Přejít na hlavní obsah
Escada Flor del Sol toaletní voda pro ženy

Recenze Escada Flor del Sol

toaletní voda pro ženy

Poznejte, jak voní opravdové léto! O bezstarostnou prázdninovou náladu se v okamžiku postará toaletní voda pro ženy Escada Flor del Sol. Jediné přivonění stačí, a ocitnete se na pobřeží zalitém sluncem. Co byste řekla na roztančené Mexiko? Už jste skoro tam!

Koupit

Poznejte, jak voní opravdové léto! O bezstarostnou prázdninovou náladu se v okamžiku postará toaletní voda pro ženy Escada Flor del Sol. Jediné přivonění stačí, a ocitnete se na pobřeží zalitém sluncem. Co byste řekla na roztančené Mexiko? Už jste skoro tam!

Koupit

Escada Flor del Sol recenze20

4.7
21
2
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Příjemná květinová vůně typická pro Escadu
    Markéta
    4. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Po dlhej dobe som si opat kúpila vôňu, ktorú už bežne inde nedostanete kúpiť. Nádherná, ovocná a intenzívna. Topka a za super cenu. Rozmýšľam ze si do kúpim aj ďalšie od tejto znacky.
    Kopie recenze od Jana P. z notino.sk
    16. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Uzasna sladka melounova vune uplne me pohltila vcera jsem si ji vyzvedla a nemuzu se ji nabazit.Vrele doporucuji.
    Janca
    3. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. Escada je pro mě TOP, jelikož mám ráda sladké vůně. Vůně nezklamala, je opět líbivá, ale bohužel za mě hodně slabá výdrž.
    Pavlína S.
    23. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. Escadu kupujem každý rok,táto sa mi zdá z nich s najmenšou výdržou.Ináč je to klasická pekná letná escada.
    Kopie recenze od sonja z notino.sk
    13. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Krásna vôňa, používam ju celé leto a jeseň. Objednávam 2x100 ml, nakoľko treba ju cez deň prestriekavať, výdrž je slabšia. Zbožňujem túto vôňu.
    Kopie recenze od Erika P. z notino.sk
    21. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. sladká vůně, miluju parfémy od escady!!
    hanka p.
    6. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. - Escadu mám ráda, takže výběru na slepo jsem se nebála. A dobře to dopadlo! Vůně je opravdu sladká, ale ne nějak přehnaně. Takže na toto období (jaro/léto) uplně ideální. Přítel mi ji také chválí. - Koupila jsem si jen 30ml, ale určitě si koupím do zásoby ještě aspoň jeden O:) - Tato vůně nepotřebuje, aby ji prodával flakon, avšak stejně je mi trosku líto, že je takovej obyčejnější.
    Michaela W.
    28. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Hodnotenie vône je vždy subjektívne. Pre mňa je táto vôňa až príliš kvetinová. Čakala som trochu niečo iného. Našťastie sa vôňa páčila kamarátke.
    Kopie recenze od Bianka z notino.sk
    30. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Kúpila som si tento parfém, pretože mám rada značku Escada a som s ňou vždy spokojná.
    Kopie recenze od Žaneta z notino.sk
    29. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Tento parfém bol darček naslepo, ale veľmi príjemne ma prekvapil. Vo výraznom a nápadnom flakóne sa skrýva energická vôňa plná prírody a kvetín.
    Kopie recenze od Barbora z notino.sk
    29. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Veľmi ma zaujalo zloženie parfému. Vôňa je letná a svieža.
    Kopie recenze od Silvia z notino.sk
    28. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Escada ma nikdy nesklame. Pekná ovocno-sladká vôňa s kvetinovým tónom. Môžem odporúčať!
    Kopie recenze od Vlaďka z notino.sk
    28. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Krásna vôňa kvetín, zase ma baví parfém od Escady :)
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    27. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Sladké kvetinové vône, to je presne môj štýl. Parfém Escada flor del sol patrí medzi moje stálice, pretože jeho vôňa je veľmi príjemná a dlho vydrží.
    Kopie recenze od Natália z notino.sk
    27. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Krásná vůně květin, zase mě baví parfém od Escady :-)
    Teri
    18. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Koupila jsme si tento parfém, protože mám ráda značku Escada a jsem vždy s ní spokojena.
    Marta D.
    6. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Hodnocení vůně je vždy subjektivní. Pro mě je tato vůně až příliš květinová. Čekala jsem trochu něco jiného. Naštěstí se vůně líbila kamarádce.
    Wendy
    4. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  19. Je svěží, sladká vůně. Jen by mohla vydržet déle. 
    LL
    27. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Na to jak je super vůně mi příjde, že lahvička od parfému je zbytečně obyčejná.
    Monika B.
    26. února 2020
    Byla recenze užitečná?