Přejít na hlavní obsah
Dripping Gold Wonder Water Watermelon samoopalovací mlha na obličej

Recenze Dripping Gold Wonder Water Watermelon

samoopalovací mlha na obličej

Prožijte každý den s bronzovým opálením, které vás okouzlí svou přirozeností a krásou. Dovolenkový šmrnc pleti dodá samoopalovací mlha na obličej Dripping Gold Wonder Water Watermelon. Zamilujete si ji pro její pečující vlastnosti, pohodlnou aplikaci a svěží melounovou vůni, která vám připomene letní exotické destinace. 

Koupit

Prožijte každý den s bronzovým opálením, které vás okouzlí svou přirozeností a krásou. Dovolenkový šmrnc pleti dodá samoopalovací mlha na obličej Dripping Gold Wonder Water Watermelon. Zamilujete si ji pro její pečující vlastnosti, pohodlnou aplikaci a svěží melounovou vůni, která vám připomene letní exotické destinace. 

Koupit

Dripping Gold Wonder Water Watermelon recenze13

5.0
13
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Dripping Gold Wonder Water Watermelon je samoopaľovacia hmla na tvár s vôňou melóna. Ľahko sa používa, rýchlo schne a hydratuje pokožku. Výsledkom je rovnomerné, prirodzené opálenie bez škvŕn. Skvelá voľba pre letný vzhľad.
    Kopie recenze od Lea z notino.sk
    17. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Samoopalovací mlha na obličej, která poskytuje přirozeně vypadající opálení s vůní vodního melounu. Rychle schne a snadno se používá, takže je ideální na každý den. Kromě opálení také hydratuje pokožku a výsledkem je rovnoměrný tón bez skvrn. Skvělá volba pro letní vzhled bez slunění.
    Lenka
    17. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. Tento sprej na samoopálení dokonale dodává přirozený opálený vzhled s hladkým a bezchybným efektem, což ho dělá ideální volbou pro krásný opálený tón bez rizika nepravidelností.
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    16. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Tento sprej na samoopalování snadno poskytuje přirozený a bezchybný opálený vzhled s příjemnou vůní, což ho činí nezbytným pomocníkem pro slunečný lesk po celý rok.
    Petr
    16. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Tato melounová mlha je vhodná pro světlé typy. Bohatě tento odstín light/medium stačí. Podle toho, kolik si nanesete, se pleť ztmaví. Doporučuju zezačátku opatrně, při větším množství najednou jde do oranžova. Účinek je při aplikaci večer vidět až ráno, určitě u mě ne za 4-6 hodin. Což není problém, jen konstatování.
    Danuše K.
    10. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Prvý samoopaľovací prípravok, ktorý som použila a ktorý mi neurobil fľaky na pleti. S hmlou sa naozaj výborne pracuje. Dá sa nanášať v jednej rovnomernej vrstve a v prípade potreby vrstviť. Navyše melónová vôňa je úplne skvelá, vonia ako leto v rozprašovači. Určite ho môžem odporučiť.
    Kopie recenze od Paťka z notino.sk
    8. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Tato samoopalovací mlha mě moc mile překvapila. Pleť vypadá po nanesení krásně opálená a bronzová. Mlha se jednoduše a rovnoměrně nanáší a navíc krásně voní. Líbí se mi, že se dá produkt vrstvit a dobře se roztírá. Za mě na léto úplný must have.
    Lia
    8. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Zatiaľ som sa nestretla s lepším samoopaľovacím prípravkom na tvár, ako je táto mlha. Krásne vonia, ľahko a jednoducho sa nanáša. Nezanecháva na tvári fľaky a vydrží niekoľko dní. Navyše odtieň, ktorý vytvára, je naozaj prirodzený ako opálenie od mora nič oranžové. Som veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Laura z notino.sk
    5. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Tento přípravek na obličej jsem si fakt oblíbila a používám ho každý týden. Má příjemnou melounovou vůni, která přebíjí tu typickou vůni samoopalováku kterou moc nemusím. Aplikace je vážně jednoduchá a na roztírání používám kabuki štětec od stejné značky se kterým mám mlhu rozetřenou během minutky. Líbí se mi že se dá dobře korigovat i odstín podle toho kolik si toho na obličej nanesete. Musím taky pochválit výdrž přijde mi že i po týdnu stále vidím že je obličej opálenější. Rozhodně bych tento přípravek doporučila.
    Karolína
    5. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Je to také jednoduché - stačí aplikovaťa užívať si dokonale rovnomerný a prirodzený odtieň. Teraz sa môžem cítiť sviežo a opálená po celý rok!
    Kopie recenze od Mirka J. z notino.sk
    26. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Je to naprostá bomba. Jeho snadné použití a rychlý výsledek mi umožňují získat krásně opálený vzhled kdykoli a kdekoli, aniž bych musela vystavovat svou pleť škodlivému slunci. Ocenila jsem, jak rychle a rovnoměrně se produkt aplikuje, a výsledek je přirozeně vypadající opálení, které vydrží. Teď můžu mít krásný odstín jako od moře po celý rok!
    Ema
    26. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Tento samoopaľovací sprej na tvár má osviežujúcu vôňu a ľahkú textúru. Po použití mám prirodzene vyzerajúci opálený vzhľad, bez škvrn. Je ľahký na aplikáciu a rýchlo sa vstrebe do pokožky. Som nadšená!
    Kopie recenze od Miroslava K. z notino.sk
    21. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Zaprve to nadherne voni :D Zadruhe mlha je velice jednoducha v aplikaci, za me je lepsi nez samoopalovaci pena! Pouzivam mlhu tak zte pres noc si nasplicham na oblicej a telo a rozetru kabuki stetcem. Rono se to projevi v nadherny opaleni. A drzi fakt dlouho. Doporucuju!
    Marketa Z.
    20. března 2024
    Byla recenze užitečná?