Přejít na hlavní obsah
essence Volumizing Collagen balzám na rty se zvětšujícím efektem

Recenze essence Volumizing Collagen

balzám na rty se zvětšujícím efektem

Toužíte svému úsměvu dodat nejen objem, ale i výživu již jedním tahem? Balzám Essence Volumizing Collagen obohacený o veganský kolagen pečuje o rty, zatímco chladivý mentol je okamžitě opticky zvětší. Výsledkem jsou svůdné a plné rty. 

59s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Toužíte svému úsměvu dodat nejen objem, ale i výživu již jedním tahem? Balzám Essence Volumizing Collagen obohacený o veganský kolagen pečuje o rty, zatímco chladivý mentol je okamžitě opticky zvětší. Výsledkem jsou svůdné a plné rty. 

Koupit

essence Volumizing Collagen recenze20

4.2
18
8
4
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Balzám je příjemný mírně pálí na rtech zvětšení rtů nepozoruji
    Milena S.
    26. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Zvětšení rtů jsem nezaznamenala, ale krásná barva, jemné štípání na rtech mi nevadilo.
    Markéta P.
    23. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. výsledek teda moc nevidím
    Věra V.
    20. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Prijemny balzam, dobre zvlhcuje, avsak zadne zvetseni nepozoruji
    Kristina
    7. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Mně to vyhovuje ;-) jak to chvíli malinko brní, je fajn
    Petra C.
    2. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Moc spokojená. Rty jsou nadýchané a mají krásnou přirozenou barvu.
    Jana
    19. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Hrozně příjemné
    Michaela P.
    18. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Hydratuje hezky, příjemně chladí na rtech, zvětšující efekt téměř žádný:)
    Eva
    18. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Chladí rty a i opticky zvětšuje.
    Beáta M.
    8. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Je ako chladive chilli, ale efekt nie je ziaden,ale ako balzam ok
    Kopie recenze od Eva P. z notino.sk
    22. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Hydratuje, pulzuje, me rty mi pripadaji vyhlazenejsi a s peknou barvou. Jediny mini nedostatek je intenzivni mentol, takze po aplikaci urcite nejist nebo nepit protoze stejne citite jen mentol
    Tereza G.
    24. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Jednoduše jsem se zamilovala :-)
    Tereza J.
    20. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Balzám je skvelý, som rada, že je bezfarebný, príjemný, zanecháva chladivý pocit na perách a hydratuje, samozrejme pery nezväčší.
    Kopie recenze od Veronika z notino.sk
    1. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Mohu doporočit. Jsem velice spokojená.
    Lenka
    26. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. poprvé trochu pálí ale potom už ne
    michael
    25. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Hydratuje a příjemně dráždivě pálí - baví mě
    Věra C.
    23. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. naozaj štípe... a teraz ho môžem akurát tak vyhodiť.
    Kopie recenze od L666 z notino.sk
    21. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Poprvé mě.palil na rtech , ale poté moc fajn :)
    Monika
    3. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Poprvé po nanesení mě lehce brnil, štipkal na rtech, po delším používání už nic necítím. Na rtech je velice příjemný, dostatečně hydratuje. Doporučuji
    Pavlína L.
    3. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. balzam štípe, pery mi nezväčšil a začali sa mi z neho celé pery šúpať
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    27. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze