Přejít na hlavní obsah
Dr. Santé Anti Hair Loss kondicionér pro podporu růstu vlasů

Recenze Dr. Santé Anti Hair Loss

kondicionér pro podporu růstu vlasů

Přivítali byste rádi silnější a lesklejší vlasy, které nevypadávají? Vyzkoušejte kondicionér pro podporu růstu vlasů Dr. Santé Anti Hair Loss, který vám k vysněnému výsledku pomůže. Podporuje růst vlasů, zabraňuje jejich vypadávání a navíc poskytuje vlasům potřebnou péči, díky níž budou zdravé a silné.

Koupit

Přivítali byste rádi silnější a lesklejší vlasy, které nevypadávají? Vyzkoušejte kondicionér pro podporu růstu vlasů Dr. Santé Anti Hair Loss, který vám k vysněnému výsledku pomůže. Podporuje růst vlasů, zabraňuje jejich vypadávání a navíc poskytuje vlasům potřebnou péči, díky níž budou zdravé a silné.

Koupit

Dr. Santé Anti Hair Loss recenze9

4.3
7
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Kondicionér jsem si nekupovala cíleně kvůli vypadávání vlasů, nicméně musím říct, že po pár týdnech používání jsou vlasy hustější a objemnější. Krásných a objemných vlasů jsem si všimla hned po prvním umytí.
    Hana J.
    25. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Krásně voní a vlasy jsou zářivější a na dotek příjemný
    Jana
    25. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. 👍🏼
    Marie
    21. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  4. Absolutně na nic nejsem spokojená
    Simona
    21. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  5. Vlasy jsou lesklejší, pevnější a méně vypadávají.Výsledek jsem zaznamenala až tak po 3 týdnech používání.
    Aneta
    20. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  6. Výsledky vidím po 14 dnech. Vlasy jsou pevnější, hustší, konečky zacelene, začali opět růst a jsou vyživené
    Aneta
    23. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  7. Kondicionér používám cca. 2 týdny obden, zatím nemohu říct, že bych zaznamenala nějaké účinky. Nepořídila jsem si ho kvůli problému vypadávání vlasů, ale spíš pro výživu a nový růst (vlasy mám od malička spíše tenčí a méně objemné), tak uvidím, jak bude kondicionér fungovat dál.
    Tereza
    29. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Velice dobry produkt, pouzivam cca mesic. Nejdrive se zadne zazraky nedely, ale po 14 dnech se mi zacaly mene mastit vlasy, takze z intenzity myti co 2-3 dny se prodlouzilo na co 5 dni. Vlasy jsou lesklejsi a pevnejsi, co se vypadavani tyce mozna o 20% lepsi. Kazdopadne kvalita vlasu je lepsi hmatatelne a to mam vlasy opravdu dost slabe a nachylne k lamani. Produkt je jen s lehkou parfemaci.
    Tana
    1. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Mozem len odporucat. Nezatazuje co je velke plus. Po prvon baleni mi vlasy nepadaju v takom mnozstve ako doposial. Momentalne mam tretie balenie a na hlave kopec novych malickych vlaskov :) pouzivam spolu s maskou, kondicionerom a serom. Dlasie velke plus je cena.
    Kopie recenze od Mariana z notino.sk
    14. května 2020
    Byla recenze užitečná?