Přejít na hlavní obsah
Diterpex Rapid veganské tobolky tobolky pro snížení hmotnosti

Recenze Diterpex Rapid veganské tobolky doplněk stravy

tobolky pro snížení hmotnosti

Dosáhněte vysněné váhy snadno a bezbolestně

Koupit

Dosáhněte vysněné váhy snadno a bezbolestně

Koupit

Diterpex Rapid veganské tobolky recenze20

3.7
13
1
1
2
5
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. Prášky beru 3 den, jsem ještě nazačátku, ale hned mužu komentovat. Beru 1 denně protože je prášek nechutný a hned se rozpustí v puse. Neřekla bych že to úplně potlačuje chuť, spíš nevydržím ani 2 hodiny bez jídla a to nikdy nebyl problém.
    Ema V.
    7. června 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Spokojenost s účinkem. Bohužel jen jedna varianta balení.
    Marie
    30. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Chceli sme s kamarátkou schudnúť do plavkový po zime . Kúpili sme si po 2 balenia zaplatili sme každa 36 € , v piatok som dokončila 2 balenie a nič, únava, nespavosť a ani deko dolu. Mali sme aj fyzickú aktivitu- jazda na bicykli, kamaratka už po 3 km bola príšerne unavená, točila sa jej hlava búšilo srdce. Vydržala 5 dni a ocitla sa u lekára, lieči sa na vysoký tlak nikto nás totiž v lekárni neupozornil, že tieto lieky nemôže užívať človek s hypertenziou. Sme presvedčené, že všetky pozitívne recenzie sú zaplatené. Už dala podnet na inšpekciu je to podvod a dokonca pre niektorých ľudí zabijak
    Kopie recenze od Emilia z notino.sk
    20. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Prostě NE !
    .
    11. května 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Kupovala jsem ne na Notinu, ale chci nechat recenzi, možná pro někoho bude užitečná. Potlačuje hlad - to je pravda. Avšak je tam něco (kromě kofeinu, na který jsem zvyklá), co fakt zhoršuje spánek. Takže po týdnu jsem byla vyčerpána
    Kateryna P.
    7. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Účinkuje skvěle 👌 Po dobrání baleni jsem o -4 kg lehčí
    Dana P.
    31. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. Spokojenost účinkuje
    Andrea
    21. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  8. Nefunguje
    Lucie
    11. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Po dvou dnech jdou kila dolu. Zadne vedlejsi ucinky jako nevolnost. Ale ta cena na Notinu je vtip ne??? Kdo dela tu cenovou politiku????
    Miroslava D.
    15. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
  10. nejlepší prášky na hubnuti které znám zhubla jsem 10kg za 2 měsíce super
    Marcela
    5. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. Nekúpila som z tejto stránky, ale z lekárne a ešte som dokonca pribrala.
    Kopie recenze od Lenka z notino.sk
    11. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  12. Покупала не здесь. Но хочу написать свой отзыв. Купила таблетки, чтобы заниматься спортом быо легче. Выпила в 12 часов дня. Энергии было много, тренировка прошла отлично. Что мне не понравилось, это то что я уснула только в 4 утра. ни успокоительные чаи, ни расслабляющая ванна не помогли. На следующее утро я все так же полна энергии. Это и удивительно и ненормльно одновременно. Я оставлю эти табетки как SOS средство, на случай если ты без сил, но нужно быть на ногах. Голод притупляет.
    Polina K.
    16. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  13. Mega
    Tú N.
    19. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Je to môj zlatý prípravok na chudnutie. Vôbec nemám hlad a mám veľa energie. Váha ide dolu. Super odporúčam!
    Kopie recenze od Táňa z notino.sk
    6. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  15. Vrelo doporučujem
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    1. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  16. Skutočne skvelý liek na chudnutie. Odporůčam
    Kopie recenze od Ivona z notino.sk
    25. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  17. nefungujú a v lekárni sú ešte aj o 10€ lacnejšie
    Kopie recenze od Adam z notino.sk
    24. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Naozaj kroti hlad.. ale oblieva ma slušny pot uz pri uziti jednej tabletky, raz som sa odvazila si dat dve a keby si nedam liek na spanie tak kukam do plafonu aj celu noc..
    Kopie recenze od M z notino.sk
    3. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Prípravok funguje skvele.
    Kopie recenze od Tatiana z notino.sk
    8. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. Lék na mě působí opravdu dobře.Nemám vůbec hlad a do jídla se doslova nutím.Na sladké nemám ani pomyšlení a to jsem opravdu na sladké!Zhubla jsem od května 11 kilo.Doporučuji jako mě doporučil lékař.Sám ho užívá.
    Lenka
    20. července 2022
    Byla recenze užitečná?
    |