Přejít na hlavní obsah
Dr. Jart+ Ceramidin™ Eye Cream rozjasňující oční krém

Recenze Dr. Jart+ Ceramidin™ Eye Cream

rozjasňující oční krém

Intenzivní hydratace a rozjasnění očního okolí.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Intenzivní hydratace a rozjasnění očního okolí.

Koupit

Dr. Jart+ Ceramidin™ Eye Cream recenze15

4.9
16
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Úžasný krém krásně hydratuje splnil absolutně mé očekávání.
    Martina
    24. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Mám ve sbírce skoro všechny produkty z této řady a musím říct, že tento je můj favorit! Strašně příjemná záležitost - ihned mi sednul <3
    Vlasta
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  3. mám dost suchou plet takze si peclive vybiram co si davam na oblicej, ale tento krem je perfektni! naprosto krasne hydratuje citlive ocni okoli, nezpusobuje iritace a navic mam mene viditelne kruhy pod ocima. Celkove muzu znacku Dr.Jart jen a jen doporucit
    Karolína
    15. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Oční krémy jsou moje nejoblíbenější část skincare rutiny a tento je naprosto perfektní! Ihned zredukoval moje vaky pod očima i kruhy, které mám dost výrazné. Skvěle se vpije a je opravdu dokonalý - doporučuju vyzkoušet naprosto všem. Dávám 12/10 :)
    Michaela P.
    14. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. vyborny krem na okolie oci, naozaj hydratuje a plet mam rozjasnenu, jemnu, pouzivam ho uz dlhsie a budem az pokial sa bude vyrabat.Velmi odporucam.
    Kopie recenze od Jana M. z notino.sk
    12. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Zralá pleť 45+ smíšená... po prvním vyzkoušení mám smíšené pocity. Velmi příjemně se aplikuje a vstřebává, ale dala jsem si ho na noc a asi je to na mne na noční péči málo výživné. Oční okolí mne pnulo a co hůř, svědilo a štípaly mne oči. Nevím, kde je problém, tak ještě znovu vyzkouším.
    Martina Č.
    11. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Tento krém odporúčam všetkým, ktorí majú citlivé očné okolie, tento krém vám bude vyhovovať. Ja som veľmi spokojná.
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    13. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Zakúpila som si celý rad Ceramidin vrátane tohto očného krému a som veľmi spokojná. Mám citlivú suchú pleť a toto mi naozaj pomohlo dať pleť do poriadku, najmä očné okolie.
    Kopie recenze od veronika z notino.sk
    13. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Tento očný krém mi odporučila kamarátka a musím povedať, že je naozaj perfektný. Dobre hydratuje a nemám naň zlú reakciu - niekedy ma očné krémy okolo očí svrbia.
    Kopie recenze od eva z notino.sk
    13. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. velmi dobry ocny krem, vlastne cela rada ceramidin. Hydratuje a ukludnuje pokozku okolo oci. Uz ho pouzivam dlhsie a nie je to moje prve balenie tohto kremu.
    Kopie recenze od jana z notino.sk
    19. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Príjemný očný krém, ľahký, rýchlo sa vstrebáva. Redukuje kruhy pod očami a zároveň hydratuje. Pokožka okolo očí vyzerá zdravšie, jasnejšie a bez viditeľných známok tmavých kruhov.
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    1. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  12. Super očný krém. Rýchlo sa vstrebáva a rozjasňuje unavené oči. Znižuje opuchy a tmavé kruhy. Tiež dobre hydratuje a oči vyzerajú zdravšie.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    26. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Veľmi dobrý očný krém. Hydratuje a rozjasňuje. Rýchlo sa vstrebáva a je účinný.
    Kopie recenze od Erika z notino.sk
    24. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Skvěle se aplikuje, oční okolí je krásně zvláčňuje, žádná alergická reakce
    Alena J.
    2. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Skvělý oční krém, krásně hydratuje, rozjasní a texturou je neskutečně příjemný kolem očí. Určitě doporučuji.
    Nikola K.
    11. května 2022
    Byla recenze užitečná?