Přejít na hlavní obsah
DKNY Original Women Energizing parfémovaná voda pro ženy

Recenze DKNY Original Women Energizing

parfémovaná voda pro ženy

Protančete se každým dnem s nebývalou lehkostí. Parfémovaná voda pro ženy DKNY Original Women vám pomůže vyniknout v davu a zvýrazní vaše přednosti. Poddejte se jemné kombinaci citrusovo-květinových tónů, které jsou ideální na den strávený v kanceláři i pro volné odpoledne.

Koupit

Protančete se každým dnem s nebývalou lehkostí. Parfémovaná voda pro ženy DKNY Original Women vám pomůže vyniknout v davu a zvýrazní vaše přednosti. Poddejte se jemné kombinaci citrusovo-květinových tónů, které jsou ideální na den strávený v kanceláři i pro volné odpoledne.

Koupit

DKNY Original Women Energizing recenze20

4.6
324
62
14
12
15
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Mám ji ráda, používám ji už pár let. Reakce okolí příznivé.
    Dadance
    10. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Vůně je naprosto úžasná. Svěží, ovocná, bohužel nevydrží dost dlouho.
    J.M.
    28. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Krasna vune.Pouzivam jiz mnoho let !
    Eva
    14. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Niekoľko rokov daný produkt používam nie je nič lepsie
    Kopie recenze od Dagmar L. z notino.sk
    24. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Manželka používá tuto značku již mnoho let a je s ní maximálně spokojená. Co mně ale mrzí je nepochopitelný pohyb ceny výrobku. Nákupu u solidní firmy by nemělo předcházet dlohodobé sledování cenového vývoje, zákazník není makléř na burze. Výrobce je za plný počet bodů, ale prodejce má u mně pouze polovinu. .
    Petr Š.
    11. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Kupuji opakovaně řadu let. Ještě jsem nenašla náhradu....:o)))
    Dasha
    1. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Vůňe je skvělá
    Hedvika V.
    20. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. příjemně voní, ale menší výdrž
    Martina
    22. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Nie je to zlá vôna , ale mi pripadá ako citronova jar na riady alebo saponát na umývanie podlahy .Výdrž slabá max 2-3 hodinky . Možno ju podarujem
    Kopie recenze od Viera F. z notino.sk
    7. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Svěží, citrusová vůně, dobrá výdrž, spokojenost. Nejlepší ze všech DKNY.
    Kateřina P.
    12. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Příjemná, nevtíravá vůně je stálicí už mnoho let.
    Eva P.
    28. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  12. Velmi příjemný, svěží a zároveň ženský, lehká vůně pro léto a denní nošení.
    Jitka
    30. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  13. Parfémovou vodu kupuji opakovaně. Příjemná, svěží vůně. Dlouhá výdrž.
    Ludmila M.
    9. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Som veľmi spokojná, používam už niekoľko rokov ako vôňu na leto
    Kopie recenze od Mirka z notino.sk
    4. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Výborná vůně, používám léta, neobjevila jsem lepší
    Jana
    3. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Skvelá na leto
    Kopie recenze od Valéria J. z notino.sk
    19. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Píšou, že se jedná o Original Women, ale nejedná, jedná se o Energizing. Tedy i složení parfému je uvedeno špatně, Energizing neobsahuje listy rajčat. Je to zavádějící popis. Po rozkliknutí fotek je na flakonu vidět nápis Energizing. A navíc Energizing se vyrábí od 2011, takže zcela zavádějící popis. Nenachytejte se.
    Eva V.
    9. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  18. Nádherná letní vůně , svěží jak ze sprchy . Intenzita cca 4 hodky, je potřeba aplikovat vícekrát za den . Na oblečení drží víc .
    Verca
    2. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  19. tuto vůni již používám několik let pro mě letní příjemná svěží vůně
    Darja
    28. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Jedinecna iskriva vynimocna moja oblubena…u mna jednotka
    Kopie recenze od Deni z notino.sk
    24. června 2022
    Byla recenze užitečná?