Přejít na hlavní obsah
Elizabeth Arden Eight Hour noční hydratační krém

Recenze Elizabeth Arden Eight Hour

noční hydratační krém

Naneste večer na obličej intenzivní noční hydratační krém Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nightime Miracle Moisturizer a probouzejte se každé ráno s viditelně vyživenou pletí, která září na pohled.

582s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Naneste večer na obličej intenzivní noční hydratační krém Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nightime Miracle Moisturizer a probouzejte se každé ráno s viditelně vyživenou pletí, která září na pohled.

Koupit

Elizabeth Arden Eight Hour recenze12

4.5
10
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. výborná vôňa, výborná konzistencia, krásne premasti
    Kopie recenze od Katarina z notino.sk
    22. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Jsem z něj taková na rozpacích. Je to prostě jak bych si mazala obličej vazelínou. Rozhodně nevoní po levandulích ani ničem jiném, spíše smrdí. Není to moc příjemné ta konzistence, ale je pravda, že ráno pleť není vysušená. Nicméně to by ta vazelína udělala také. Příště už nekoupím.
    Martina K.
    11. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Po dlhej dobe som našla dobrý krém na suchú pleť. Áno konzistencia je taká hutná, ale keď sa vstrebe, ešte dlho mám pocit hydratovanej pleti, po iných krémoch sa mi vytratí skôr a mám ju opäť napätú. Za mňa super
    Kopie recenze od Silvia K. z notino.sk
    12. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Krém je super, pleť je po něj rozzářená a "šťavnatá". Jak mi dojde, tak si ho určitě objednám :)
    Klára
    11. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Túto značku som si obľúbila a tento krém nie je výnimkou. Vyživuje a hydratuje moju pleť a zbavil ma suchých miest. Pleť po pravidelnom používaní vyzerá celkovo oveľa lepšie.
    Kopie recenze od Katarina z notino.sk
    4. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Od Elizabeth Arden jsem vyzkoušela čistící krém a peeling. Produkty byly super, proto jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet i tento produkt. Pleť je po něm hezky hydratovaná a zklidněná.
    Martina
    2. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Krém na tvár je veľmi príjemný, cez noc pleť krásne vyživuje a ráno vyzerá šťavnato a hydratovane. Spokojnosť.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    27. září 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Výborný noční krém.
    Vlasta E.
    22. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Lanolin je prostě nepřekonatelný.
    Hana Herová H.
    22. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. krém má poněkud hutnější konzistenci, ale roztírá se dobře. Vůně mě trochu zklamala levandule moc cítit není. celkově jsem s krémem spokojena, opravdu je po něm plet krásně vláčná.
    Petra I.
    21. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. Krém je vhodný na veľmi suchú pleť,skôr na zimné obdobie.Má vazelinovú konzistenciu...Som sním veľmi spokojná..
    Kopie recenze od Kate z notino.sk
    13. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. nie som spokojná, konzistenciou pripomína masť, možno názor zmením po čase používania
    Kopie recenze od eva z notino.sk
    17. února 2017
    Byla recenze užitečná?