Přejít na hlavní obsah
Dolce&Gabbana Dolce Shine parfémovaná voda pro ženy

Recenze Dolce&Gabbana Dolce Shine

parfémovaná voda pro ženy

Okamžik, kdy první jarní paprsky po dlouhé zimě zahřejí vaši tvář, v sobě uzamyká zářivá parfémovaná voda pro ženy Dolce & Gabbana Dolce Shine. Oslnivá vůně vás přiměje k úsměvu a projasní den nejen vám, ale všem, kdo se ocitne ve vaší blízkosti.

Koupit

Okamžik, kdy první jarní paprsky po dlouhé zimě zahřejí vaši tvář, v sobě uzamyká zářivá parfémovaná voda pro ženy Dolce & Gabbana Dolce Shine. Oslnivá vůně vás přiměje k úsměvu a projasní den nejen vám, ale všem, kdo se ocitne ve vaší blízkosti.

Koupit

Dolce&Gabbana Dolce Shine recenze10

4.2
6
2
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Moje nejoblibenejsi vune, kupuju posledni 3 roky opakovane. Vune jemna kvetinova, vydrzi cely den, neni vtirava a velmi velmi prijemna na noseni celorocne :)
    Jana
    6. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  2. Ocakavala som podla recenzii uplne nieco ine, sklamanie pre mna.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    2. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Tak dopotřebováno...ac po prvním poznání jsem nevěděla zda zradím svůj oblíbeny ve vůních Dior. Po objednání mi vadil flakon a uzávěr u flakonu mě zlobil .Můžu zhodnotit po používáni....strhavám hvězdičky za flakon a uzávěr. Za dalsí mě vůně skvěle provázela létem. A na léto byla dokonalá.Hladivá, čistá jak louka po ránu i večet . Anó květinova tim nejobyčejnějším způsobem ,jako by jste si natrhali ze zahrady puget růží, tulipanu, pivoněk.Opravdu sveží , ale hladce květinová s troškou sluníčka.Trochu tak cítím Dune s Pleasures.
    Jarmila P.
    22. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  4. Keď som dostala vzorku, zamilovala som sa! Tá kombinácia manga, santalového dreva, jazmínu, grepu ma okamžite preniesla k pobrežiu Talianska. La dolce vita! Odporúčam pre všetkých, ktorí majú radi kvetinovo-ovocné vône. Moja srdcovka.
    Kopie recenze od Miri z notino.sk
    28. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. K objednávce jsem dostala vzorek, jsem zatížená od mládí na Dior a jeho vůně z dávné doby.Rozhodně mě novinky nezajímají.No a tahle mě dostala,určitě v obchodu by byla mnou míjená.A teď ji mám v objednávce. Sladká dle mého akorát a cítím ten záván jarního vzduchu a kytky.Mam chuť vyběhnout ven....bože už ať je jaro a bzurčící voda všude.Díky bohu za přírodu.Hodnocení 3 hvězdičky....flakón by zasloužil silnější sklo a přesto že si ji kupuji dál jsou iu mě stálice.....Miss Dior(originál), Diorissimo,Poison,Dune.
    Jarmila P.
    20. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Táto vôňa sa mi veľmi páči, jej intenzita je slabšia, takže je super na deň. Flakón chválim - pripomína leto :)
    Kopie recenze od Liliana z notino.sk
    9. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Veľmi pekná ovocno- kvetinová vôňa. Ja v nej cítim slniečko, jar, radosť zo života. Prvýkrát som ju ovoňala pred rokom v parfumérii v Prahe a dnes pribudla do mojej zbierky. Okrem slabšej výdrže sa jej nedá nič vytknúť.
    Kopie recenze od Majka z notino.sk
    1. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Shine od Dolce je skvělá letní vůně. Připomíná mi dovolenku, jak ležím na pláži a cítím sluníčko. Můžu jen doporučit.
    Anička
    27. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Tento parfém od značky DG je skvělý, voní krásně. Balení vypadá také hezky, ideální do kabelky.
    natálie
    27. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Super kvetinovo-sladká vôňa. Som sa zamilovala na prvé pričuchnutie. Milujem kombináciu jazmínu a akéhokoľvek ovocia a mango je proste bomba!
    Kopie recenze od janka z notino.sk
    5. května 2020
    Byla recenze užitečná?