Přejít na hlavní obsah
Estée Lauder Futurist SkinTint Serum Foundation With Botanical Oil Infusion SPF 20 pečující make-up SPF 20

Recenze Estée Lauder Futurist SkinTint Serum Foundation With Botanical Oil Infusion SPF 20

pečující make-up SPF 20

Lehký make-up s 85% obsahem pečujících složek 

Koupit

Lehký make-up s 85% obsahem pečujících složek 

Koupit

Estée Lauder Futurist SkinTint Serum Foundation With Botanical Oil Infusion SPF 20 recenze15

4.7
13
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Krásně se s ním pracuje, je lehké. Na běžné nošení, když chcete něco lehčího než běžný makeup je dokonalý. Mám smíšenou, citlivou pleť, trpím seboreou. I tal je velmi příjemný. Doporučuji a budu kupovat opakovaně.
    Lada N.
    13. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Make up je zvlastny svojou konzistenciou, sice sa dobre roztiera obacas sa tazsie zapracuje. Mam pocit ze s niektorými kremami si nesedi a nesplynie potom s pletou, naopak s niektorymi vytvori krasnu plet. Krytie je lahke az stredne a vydrzi do vecera.
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    25. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Makeup se dobře roztírá ale bohužel se pleť strašně leskne a i po nanesení pudru, mám zachvíli mastnej obličej. Bohužel nedoporučuju.
    Helena K.
    9. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Super Makeupové sérum, je hodně lehké, ale jak už tady nkdo zmínil, dobře kryje. za mě 10 bodů z 1Oti
    Monika K.
    4. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. hledala jsem spíše lehčí makeup, který by nevypadal na obličeji jako maska ale zaroveň by dobře kryl. Byl mě doporučen tento makeup a musím teda říct, že jsem nadmíru spokojená. Makeup je opravdu lehnoučký na pleti, vypadá přirozeně a přitom dost dobře kryje. Rozhodně můj novej nejoblíbenější makeup
    Petra M.
    4. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Naprosto skvělý makeup, vlastně bych řekla, že je to spíš CC nebo BB krém, protože je opravdu lehký, ale zároveň dost dobře kryje. Na mé pleti vypadá super přirozeně a navíc vydrží celý den. Milujuuuu
    Barbora H.
    4. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Estee Lauder je jednoducho topka! Myslím, že neexistuje lepší make-up. Krytie, výdrž, aplikácia - luxus! Cena je trochu vyššia, ale to sa naozaj oplatí.
    Kopie recenze od Sima z notino.sk
    8. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Tento make-up je ideálne prirodzený a rozjasňujúci. Má super aplikátor a dobre sa nanáša na pleť.
    Kopie recenze od Katka z notino.sk
    6. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Tento make-up je ideální přirozený a rozjasňující. Má super aplikátor a dobře se zapracovává do pleti.
    Jana S.
    5. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Skvelý make-up so stredným krytím, ktorý vytvára krásnu a prirodzenú pleť. Má skvelý aplikátor na nanesenie presne takého množstva, aké chcete. Make-up sa dobre používa a vydrží celý deň. Odporúčam
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    31. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Parádní make-up se středním krytím, který dělá krásnou a přirozenou pleť. Má skvělý aplikátor kterým nanesete přesně to množství jaké chcete. Dobře se make-up pracuje a drží celý den. Doporučuji
    Pavlína D.
    27. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Dokonalý zářivý finiš který si neskutečně užívám. Hydratuje a vyživuje což u make-upu jako sen. vydrží celý dem, nezalézá do vrásek a neucpává póry.
    Martina H.
    25. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Vyskúšala som už pekný rad rôznych make upov od drahých high endových značiek po drogerovej, ale so žiadnym som nebola nikdy tak veľmi spokojná ako s tými od Estée Lauder. Tento nový ma milo prekvapil, pretože mám skôr zmiešanú pleť s mastnejšou T-zonou. Bála som sa aká bude výdrž po celý deň, ale je úplne dokonalý!! Kryje na jedničku, ale zároveň vyzerá prirodzene, sedí mi odtieň a celkovo mu nemám čo vytknúť. Toto sa opäť veľmi podarilo a budem kupovať určite znova :)
    Kopie recenze od Michaela z notino.sk
    18. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Skvelé krytie, hydratácia a výdrž po celý deň. Mám veľmi suchú pleť, ktorá neznesie len tak niečo a hlavne teraz v chladnom počasí mi šupinkuje. Tento make up je ale dokonalý. Skvele kryje, vydrží celý deň a mám po ňom krásne hydratovanú a príjemnú pleť. Odporúčam všetkými desiatimi <3
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    18. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Už roky používam estée lauder double wear make up, takže som s nadšením uvítala ďalšiu verziu od tejto značky a som nadšená!! make pri skvele kryje, nevysušuje pleť, nezalieza do vrások, dá sa vrstviť a vydží bezchybný po celý deň. Naozaj veľmi odporúčam :)
    Kopie recenze od Darina z notino.sk
    16. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek