Přejít na hlavní obsah
Dove Summer Revived samoopalovací pěna

Recenze Dove Summer Revived

samoopalovací pěna

Nádhernou opálenou pokožku nyní můžete mít i bez nadměrnému vystavování se slunci.Samoopalovací pěna Dove Summer Revived  vaší kůži přirozeně vypadající opálení v jakoukoliv roční dobu. Díky svému skvělému složení zajistí pokožce navíc až 48hodinovou hydrataci, takže bude nejen krásná, ale i opečovaná.

Koupit

Nádhernou opálenou pokožku nyní můžete mít i bez nadměrnému vystavování se slunci.Samoopalovací pěna Dove Summer Revived  vaší kůži přirozeně vypadající opálení v jakoukoliv roční dobu. Díky svému skvělému složení zajistí pokožce navíc až 48hodinovou hydrataci, takže bude nejen krásná, ale i opečovaná.

Koupit

Dove Summer Revived recenze20

4.4
27
8
6
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Výsledok - u mňa slabý. Minula som takmer pol balenia. Vidno ho cca po 8(?) hodinách a viac vrstiev asi treba... inak typický zápach samoopalovaku je cítiť na koži niekoľko dní.
    Kopie recenze od J. z notino.sk
    17. července 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Spôsob nanašania- s rukavicou, ktorú som si dokúpila zaručuje robnomerné nanášanie bez fľakov. Avšak aj napriek tomu, že mám úplne bielu pokožku, zhnednutie je velmi velmi slabé. Už by som si nevybrala tento, ale možno ten tmavší druh. Na začiatku pekne vonia, po pár hodinách ho je ale dost cítit- ako ostatné samoopalováky.
    Kopie recenze od Anna Š. z notino.sk
    12. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Nevím, co dělám špatně, ale pěna mi zanechává strašný mastný filtr na pokožce. Absolutně se nevstřebává, mám pocit ulepení. Bohužel za mě ne. Koupila jsem si tmavší odstín medium to dark a i po třech dnech nanášení opálení minimální. ☹️
    Sara
    11. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Doporučuji. Jednoduchá aplikace, která nevyžaduje rukavice, což je pro mě obrovské plus. Nemá mastnou strukturu a po namazání se rychle vstřebá, takže se nestane, že bych měla špinavé věci kolem Za mě je zbarvení dostačující, vytvoří efekt zdravého lehkého opálení :).
    Menšíková
    10. července 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Maximálna spokojnosť :). Pena sa ľahko aplikuje, nádherné voní a opálenie má prirodzený vzhľad.
    Luba
    30. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Dove byl moje první zkušenost se samoopalovacím přípravkem a naprostá spokojenost. Stačí dát jen malé množství, pěna se snadno roztírá, nelepí, rychle schne a moc krásně voní!
    Veronika
    26. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. 5/5 jednoduchá aplikace a nemastná struktura, navíc pěkně voní, rychle zaschne a výsledek je sjednocený. Doporučuji!
    Lucie.
    24. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Pěna se dobře nanáší a důležité je, že rychle zaschne, takže nemusím čekat s oblekáním. Po nanesení žádný nepříjemný pocit upatlání. Barva příjemně přirozená.
    Jana K.
    21. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Použila jsem prvně a spokojenost je veliká. Opálení je naprosto přirozené. Aplikace snadná, pěna velmi jemná, rovnoměrné krytí. Žádné fleky. Doporučuji.
    Veronika
    18. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  10. Používám před létem, vytvoří zdravou barvu opálení, rychle se vstřebá, voní jemně.
    Klára
    15. června 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Dove samoopalovací pěnu jsem si zamilovala hned od prvního vyzkoušení. Snadná aplikace, nádherná pěnová textura, jemná vůně a rychlé vstřebávání. Super výsledek a ještě ke všemu krásný design produktu. Jednoznačně doporučuji!
    Eliška
    7. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  12. Penu je lepšie aplikovať rukavicou, aby bolo opálenie rovnomerne, no dá sa aj rukou. Pekne prirodzene opálenie ako aj u iných produktov, ktoré som mala možnosť od Dove testovať.
    Diana M. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Já jsem milovníkem tělových pěn a od toho produktu měla jsem velké očekávání! Musím říct, že tento produkt splnil moje očekávání na 100%. Ta aplikace je tak příjemná, protože tento produkt má super jemnou pěnovou texturu, voní a rychle se vstřebává, nelepí se k oblečení a i výsledek je super.
    Anastasiia K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Myslím, že táto pena zanecháva pokožku najtmavšiu. Stači málo prípravku na natretie, takže prípravok vydrží dlhšie. Nezanecháva žiadne fľaky ani oranžové odtiene, opálenie vyzerá prirodzene a s odtieňom som veľmi spokojná.
    Lucia S. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Děkuji že jsem mohla vyzkoušet. nejvíc spokojená. Spokojenost a děkuji, že jsem mohla vyzkoušet, určitě doporučím rodině a kamarádům. Pěna mi vemi vyhovovala.
    Kateřina Š. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Hezky voní, pěkně postupně opaluje, hydratuje pokožku, dobře se nanáší. Měla jsem z pěny velký strach, ale zbytečně, jelikož je aplikace jednoduchá a výsledek se dostavil. Spokojenost
    Petra W. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Prvý krát som vyskúšala samoopalovaciu penu, vždy som siahala skôr po kreme nakoľko som si myslela, že s krémom je aplikácia jednoduchšia. S touto penou sa ale tiež super pracuje a rýchlo sa vstrebava. Vytvára krásny opálený efekt.
    Petra G. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Nemastné zloženie čo je super, ale určené skôr pre ľudí ktorým vyhovuje viac pena ako krém. Žiadne fľaky ale treba poriadne rozotrieť. Vždy si po nakrémovaní treba umyť ruky!
    Andrea R. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Top samoopaľovacia pena! Vyskúšala som už niekoľko samoopaľovacích pien a mám svojich favoritov a veru Dove Summer Revived sa radí medzi moje obľúbené už po prvom testovaní. Pena je bielej farby, takže nefarbí periny alebo oblečenie. Naozaj rýchlo sa vpije a pokožka nezostáva lepkavá, ako tomu býva pri podobných produktoch. Má príjemnú nevtieravú vôňu. Samozrejme v porovnaní so Summer Revived telovými mliekami sa ťažšie rozotiera, podľa mňa je vhodné na nanášanie použiť rukavicu, ktorá býva dostupná k samoopaľovacím produktom, ale výsledný efekt je stálejší a dlhší. Pokožka je zlatistá a produkt sa dá dobre nastavovať - teda ak aplikáciu zopakujete, prípadne necháte pôsobiť aj cez noc, výsledný efekt je silnejší a za mňa taký ako si predstavuje. Medium to dark popisu by som sa naozaj nebála, opálenie pôsobí prirodzene.
    Petra Č. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Vyzkoušela jsem všechny samoopalovací produkty od DOVE a musím říct, že pěna mě jako jediná moc nenadchla. Výsledek opálení je stejný jako u krému, ale aplikace pro mne nebyla jednoduchá. S výsledkem jsem ale moc spokojená.
    Kateřina K. - Testováno prostřednictvím All2test.com
    10. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Dárek