Přejít na hlavní obsah
Elie Saab Girl of Now Forever parfémovaná voda pro ženy

Recenze Elie Saab Girl of Now Forever

parfémovaná voda pro ženy

Nechte se zlákat vůní, která je ódou na mládí, přátelství, na život! Parfémovaná voda pro ženy Elie Saab Girl of Now Forever je prostoupena dobrými vibracemi, odvahou a optimismem.

Koupit

Nechte se zlákat vůní, která je ódou na mládí, přátelství, na život! Parfémovaná voda pro ženy Elie Saab Girl of Now Forever je prostoupena dobrými vibracemi, odvahou a optimismem.

Koupit

Elie Saab Girl of Now Forever recenze20

4.8
20
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Krásná vůně, trošku ovocná. Výdrž vynikající. Ráda nakupuji na Notino. Poštovné zdarma, je skvělý bonus. Spokojenost, díky.
    Eva Š.
    21. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nádherná vůně - samozřejmě hodnocení vůní je vysoce individuální záležitost, jelikož každému může vonět něco jiného :) ale o této bych řekla, že je to taková vůně pro romantické ženy :) takový popis ji podle mě docela vystihuje... Je to taková "hladivá" vůně. :) Sladší, přesto ale ne přeslazená a něčím hravá... Co chci ale hlavně vypíchnout, je její výdrž, která je opravdu skvělá - vydrží performovat celý den, čas od času skrze den ji vždy opět na sobě příjemně ucítíte...
    Týna
    24. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Zo všetkých 4 z tejto rady je najmenej výrazná a odlišuje sa od ostatných troch svojim akcentom. Ostatné tri sú charakteristické samými sebou, originalne. Táto jedna mi príde tuctovejsia. Pekná vôňa na denné nosenie. Prednosť dám tým trom.
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Pekná a príjemná vôňa s krásnym flakónom ale nie je to typ vône,ktorú by som chcela mať stále na sebe a ktorú by som si znova chcela kúpiť. Pôsobí na mňa trošku ťažko 😕 Akoby sa nechcela rozvíjať. Vonia rovnako ale za to má nežnú púdrovosť 😊 Trochu sa mi podobá na Narciso Rouge,aj keď zloženie je odlišné. Myslím,že k mojej osobnosti sa viac hodí a aj sa mi omnoho viac páči Elie Saab-Girl of Now. Tá parfumovaná voda je za mňa krajšia ale dporúčam aj túto. Každá sme iná,tak treba skúšať... Som rada,že mám tento flakón ale na ďalší nákup to už nevidím. V teplejších dňoch bude asi viac ťažšia a mdlá.
    Kopie recenze od Bambuľka z notino.sk
    11. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Vôňa má veľmi prekvapila ,kúpila som na základe doporučenia ,pre mňa nič zaujímavé ,nič nové ,skôr zvláštne prekombinovana vôňa ,ktorá sa snaží byť originálnou ale nie je ,skôr taký dunihlav,stále akoby čakáte na také rozjasnenie a výbuch vône ale nič ...ani intenzita nič moc ...za mňa ,pre mňa teda NIE
    Kopie recenze od K z notino.sk
    4. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Dokonalá vůně, která je svěží a zároveň sladká. Přitom není těžká, vydrží dlouho a flakon je ozdobou toaletního stolku.
    Denisa
    7. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Momentalne moj najoblubenejsi parfem. Vona je zenska, vyrazna, trochu sladsia, tazsia a ma neuveritelnu vydrz. Na veciach vydrzi niekolko dni.
    Kopie recenze od Hana z notino.sk
    9. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Úžasná vůně ! 😍 ❤️ Kdo má rád spíše sladší a intenzivní vůně, tak si ji zamiluje na první přivonění 😊 Zatím od všech, co ji ucítili, tak sklízím jen samou chválu 👍 I kolegyně v práci se už vyptávaly, co zrovna používám za parfém 😅
    Nikki
    12. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Vynikajúca vôňa ❤️
    Kopie recenze od Erika A. z notino.sk
    25. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. krásný flakon a velice intenzivní a smyslná vůně. Pro mě ideální na jaro a podzim, na léto je přece jen trochu těžká.
    veru
    27. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Krásna, sladká vôňa. V práci mi ju už niekoľko ľudí pochválilo a to aj po niekoľkých hodinách, čo som ju mala na sebe. Vydrží teda ozaj celkom dlho
    Kopie recenze od mirka z notino.sk
    11. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Nádhera! Milujem ju!
    Kopie recenze od Anežka z notino.sk
    24. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Vonia fakt krásne. Sama by som v obchode po tejto vôni asi nesiahla, ale keď som ju dostala, celkom som si ju zamilovala. Už som na ňu dostala nejeden kompliment. :)
    Kopie recenze od Bibi z notino.sk
    16. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. túto vôňu som si okamžite zamilovala. je veľmi intenzívna, ale ja sa jej nedokážem nabažiť. krásna sladká vôňa, ideálna na leto. :)
    Kopie recenze od Malvína z notino.sk
    14. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. Neskutečně zajímavá a zvláštní vůně. Je tam velmi cítit ten arabský nádech. Při hledání nové jarní (letní) vůně jsem si ji jen tak na poslední chvíli stříkla na papírek. Domů jsem si jich odnesla několik a tato mi "nedala spát". Pořád jsem k ní čuchala, střídaly se ve mě pocity - tak tu si určitě pořídím a pak zase - no, nevím ........... až rozhodl manžel (i dcera), kterým přišla velmi zajímavá a tak jsem poprvé objednala, aniž bych ji zkusila na kůži. Nelituji. Je krásná, neotřelá, úplně jiná. Rozhodně mi nepřijde jako typicky letní vůně. V žádném případě to není žádná svěženka. Já ji dost cítím, má výbornou výdrž (i papírek voněl týden), ale tím nechci říct, že na jaro nebo léto (zatím tedy nebylo moc teplo) není vhodná, ale musí se s ní opatrně. Je taková hřejivá, veselá, optimistická, hravá, rozverná, sladká ale přitom šťavnatá. Na slavnostní příležitosti bych si ji nevybrala, nemá pro mě takový ten "sváteční - luxusní nádech". Určitě bych nekupovala naslepo. Trochu si na ní zvykám, musím na ni mít náladu, ale i tak jsem moc ráda, že ji mám. Je úplně jiná, než ty co cítím v davu. Pro zajímavost - ráda používám Paco Rabanne XS pure for her a Lady Milion, Burberry Weekend, Chanel Coco Mademaiselle a voní mi novinka Armani Si Fiori a YSL Mon Paris Floral. :)
    Dana J.
    7. května 2019
    Byla recenze užitečná?
    |
  16. Vůně je zvláštní, ale krásná. Výdrž poměrně dobrá a v práci se hodně líbí. Kdyby byla k dostání, vím o třech kolegyních, které by si ji koupily. Oblečení voní touto vůní nádherně a dlouho (aniž bych vůni na něj stříkla - stačí kontakt s navoněnou kůží krku)
    Hana
    28. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Čistá ovocná vůně, cítím hlavně maliny. Na to, že je to ovocná lehká vůnička má i skvělou výdrž. Pro jarní dny sázka na jistotu.
    Marcela
    15. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Nádhérná vuně.....
    Petra
    26. března 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Vůně je opravdu velice zajímavá. I když není úplně tolik svěží, tak i přesto mi připomíná jaro a teplé letní večery. Je jemná, ženská a cítím v ní cosi zvláštního, na co jsem si musela zprvu zvyknout, ale po opakovaném testování jsem si ji zamilovala. Plus ten flakónek - nádhera. :)
    Zuzana
    26. února 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Vůni jsem objevila jako novinku v síti Douglas. V prvních vteřinách po aplikaci jsem cítila, jak je vůně sladká a “šťavnatá”. (Sladké vůně rozhodně nepatří mezi mé favority.) Přesto jsem jí dala šanci. Cestou z obchodu domů jsem nedělala nic jiného, než si voněla k zápěstí :) Nepustilo mě to po zbytek večera. :) Parfém má na mé pokožce skvělou vydrž, není vtíravý a hlavně je plný energie. Jsem z vůně nadšená. 😊❤️ Na slavnostní událost bych si ji zrovna nevybrala, ale na dodání skvělé nálady přes den, určitě! 😊
    Marty
    16. února 2019
    Byla recenze užitečná?