Přejít na hlavní obsah
Dr Konrad Calcis® krém pro ekzematickou pokožku

Recenze Dr Konrad Calcis®

krém pro ekzematickou pokožku

Jak pečovat o citlivou a podrážděnou pokožku? O její zklidnění se postará mastný krém Dr Konrad AD Calcis. Objevte účinného spojence pro regeneraci podrážděné a zarudlé kůže se sklonem k ekzémům. Pomocníka vhodného i pro tu nejcitlivější novorozeneckou pokožku.

Koupit

Jak pečovat o citlivou a podrážděnou pokožku? O její zklidnění se postará mastný krém Dr Konrad AD Calcis. Objevte účinného spojence pro regeneraci podrážděné a zarudlé kůže se sklonem k ekzémům. Pomocníka vhodného i pro tu nejcitlivější novorozeneckou pokožku.

Koupit

Dr Konrad Calcis® recenze11

5.0
12
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. mast jsme začali používat cca před měsícem k dennímu promazávání našeho miminka a ekzém zcela vymizel.Doporučuji.
    Soňa
    21. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Používáme na doporučení pediatra u atopického ekzému u naší dcerky a funguje výborně, ani nemusíme používat kortikoidy.
    Helena L.
    19. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Skvělý krém na ekzémy. Krásně promazává pokožku postiženou atopickým ekzémem. V některých případech po použití krému ekzém dokonce i zmizí...
    Petra F.
    22. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Skvělá, hutnější mast která není přehnaně mastná. Hojí takřka ze dne na den i velmi ošklivý ekzém, alespoň z mojí zkušenosti. Na doporučení jsem kombinovala i s mastí Dr. Konrad Ichtopic a tato kombinace se mi neosvědčila. Ichtopic extrémně zapáchá po dehtu a zanechává nepříjemný povlak na kůži.
    Kateřina J.
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Doporučeno kožním lékařem na ekzém našeho synka společně s Ichtopic krémpastou. Kombinace zabrala velmi dobře. Doporučuji tuto kombinaci místo kortikoidů u ekzému.
    Naďa
    28. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Naprosto dokonalá neutralizační mast na ekzém!
    Petr
    27. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Dobře promaže kůži, jsem atopik, kůže po ní přestává svědit.
    Josef N.
    19. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Používáme v kombinaci s Ichtopic krémpastou na ekzém a funguje to.
    yvet
    7. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. perfektní na atopický ekzém.
    Kamila
    28. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Perfektní u ekzému , nepálí , uklidňuje.
    Romana
    19. března 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Měla jsem růži, na doporučení dr. zakoupeno, pomáhá od bolesti a pálení té červené kůže .
    Jaroslava
    16. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?