Přejít na hlavní obsah
essence Eyeliner Pen voděodolná oční linka

Recenze essence Eyeliner Pen

voděodolná oční linka

Nadčasové černé linky nikdy nevyjdou z módy. Vytvořit vám je pomůže voděodolná oční linka Essence Eyeliner Pen. Má jemný hrot pro precizní aplikaci, je odolná vůči rozmazání a hravě přečká i nějakou tu jarní přeháňku. Ať už se rozhodnete pro elegantní zvýraznění očí, nebo pro dramatický urban black look, s oční linkou Essence nikdy nešlápnete vedle.

Koupit

Nadčasové černé linky nikdy nevyjdou z módy. Vytvořit vám je pomůže voděodolná oční linka Essence Eyeliner Pen. Má jemný hrot pro precizní aplikaci, je odolná vůči rozmazání a hravě přečká i nějakou tu jarní přeháňku. Ať už se rozhodnete pro elegantní zvýraznění očí, nebo pro dramatický urban black look, s oční linkou Essence nikdy nešlápnete vedle.

Koupit

essence Eyeliner Pen recenze14

3.2
5
2
3
3
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Nemyslím že je vodeodolná ale dá sa s ňou pracovať
    Kopie recenze od Kristína B. z notino.sk
    27. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nejhorší linka kterou jsem kdy měla. Už po 1. použití nechtěla psát. Rozhodně se vyplatí investovat do dražší, ale kvalitnější.
    Veronika
    3. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Rozhodně není voděodolná ! Pokud chcete voděodolnou, tak tuto NE. Doporučuji ověřené essence liquid link voděodolné,...jsou tekuté se slabounkým štětečkem a 100% voděodolné.
    Denisa
    7. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Neoplati sa, rozmaze sa resp popraska alebo sa otlaci. Za mna nie
    Kopie recenze od Petra H. z notino.sk
    9. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Po aplikacii rano sa mi popoludni rozmaze a otlaci. Za mna nie
    Kopie recenze od Silvia z notino.sk
    19. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. No am dobrá je, ale voděodolnost ji chybí.
    ella
    23. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Nejlepší jakou jsem kdy měla. Voděodolná rozhodně je a kreslí precizně.
    Nela K.
    8. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Aplikace je jakžtakž dobrá, znám i lepší linky. Barva je spíš taková průhlednější černá; nejde vrstvit; vydrží celý den, ale ne celá; a voděodolná úplně není.
    Adéla
    14. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Nejlepší linka, dlouho vydrží a nestírá se.. Super na suchou pleť!
    P.
    6. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Za mna tato linka nie.Obcas mi slzia oci a linka sa otlaca.V horucich dnoch sa tiez otlača.
    Kopie recenze od Desiré z notino.sk
    22. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Úžasná, mám už tretiu, za tú cenu sa oplatí
    Kopie recenze od S z notino.sk
    21. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Voděodolná? Určitě ne.... Smyje se i obyčejnou vodou. Ale hrot je fajn a aplikace linek je jednoduchá.
    Kristýna
    9. prosince 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Perfektna,nemam co vytknut
    Kopie recenze od Silvia M. z notino.sk
    22. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Vôbec nefarbi.
    Marina
    14. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?