Přejít na hlavní obsah
essence Maximum DEFINITION voděodolná řasenka pro objem

Recenze essence Maximum DEFINITION

voděodolná řasenka pro objem

Chcete díky zvýrazněným řasám dosáhnout elegantního pohledu, který vydrží po celý den? Voděodolná řasenka pro objem Essence Maximum DEFINITION je pro vás ideální volbou. Díky flexibilnímu kartáčku a sytě černé barvě zajistí, že budou vaše řasy dokonale tvarované, ultra dlouhé a extra objemné. Vysoká odolnost i vůči vodě zase zaručí, že řasenka na vašich řasách zůstane po celý den, a to i při cvičení, plavání či nevlídném počasí.

Koupit

Chcete díky zvýrazněným řasám dosáhnout elegantního pohledu, který vydrží po celý den? Voděodolná řasenka pro objem Essence Maximum DEFINITION je pro vás ideální volbou. Díky flexibilnímu kartáčku a sytě černé barvě zajistí, že budou vaše řasy dokonale tvarované, ultra dlouhé a extra objemné. Vysoká odolnost i vůči vodě zase zaručí, že řasenka na vašich řasách zůstane po celý den, a to i při cvičení, plavání či nevlídném počasí.

Koupit

essence Maximum DEFINITION recenze20

3.9
13
5
1
1
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Už při prvním použití úplně suchá, letěla hned do koše. Aspoň že je tak levná, že mi ani nestálo za to řešit reklamaci.
    Simona C.
    9. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Velké zklamání, rozmazaná pod očima během hodiny běžného nošení.
    Jana
    6. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Skvělá! Vydržela i několikrát seskok z lodi do moře, vůbec se nerozmazala, za tu cenu bych to nečekala :) Pěkně oddělí řasy. Doporučuji
    Michaela
    2. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Byl to dárek a obdarovaná je s řasenkou prý spokojená :)
    Olga K.
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Riasenka sa veľmi otláča, najmä pod očami. A to už len pár hodín od nanesenia. Odličuje sa ťažko, bez odličovača na vodeodolné produkty ju ťažko odstrániť.
    Kopie recenze od Adela z notino.sk
    8. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. S řasenkou jsem spokojená.Bála jsem se že nebude voděodolná protože jsem potřebovala nějakou voděodolnou řasenku ale bála jsem se zbytečně,plus dělá i moc hezké řasy
    Ela
    24. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. V současné době kupuji opakovaně, dříve jsem používala volume hero od stejné firmy ale tu už nemůžu sehnat - nejspíš už ji nevyrábí.
    Petra K.
    31. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. spokojenost.
    Natália P.
    27. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Spokojenost
    Mirka S.
    12. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Velmi dobrá řasenka, rozčeše řasy, neopadává, neslepuje.
    Iva K.
    21. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Super řasenka za skvělou cenu. Dobře se nanáší,nezmolkuje,řasy jsou hezký oddělené a vydrží celý den a nakonec ji i jednoduché odlicite.
    Sabina Š.
    2. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. vůbec není voděodolná
    Laura
    30. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Za mě spíše průměrná řasenka. Neudělá žádný wow efekt. Ale dobře se na naši a drží. Cena je plus.
    Kristy
    10. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Dobře se aplikuje, nedělá cucky, skvěle drží i při procházce ve vlhkém počasí neb HIIT tréningu, odlíčit jde v pohodě (odličovacím prostředkem na voděodolné líčidla, nebo olejem z růžového dřeva)
    Tereza K.
    5. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Výborná riasenka. Používam 2, túto ako základ. Krásne riasy rozdelí a predĺži.
    Kopie recenze od Beatrica z notino.sk
    30. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Nežmolkuje, řasy jsou pěkně natočené. Spokojenost
    Eva
    5. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. řasenka super, dělá pěkné řasy
    Jana
    5. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Koupila jsem již podruhé. Řasenka mě velice mile překvapila. Krásně zvýrazní a natočí řasy. Neslepuje, nedrolí se a je skutečně vodě odolná. Doporučuji.
    Lenka K.
    5. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. Jemné a přirozené líčení za nízkou cenu. Žádné nánosy na řasách a drží výborně.
    Františka
    25. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Tento produkt mi opravdu vyhovuje.Je to snad jediná řasenka která mi neslepuje řasy k sobě a cenově je opravdu dostupná.
    Vendulka V.
    8. června 2020
    Byla recenze užitečná?