Přejít na hlavní obsah
Dr. Jart+ Cryo Rubber™ with Moisturizing Hyaluronic Acid intenzivní hydratační maska s kyselinou hyaluronovou

Recenze Dr. Jart+ Cryo Rubber™ with Moisturizing Hyaluronic Acid

intenzivní hydratační maska s kyselinou hyaluronovou

Dopřejte své suché pleti dávku intenzivní hydratace. Tu ji poskytne hydratační maska Dr. Jart+ Cryo Rubber™ with Moisturizing Hyaluronic Acid. Balení obsahuje ampulku s gelovým sérem s vysoce koncentrovanou kyselinou hyaluronovou. Tu doplňuje chladivá maska Cryo Rubber, která v pleti uzamyká vlhkost a napomáhá lepšímu vstřebávání séra. Během 30 minut bude vaše tvář zářit oslnivým jasem. 

Koupit

Dopřejte své suché pleti dávku intenzivní hydratace. Tu ji poskytne hydratační maska Dr. Jart+ Cryo Rubber™ with Moisturizing Hyaluronic Acid. Balení obsahuje ampulku s gelovým sérem s vysoce koncentrovanou kyselinou hyaluronovou. Tu doplňuje chladivá maska Cryo Rubber, která v pleti uzamyká vlhkost a napomáhá lepšímu vstřebávání séra. Během 30 minut bude vaše tvář zářit oslnivým jasem. 

Koupit

Dr. Jart+ Cryo Rubber™ with Moisturizing Hyaluronic Acid recenze20

4.8
22
4
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Skvělá aplikace, při pohybu nepadá a výsledek na pleti je perfektní - hydratuje a plet krásně projasní
    Terezie K.
    28. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. typ - dejte si jí do ledničky před použitím, pak opravdu krásně chlatí na pleti :) !
    Barbora H.
    19. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Najlepsia maska proti cervenani. Horuco odporucam. (pun indended)
    Kopie recenze od D. M. z notino.sk
    23. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Drahšia maska, ale rozhodne neľutujem peniaze.
    Kopie recenze od Linda z notino.sk
    23. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Tohle je překvapení roku. Fakt pecka. vyzkoušejte
    Kopie recenze od Adéla z notino.sk
    22. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Musím povedať, že je to asi najzvláštnejšia a najbizarnejšia maska, akú som kedy vyskúšala. Ale je to dobré:)
    Kopie recenze od Lea z notino.sk
    19. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Túto masku som si všimla na SoMe a som nadšená, že som ju našla na Notine.
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    17. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Najlepšia maska, akú som kedy mala. Na tvári je neuveriteľne príjemná, dokonale hydratuje a zanecháva moju pleť nádherne jemnú.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    16. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. Najlepšia maska, akú som kedy mala. Na tvári je neuveriteľne príjemná, dokonale hydratuje a zanecháva moju pleť nádherne jemnú :)
    Kopie recenze od Markéta z notino.sk
    16. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Tak tohle je fakt pecka!
    Kopie recenze od Martina z notino.sk
    13. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  11. najlepšia maska, akú som kedy mala! Zanecháva moju pleť neuveriteľne hydratovanú a vyživenú. Určite stojí za tie peniaze :)
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    10. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Zajímavá aplikace, jednodušší a pohodlnější. Pleť příjemně hydratovaná, po sundání se rychle vpila do pleti. Taková hydratačí vitamínová bomba. Supr.
    Zdeňka T.
    3. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Veľká spokojnosť, maska dobre hydratuje a rozjasňuje pleť
    Kopie recenze od Alena z notino.sk
    2. května 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Som zvyknutá na klasické plátenné masky, ktoré sa aplikujú v jednom kroku a tak ma aplikácia tejto masky trochu prekvapila, ale výsledok stál za to. Pleť bola jemnejšia a pružnejšia
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    28. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  15. Maska je velmi příjemná. Jednoduchá aplikace. Kdyby byla levnější kupuju častěji.
    Klaudia
    27. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Maska je skvelá, prred použitím som ju mala v chladničke a chladivý efekt bol ešte výraznejší, určite odporúčam!
    Kopie recenze od Hana z notino.sk
    27. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Maska je boží, doporučuji dát ju do lednice, skvěle osvěží.
    Jana
    25. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  18. Doporučuji, koupím znovu. Příjemná hydratující maska
    Simona.
    25. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. Dávám přednost maskám, které se aplikují snadněji. Ale výsledek u této opravdu stojí za to!
    Aneta J.
    23. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Úžasná maska! Naprosto mi vyhovuje jeji aplikace, kdy se na pleť namaže obsah sáčku a poté se pleť přikryje dvěma chladivými částmi masky, které skvěle drží a nepadají ani při pohybu. Pleť je po aplikaci hydratovaná a jemná.
    Klara
    20. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?