě že na něj nedáte žádný makeup. Zkoušela jsem to od tyčinkového až po ultra tekutý a výsledek byl stejný. Pod makeupem se začne mírně drolit a během dne se udělají na tvářích mapy (a to šetrně aplikuju makeup). Ale co se týče matu, tak za mě paráda, i když mám hodně mastné čelo, tak přes den stačí lehce přejet pudrem a vše je zase ok. Ještě chci dodat, že kolem nosu a očí (u mě zvýšená citlivost) štípne a lehce zrudne, ale během pár minut se to ustálí. Veliké plus NEDĚLÁ BÍLÝ/FIALOVÝ FILM!!!
    Sára
    6. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Jsem s krémem velmi spokojená. Mám mastnou pleť se sklonem k akné a krém na pleti nezanechává filtr, vstřebá se a velmi mé pleti vyhovuje.
    Anna F.
    17. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Nutnost na léto, obzvlašť pro všechny kdo má akné. Za par dny se mi pokožka zlepšila, nemám zádný pupinek. K tomu ještě pleť hezký zmatňuje a hydratuje, čimž zabraňuje vysušení pokožky od slunce. Náprosto jednička.
    Darya Y.
    2. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. se značkou eucerin mám ty nejlepší zkušenosti
    zdenka
    1. července 2019
    Byla recenze užitečná?