Přejít na hlavní obsah
Dove Original Maximum Protection krémový antiperspirant

Recenze Dove Original Maximum Protection

krémový antiperspirant

Chcete chránit své podpaží před pocením po dobu 48 hodin a současně o něj intenzivně pečovat? Krémový antiperspirant Dove Original Maximum Protection zajistí, že si nebudete muset vybírat mezi hydratací a celodenním pocitem suchého a svěžího podpaží. Bude aktivně bránit tvorbě potu a ochrání vás před tělesným zápachem s extra vysokou účinností. Díky hydratačnímu krému ve složení pak pomůže regeneraci pokožky podrážděné například po holení.

Koupit

Chcete chránit své podpaží před pocením po dobu 48 hodin a současně o něj intenzivně pečovat? Krémový antiperspirant Dove Original Maximum Protection zajistí, že si nebudete muset vybírat mezi hydratací a celodenním pocitem suchého a svěžího podpaží. Bude aktivně bránit tvorbě potu a ochrání vás před tělesným zápachem s extra vysokou účinností. Díky hydratačnímu krému ve složení pak pomůže regeneraci pokožky podrážděné například po holení.

Koupit

Dove Original Maximum Protection recenze20

4.9
23
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Je to super antiperspirant.
    Viera M.
    30. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Je to super antiperspirant.
    Viera M.
    30. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Tento antiperspirant je můj favorit. Nelepí,nedráždí, nešpiní a funguje skvěle. Doporučuji.
    Lída V.
    22. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Úžasný, používám opakovaně.
    Inka P.
    15. února 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Kupuji opakovaně. Vydrží, nevtíravá vůně.
    Evik
    2. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Decentní vůně, účinek super, aplikátor není úplně pohodlný.
    Jana
    21. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. nadmíru spokojená
    Jana M.
    5. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Dove Maximum Protection je jediný antiperspirant, po kterém se opravdu nepotím a celý den voním. Absolutně neštípe, takže je šetrný k mé pokožce.
    AN_JP_0x78DE24DBD3D59D9CE21FD94D3513EA6D
    23. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?
  9. oceňuji výdrž, nedrolí se a stačí opravdu jen málo - jen je trochu robustnější do kabelky :)
    AN_JP_0x4DCD1129507F28AD52517C91C28B154F
    4. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?
  10. Tento Antiperspirant má opravdu Maximum Protection. Stačí aplikovat ráno a do večera funguje. Skvělá ochrana před pocením.
    AN_JP_0xC3F138A70770268D29CB77FB1D8BF12E
    4. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?
  11. Krásně se nanáší a rychle se vstřebává, bez prachu a stop na oblečení. Když si vzpomenu, tak ho nanesu večer, aby se vstřebal, ale používám ho i během dne a funguje okamžitě.
    AN_JP_0xA6880AA9157DE57B118A70DBB911C013
    4. srpna 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. Doporučuju! Maximum Protection opravdu chrání maximálně - i při sportu nebo ve stresu.
    AN_JP_0x5E9AD7A7C31E48711E0042B688F5C27B
    5. července 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. Krémová konzistence tohoto deodorantu mě nadchla, perfektně se nanáší. Díky své síle stačí nanést tenkou vrstvu a funguje perfektně.
    AN_JP_0x01651A3D72216DB379B779D0CB0BF759
    16. června 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. Bezvadný doporučuji!
    AN_JP_0x03E1918B77E85D8C5B3D746F839986C7
    15. června 2017
    Byla recenze užitečná?
  15. S antiperspirantem jsem velmi spokojená, vydrží mnohem více, než klasické antiperspiranty (používám tuhé). Vůně je velmi jemná, spíše evokuje pocit svěžesti, než vůni a i za současných teplých dní antiperspirant nezradí. Vyzkoušeno i při sportu a rovněž funguje. Cena je oproti běžným produktům v této kategorii o něco vyšší, ale tato investice se opravdu vyplatí.
    Di
    12. června 2017
    Byla recenze užitečná?
  16. Skvělý deodorant, po dlouhé době jsem našla takový, který nedrolí, nebarví a navíc opravdu funguje. Hlavně nedráždí pokožku po holení a příjemně voní :) můžu jen doporučit
    Ivana
    12. června 2017
    Byla recenze užitečná?
  17. Maximum Protection je to nejlepší, co jsem kdy mohla vyzkoušet ze všech antiperspirantů. Dost sportuji a potřebuji něco silného. Často jsem používala pánské výrobky, ale od té doby, co jsem objevila tento antiperspirant, tak bych už neměnila. Funguje a to je pro mě důležité!
    AN_JP_0xAF683F310F1D30FA70FF1C5FAB32C94C
    31. května 2017
    Byla recenze užitečná?
  18. Krémová konzistence je supr, nedělá fleky a voní jen velmi decentně, takže se netluče s parfémem. Doporučuju.
    AN_JP_0x940CF938F98E08EFD23727EB74B1FBA0
    29. května 2017
    Byla recenze užitečná?
  19. Super na cesty, nedrolí se a příjemná nevtíravá vůně. :)
    AN_JP_0x1B746725B93761F220F7A34809D6F103
    26. května 2017
    Byla recenze užitečná?
  20. Jeden z nejlepsich antyperspirantu co jsem kdy zkousila. Eliminuje neprijemnych pach, prijde mi ze skoro se nepotim kdyz pouzivam ho. Idelani na leto a taky sportovani.
    AN_JP_0x34922BDF8C6E7739DA6DA5215B41E834
    25. května 2017
    Byla recenze užitečná?