Přejít na hlavní obsah
Elizabeth Arden Green Tea Lavender toaletní voda pro ženy

Recenze Elizabeth Arden Green Tea Lavender

toaletní voda pro ženy

Toaletní voda pro ženy Elizabeth Arden Green Tea Lavender bude sladkým opojením vašich čichových smyslů. Příjemná vonná kompozice, s níž poznáte nápaditost květinových tónů a zahalíte se do čerstvé pikantnosti. Užívejte si bylinného lektvaru s rozprašovačem, jež vás nenechá na holičkách.

Koupit

Toaletní voda pro ženy Elizabeth Arden Green Tea Lavender bude sladkým opojením vašich čichových smyslů. Příjemná vonná kompozice, s níž poznáte nápaditost květinových tónů a zahalíte se do čerstvé pikantnosti. Užívejte si bylinného lektvaru s rozprašovačem, jež vás nenechá na holičkách.

Koupit

Elizabeth Arden Green Tea Lavender recenze20

4.1
14
3
4
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Levná zajímavá levandule s troškou citrusu. S čajem si tento tón rozumí velmi dobře. Voní moc hezky a svěže, ale nejspíš i kvůli tomu nevydrží dlouho. Určitě ji doporučuji pro méně náročné, kteří chtějí ušetřit.
    Markéta Š.
    31. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. čekala jsem hořce kořenitou vůni, ale tato je příliš obyčejná, květinová, sladká. po levanduli ani stopa, převládá umělohmotný navoněný "zelený čaj". pro mě nepoužitelná, snad jen na wc.
    Mila V.
    6. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Jsem moc spokojená, rychlé dodání a výrobek byl za velmi dobrou cenu a velmi příjemná vůně,
    Jedinaková B.
    16. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Příjemná aromaterapie. Výdrž sotva pul hodiny. Je malinko jiná než klasika ( tu ráda nemám)...tady ta levandule prostě je....na léto dobrý, ale kvůli bídné výdrži nechci. Mám prťavou třicítku, tu vypotřebuji a rozhodně další nekoupím.
    Ivet
    25. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. Príjemná svieža vôňa levandule.
    Kopie recenze od Edita z notino.sk
    8. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  6. Vůně na letní období,svěží,romantická.
    Monika H.
    9. listopadu 2018
    Byla recenze užitečná?
  7. Moc příjemná osvěující letní vůně. Mám ráda vůni levandule, proto jsem ji zkusila místo Green Tea. Nezklamala.
    Eliška
    27. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  8. výborná vůně,jak všechny od této značky
    Zákazník z notino.cz
    29. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  9. Roky som v lete verná značke elizabeth arden green tea - tak som tento rok skúsila po prvýkrát aj green tea "summer" a "lavender". Podľa mňa - na leto ideálne, nevtieravé, príjemné - aj keď lavender sa musí najprv trochu na pokožke rozvinúť.....ale potom voní príjemne.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    4. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?
  10. Moc příjemná, používám roky klasický Green Tea a chtěla jsem vyzkoušet i levandulovou - ale tak nějak necítím rozdíl, levandule tam skoro vůbec není poznat (spíš vůbec). Ale celkový dojem příjemný.
    Zákazník z notino.cz
    24. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?
  11. Vôňa vydrží krátka a je málo intenzívna,necítim z nej veľmi levandule....Predstvavolala som si jej vôňu inak
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    28. února 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. Nádherná vůně, nemůžu se jí nabažit. Miluji její jemné a svěží tóny levandule a zeleného čaje, je skutečně tak osvěžující, jak jen slibuje!
    Zákazník z notino.cz
    28. února 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. Podobná ostatním z řady Green Tea, dost výrazná, ale nijak originální. Levanduli moc ani neucítíte, snad tam je. Flakon a provedení je kvalitní. Do koupelny na poličku pro celou rodinu a na dlouho.
    AlenaH
    1. listopadu 2016
    Byla recenze užitečná?
  14. Moc pěkná vůně ale vydrž hodně slaba po chvilce už není vůbec cítit
    Anna
    2. srpna 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. Krásná lehoučká a na léto jak dělaná,připomíná mi něco z dětství,něco přírodního,možná louku
    Ivka
    22. března 2016
    Byla recenze užitečná?
  16. Skvelá vônička, jedna z tých naj z radu Green Tea! Nádherne svieža, šťavnatá, príjemná: aj keď sa rozloží, základ vône je krásny, inšpirujúci... Rozhodne odporúčam!
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    28. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. Fajn vôňa, svieža... Spokojná :-)
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    18. ledna 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. Příjemná vůně, jen jsem čekala, že levandule bude výraznější. Maličko mne ale zklamalo, že voní hodně podobně jako vůně za pár korun. Nicméně na letní dny jako dělaná.
    Zákazník z notino.cz
    6. října 2015
    Byla recenze užitečná?
  19. moc pěkná vůně,ale moc lehká a málo vydrží.
    Zákazník z notino.cz
    13. srpna 2015
    Byla recenze užitečná?
  20. Veľmi pekná, svieža citrusová vôňa, ale je pravda, že nevydrží voňať dlho, treba ju párkrát za deň prestriekať... Tú levanduľu tam cítiť len troška, čo je dobre, lebo inak by to asi bola dosť silná vôňa. Mne vyhovuje, na horúce letné dni je tak akurát :-)
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    3. července 2015
    Byla recenze užitečná?