Přejít na hlavní obsah
essence Hydra Kiss hydratační olej na rty

Recenze essence Hydra Kiss

hydratační olej na rty

Lesk na rty essence Hydra Kiss zajistí vašim rtům krásný vzhled.

-15 %s kódem top
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Lesk na rty essence Hydra Kiss zajistí vašim rtům krásný vzhled.

Koupit

essence Hydra Kiss recenze20

4.3
24
6
3
1
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Na to že to je olej na rty má dost hutnou konzistenci. Použila jsem ho jen párkrát a už v balení skoro nic není. Navíc mi ani rty nepřišly nějak více hydratované. Radši bych připlatila 50 korun a koupila si např. olej na rty od Catrice.
    nea
    29. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Úžasný lesk s nádhernou vůní
    Jana H.
    11. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Lesk je celkově ok ale příjde mi že v balení je produktu málo . Podle mě je produkt přehnaně parfumovaný a dost se lepí (na druhou stranu za tu cenu )👍🏻
    Lili
    6. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Je to opravdu spíš lesk než olej. Pojmenování olej je poměrně zavádějící, nepřijde mi, že by to mělo vlastnosti, které od oleje očekávám. Na rtech vypadá super, ale celkem lepí a nejspíš ani moc nevydrží.
    Anna
    3. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Dokonalé ale balenie uplne maličké nič tam nieje velký aplikátor a super vonia odporúčam ale kúpiť si do zásobi 2
    Kopie recenze od Romana z notino.sk
    3. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. The smell is so bad that I couldn't use it. The texture is also very thick and doesn't feel good on the lips. I prefer essence cranberry lib gloss much better.
    OLGA
    10. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. Spokojenost za svoji cenu je hodně fajn
    Maria
    14. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Nakupuji u Vás ráda, už mám vybrané produkty, které kupuji častěji, ale když jsem si objednala cokoliv, vždy jsem byla spokojená, nejen s produktem, ale i rychlostí doručení, po telefonické konzultaci velká spokojenost. Takže za mě jenom spokojenost. Děkuji,
    Linda
    8. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Tak tenhle lesk je uplně boží!! Dřív jsem je nepoužívala, protože jsem měla zažité staré technologie a lepivé cosi na puse. Ale tohle je gamechanger, na rtech příjemný, lepí minimálně a dělá fakt krásné rty.
    Adri
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Je fajn, ale vydrží maximálně hodinu a hrozně lepí. Nehydratuje, ale vypadá, voní a i chutná moc dobře :D. PS: pokud chcete nějaký olej který déle vydrží, příjemně voní, nelepí a hezký hydratuje, tak si kupte olej na rty od rival loves me ;-)
    Sabrina
    28. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. voní po malinách! good 👍
    babs
    17. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Smrdí otrasne,na perách vyzerá fajn ale ani zďaleka nie je tak dobrý ako nyx fat oil.Radšej si priplaťte za kvalitu.
    Kopie recenze od Žofi z notino.sk
    16. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. uzasny lesk mám všechny odstíny a jsou nadherne
    Nicol
    1. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. skvěle hydratuje, nelepí
    Anna C.
    26. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. najlepší olej
    Kopie recenze od Kristie z notino.sk
    26. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Bozi bozi bozi lesk za par korun. Je jasné že na rtech nevydrží dlouho .Odstín 03 velmi pigmentovany a to je super. Je fakt že jsou docela dost lepivé. Určitě plánuju koupit druhy . Poměr cena kvalita super boží doporučuju
    nat
    25. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  17. Hrozně lepí a odstín 01 nemá vůbec žádnou barvu.
    Helena K.
    22. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  18. najlepsi olej na pery
    Kopie recenze od simi z notino.sk
    29. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Lepí a z aplikátoru padají chloupky
    Vendula
    23. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  20. Jeden z nejlepších olejičku na rty. Hydratuje, dodává jemný odstín, krásně voní a optický vyplňuje. Top
    Darja
    20. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze