Přejít na hlavní obsah
Dolce&Gabbana Dolce parfémovaná voda pro ženy

Recenze Dolce&Gabbana Dolce

parfémovaná voda pro ženy

Podobně, jako jemně vyšívané šaty na vašem těle, i dámská parfémovaná voda Dolce & Gabbana Dolce se stane symbolem a podpisem vaší jemné ženskosti. Její vonná kompozice, dokonalá ve své jednoduchosti, má s krásnými šaty ještě jedno společné, a to komplexní umění, které za jejich vznikem vždy stojí.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Podobně, jako jemně vyšívané šaty na vašem těle, i dámská parfémovaná voda Dolce & Gabbana Dolce se stane symbolem a podpisem vaší jemné ženskosti. Její vonná kompozice, dokonalá ve své jednoduchosti, má s krásnými šaty ještě jedno společné, a to komplexní umění, které za jejich vznikem vždy stojí.

Koupit

Dolce&Gabbana Dolce recenze20

4.4
30
15
4
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Po dlhej dobe som sa k vôni vrátila, mala som ju v poličke otvorenú asi 5 rokov a napriek tomu stále krásne vonia, výdrž je výborná cca 4-6 hodín ju ešte cítim na sebe. maximálna spokojnosť. mám veľké balenie 75 ml a to nie je vhodné do kabelky, rozmýšlam že objednám ešte 30 ml
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Krásná květinová vůně . Výdrž cca půl den (cca 6hod), je třeba se přes den znovu stříknout. Určitě koupím znova.
    Jana
    8. prosince 2018
    Byla recenze užitečná?
  3. Dolce jsem si pořídila hned když byl uveden na trh a od té doby nechci nic jiného. Stává se mi často, že se mne lidé na ulici ptají, čím tak krásně voním...
    Andrea
    28. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  4. Som sklamana..cítila som ju na jednej znamej, voňala z nej cela miestnosť, bola som z nej unesený..ale na mne vôbec tak nevonia a strašne mi v nej vadí jedna zložka, nemôžem ju na sebe ani cítiť a určite ju nebudem používať. Mam tester EDP 75ml, odstreknuté asi 5x. Ak by mal niekto záujem, veľmi rada sa jej zbavím
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    20. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  5. Vona je naozaj kraaasna.Nekonecna alej bielich kvetin spojena so sviezim vankom.Reklamu tuto vonu naozaj vystihla.../a musim tvorcov pochvalit,ze v nej udrzali zenu ako damu,a nie len ako sexualny objekt/. Len neviem ci sa mi viac paci samotna vona...alebo flakon.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    5. února 2018
    Byla recenze užitečná?
  6. Mam rada sice sladke vune, ale tohle je jen sladke. Ani flakonek neokouzlil, vydrz nic moc.
    Zákazník z notino.cz
    21. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  7. Krásný vůně, opravdu dlouho vydrží, je jemná a elegantní.
    Magdaléna
    17. ledna 2018
    Byla recenze užitečná?
  8. Moc zajimavá vůně hezký flakon intenzivni vůně . Mám už ji po několikaté Soňa
    Zákazník z notino.cz
    15. listopadu 2017
    Byla recenze užitečná?
  9. Najkrajsia vonavka, vona aku som kedy mala (a bolo ich dosť...); okolie na nu reaguje pozitivne ;)
    Kopie recenze od Paulina z notino.sk
    29. září 2017
    Byla recenze užitečná?
  10. Po dvou týdnech používání mohu říct že jsem nadšená, výdrž super, kolegyně v práci velmi chválí jak krásně voním, takže úspěch. Po rozležení je vůně moc hezká, když se vrátím do kanceláře kde jsem se navoněla před dvěma hodinami tak ji tam cítím, takovou opravdu květinovou svěžest. Na sobě ji necítím ale okolí ano a chválí.
    Zákazník z notino.cz
    30. června 2017
    Byla recenze užitečná?
  11. Môj nos a hlava celkom unesené z tejto vôňe neboli :| Ale určite si nájde mnoho nositeliek tento EdP
    Kopie recenze od alica77 z notino.sk
    29. dubna 2017
    Byla recenze užitečná?
  12. <3 moje nynější nejoblíbenější vůně!! Svěží a perfektní
    Zákazník z notino.cz
    30. března 2017
    Byla recenze užitečná?
  13. Krásna, jemná vôňa s kvetinkovým nádychom, nie príliš sladká odporúčam
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    3. ledna 2017
    Byla recenze užitečná?
  14. Teraz mi prisla a som nadsena. Objednaval som podla popisu a recenzii a nesklamala. Ozaj uzasna prijemna svieza vona na denne nosenie.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    8. prosince 2016
    Byla recenze užitečná?
  15. Tato vůně se stala mym oblíbencem spolu s některými vůněmi od Marc Jacobs! Ale jak říkají MUA, každá žena by si mela najít svou značku vůně a u te byt.
    Tereza
    17. října 2016
    Byla recenze užitečná?
  16. Úžasná svieža kvetinová nevtieravá vôňa vhodná na všetky ročné obdobia a pre všetky vekové kategórie. Zaujme vzhľadom flakónu aj výdržou vône. Vrelo odporúčam, ja sa jej neviem nabažiť 😊
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    30. srpna 2016
    Byla recenze užitečná?
  17. Krásně voní, vhodná na letní dny. ....A nádherný flakonek.
    Věra
    6. června 2016
    Byla recenze užitečná?
  18. Svěží, kytková, na léto. Používám těžší vůně od Dolce jejich Femme (?) např., ale tato vůně je krásná
    Zákazník z notino.cz
    13. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  19. Skvela jemna a svieza vona s vybornou vydrzou. Vhodna ako na zimne, tak aj na letne mesiace :)
    Kopie recenze od Naomi z notino.sk
    6. května 2016
    Byla recenze užitečná?
  20. tak tento parfem je najkrajsia vona sveta!!!!!!!!
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    8. února 2016
    Byla recenze užitečná?