Přejít na hlavní obsah
Dr. Hauschka Facial Care denní krém z růže

Recenze Dr. Hauschka Facial Care

denní krém z růže

Ať už vás během dne čeká cokoliv, denní krém Dr. Hauschka Rosencreme se postará o to, aby vaše pleť vypadala stále skvěle. Zajišťuje celodenní hydrataci, pečuje o pleť a zanechává ji sametově hebkou. Díky výtažkům z okvětních lístků růží navíc krásně voní.

-10 %s kódem all10
Kód zadejte v košíku
-10%
Koupit

Ať už vás během dne čeká cokoliv, denní krém Dr. Hauschka Rosencreme se postará o to, aby vaše pleť vypadala stále skvěle. Zajišťuje celodenní hydrataci, pečuje o pleť a zanechává ji sametově hebkou. Díky výtažkům z okvětních lístků růží navíc krásně voní.

Koupit

Dr. Hauschka Facial Care recenze16

4.8
14
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. I’m using this and other Dr. Hauschka products for years. I have very dry sensitive skin prone to allergies and break outs. This is the only cream that doesn’t irritate my eyes and skin.
    Magdalena S.
    6. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Velmi mastny krem vhodny na suchu pokozku, cely den mam pocit hydratacie, pod make upom prijemne sedi. Konzistencia sa tazsie roztiera ale po aplikacii toneru je lahsia aplikacia. Kupim zas, kremik je vhodny na chladnejsie obdobie pre suchu kozu.
    Kopie recenze od Ivana V. z notino.sk
    4. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Jednoducho, špica.
    Kopie recenze od Mária O. z notino.sk
    8. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Většina mluvím o Weleda Skin Food, který taky používám, ale tento krém je o něco lepší. Ze dne na den mi zregeneroval spálenou, vysušenou pleť. To, že je ještě k tomu přírodní je dobrý bonus. Doporučuji na vysušenou pleť - aplikace večer.
    Jessi
    1. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Za mňa jeden z mála krémov z ktorého som sa nevyhadzala 🙏🏼. Perfektne hydratuje, je mastnejší čo mne osobne nevadí. Drahšie hydratačné krémy z lekárne nemali veru taký efekt. Ďakujem výrobcom TOP
    Kopie recenze od Lucia B. z notino.sk
    24. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Úžasný krem, doporučuji
    Jarla
    12. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  7. Podla mna je skor na zimu. Je prijemny a dobre sa vstrebe.
    Kopie recenze od Eva S. z notino.sk
    8. října 2018
    Byla recenze užitečná?
  8. Som s krémom veľmi spokojná. Skutočne zaberá na červené škvrnky na tvári. Kvôli mastnému zloženiu používam na noc. Príjemne a nevtieravo vonia po ružiach.
    Kopie recenze od Petra z notino.sk
    23. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  9. Pleti zjavne pomáha, ale je veľmi mastný a to mám suchú pokožku, zle sa vstrebe, používam len na noc a malé množstvo.
    Kopie recenze od ada z notino.sk
    3. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  10. Veľmi dobry krém pre suchu a citlivu pleť s nádhernou vôňou, vždy sa teším keď si ho idem naniesť.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    31. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  11. Používám střídavě s jinými produkty a na zimu se vždy vracím....pro mě jednička
    Zákazník z notino.cz
    20. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. Krem je dost mastny a tazsie sa rozotiera, ale kto ma rad mastnejsiu konzistenciu, tak tomu bube vyhovovat. Za mna spokojnost.
    VM
    15. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. Jsem velice spokojená.
    Mirka
    8. června 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. Najlepší krém na citlivú pokožku - vyslovene lieči pokožku. Používam ho už rok, každé ráno :)
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    24. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?
  15. kozmetiku dr. hauschka používam už roky. najmä krémy - ich čistiace prípravky mi nevyhovujú, ale krémy sú skvelé. úžasne voňajú, vidno aj výsledky a najmä - nedráždia mi pleť. pôsobia mi na tvár doslova liečivo. tento krém je mastnejší - používam ho v zime, napriek tomu neupcháva póry a dobre sa znáša aj s make upom.
    Kopie recenze od Katarína z notino.sk
    16. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  16. znám více produktů,doporučuji
    Zákazník z notino.cz
    19. června 2015
    Byla recenze užitečná?