Přejít na hlavní obsah
essence Hydra Kiss hydratační olej na rty

Recenze essence Hydra Kiss

hydratační olej na rty

Lesk na rty Essence Hydra Kiss zajistí vašim rtům krásný vzhled.

Koupit

Lesk na rty Essence Hydra Kiss zajistí vašim rtům krásný vzhled.

Koupit

essence Hydra Kiss recenze20

4.5
23
3
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Spokojenost za svoji cenu je hodně fajn
    Maria
    14. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nakupuji u Vás ráda, už mám vybrané produkty, které kupuji častěji, ale když jsem si objednala cokoliv, vždy jsem byla spokojená, nejen s produktem, ale i rychlostí doručení, po telefonické konzultaci velká spokojenost. Takže za mě jenom spokojenost. Děkuji,
    Linda
    8. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Tak tenhle lesk je uplně boží!! Dřív jsem je nepoužívala, protože jsem měla zažité staré technologie a lepivé cosi na puse. Ale tohle je gamechanger, na rtech příjemný, lepí minimálně a dělá fakt krásné rty.
    Adri
    7. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Je fajn, ale vydrží maximálně hodinu a hrozně lepí. Nehydratuje, ale vypadá, voní a i chutná moc dobře :D. PS: pokud chcete nějaký olej který déle vydrží, příjemně voní, nelepí a hezký hydratuje, tak si kupte olej na rty od rival loves me ;-)
    Sabrina
    28. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. voní po malinách! good 👍
    babs
    17. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Smrdí otrasne,na perách vyzerá fajn ale ani zďaleka nie je tak dobrý ako nyx fat oil.Radšej si priplaťte za kvalitu.
    Kopie recenze od Žofi z notino.sk
    16. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. uzasny lesk mám všechny odstíny a jsou nadherne
    Nicol
    1. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. skvěle hydratuje, nelepí
    Anna C.
    26. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. najlepší olej
    Kopie recenze od Kristie z notino.sk
    26. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Bozi bozi bozi lesk za par korun. Je jasné že na rtech nevydrží dlouho .Odstín 03 velmi pigmentovany a to je super. Je fakt že jsou docela dost lepivé. Určitě plánuju koupit druhy . Poměr cena kvalita super boží doporučuju
    nat
    25. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. Hrozně lepí a odstín 01 nemá vůbec žádnou barvu.
    Helena K.
    22. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  12. najlepsi olej na pery
    Kopie recenze od simi z notino.sk
    29. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  13. Lepí a z aplikátoru padají chloupky
    Vendula
    23. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  14. Jeden z nejlepších olejičku na rty. Hydratuje, dodává jemný odstín, krásně voní a optický vyplňuje. Top
    Darja
    20. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. miluju a maluju
    sara
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Příjemný lesk, na rtech příliš nelepí, rty lehce zabarví. Ideální na každodenní nošení.
    Diana
    7. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Tento olejíček krásně hydratuje rty. Po nanesení jsou rty lesklé a lehounce zabarvené. Jen hodím do kabelky a mohu použít kdykoliv.
    Amálie
    5. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Veľmi príjemný, nelepí na pery a vydrží pomerne dlho.
    Kopie recenze od Bianka z notino.sk
    27. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Velmi příjemný, na rtech nelepí a vydrží poměrně dlouho. Za tu cenu je to skvělý lesk.
    Jana
    22. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Super lesk na pery, ktorý hydratuje. Po nanesení vydrží na perách viditeľný niekoľko hodín.
    Kopie recenze od Karla z notino.sk
    22. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek