Přejít na hlavní obsah
Durex Play Ride & Vibe masturbátor

Recenze Durex Play Ride & Vibe

masturbátor

Vibrační masturbátor, který překoná vaše očekávání

Koupit

Vibrační masturbátor, který překoná vaše očekávání

Koupit

Durex Play Ride & Vibe recenze15

5.0
15
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Původně jsem si myslela, že to bude hračka jen pro partnera, ale lze ji kreativně využít jako párovou :) je to velmi příjemné zpřestření, mohu doporučit. Zkuste jej zkombinovat i s nějakým hřejivým lubrikačním gelem. Je voděodolný, takže jej lze využít i ve sprše nebo ve vaně. Čistění je také jednoduché.
    Marcela
    29. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Jedná se o mou první zkušenost s masturbátorem a jsem velmi nadšený. Přístroj nabízí různé režimy vibrací, vybere si úplně každý. Pro mě to byl velmi intenzivní žážitek.
    Kopie recenze od Michal z notino.sk
    29. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Durex Play Ride & Vibe je prostě bomba! Příjemné vibrace, ale režim lízání je něco úžasného. A vzhledem k tomu, jak snadno se čistí a používá, je to skvělá volba pro páry i pro sólování.
    Dalibor
    28. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Moje první zkušenost s pánskou erotickou pomůckou :) Materiál masturbátoru je mega příjemný na dotek. A zážitek to byl skvělej, lze nastavit různorodé stimulace. Flexibilní tvar se přizpůsobí vaší velikosti, což zaručuje pohodlné použití.
    Vašek
    25. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Partner se na tuto pomůcku tvářil nevěřícně, ale nakonec byl moc překvapen a je i voděodolný :-)
    Irena
    23. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. No tak tento masturbátor mě hodně překvapil, konečně něco zajímavého pro muže. Funkce lízání je fakt skvělá a magnetické nabíjení také super
    Čestmír
    22. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Konečně nějaká hračka pro muže, funkce lízání je super! V balení byl i cestovní pytlík.
    Martin
    19. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Neměl jsem velké očekávání, ale musím říct, že je to bomba a navíc voděodolný!
    Erik
    19. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Vyzkoušeli jsme s partnerem a moc se mu jeho funkce líbily a funkce lízání je velmi dobrá :)
    Irena
    19. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Super produkt, veľmi ma prekvapilo množstvo režimov a funkcie lízania. Znesie sa skôr s lubrikantmi na vodnej báze. Je vodotesný, takže sa nemusíte báť ho vziať treba do sprchy :) .
    Kopie recenze od Lukáš z notino.sk
    9. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Velmi zajímavý pomocník :) super, že je to voděodolné, takže se dá používat třeba ve sprše. Ty režimy jsou zajímavé, ale nejraději mám ten klasický.
    Kuba
    8. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Toto je super vodeodolný masturbátor s flexibilnou objímkou. Batéria dlho vydrží, oceňujem možnosť nabíjania cez USB. Veľmi ma prekvapilo množstvo režimov vibrácií.
    Kopie recenze od Peter z notino.sk
    8. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Super vibrace, příjemný materiál a celkově spokojenost. Uvítal bych víc neutrální barvu, ale to je detail.
    Honza
    7. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Je potřeba ho používat s lubrikačním gelem. Velmi mi vyhovuje, používám ho často. Moc se mi líbí praktický sáček.
    David
    4. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Masturbátor je vyrobený z veľmi príjemného materiálu. Je vodeodolný a tichý. Príjemne ma prekvapili intenzity vibrácií. Môžem odporučiť!
    Kopie recenze od Dan z notino.sk
    2. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek