Přejít na hlavní obsah
DIOR Miss Dior parfém pro ženy

Recenze DIOR Miss Dior

parfém pro ženy

"Vůně Miss Dior se zrodila za provensálských večerů plných světlušek, kdy zelený jasmín souzní s melodií noci a země.“ Těmito slovy popsal Christian Dior svou inspiraci pro vytvoření vůbec první vůně Miss Dior v roce 1947. 

Koupit

"Vůně Miss Dior se zrodila za provensálských večerů plných světlušek, kdy zelený jasmín souzní s melodií noci a země.“ Těmito slovy popsal Christian Dior svou inspiraci pro vytvoření vůbec první vůně Miss Dior v roce 1947. 

Koupit

DIOR Miss Dior recenze14

4.6
13
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Parfém jsem si koupila přímo v Maison Dior v Paříži. Jako vzpomínku na návštěvu toho úžasně romantického města a přesně taková je i vůně. Sladká, něžná, romantická, záhadná, elegantní, nadčasová a nezapomenutelná - prostě jako Paříž v krásném flakonu.
    Dana
    16. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Příjemná lehká a dobře vyladěná svěží vůně, nadčasová, klasická, nic výstředního. Ze začátku jahodová, pak se projevují víc další složky, zůstává jemná, elegantní a kvalitní vůně. Výdrž velmi dobrá. K nákupu mě přesto nezlákala, pouze jsem vyzkoušela.
    Miroslava S.
    12. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. konečne parfém, ktorý mi sadol. odskúšala som už veľa no momentálne prechádzam z versace crystal na tento dior. sladká, kvetinová vôňa, silná no zároveň ľahká konečne žiadne korenie ani hlavybôľ. odporúčam
    Kopie recenze od Luella K. z notino.sk
    26. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Já ji miluji, poznala jsem ji v Dubai a hned jsem se zamilovala. jemná květinová nasládlá vůně, kterou všichni chválí.
    Zbynek E.
    18. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  5. Feminine perfume, lasts forever on clothes.
    Lana
    13. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  6. Konečně dámská verze pánského Dior Sauvage, za mě tedy ikonická vůně. Parfém mi ze všech druhů voní nejvíce, ubírá se do gurmánské vůně se sladkým nádechem, oproti čistě květinové verzi.
    Anna B.
    4. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  7. wau tak tohle je nejlepší parfém co jsem kdy měla krásná vůně která vydrží skoro celí den žádná vtírava těžká ale nýbrž lehká vůně příjemná ....musím říct že jsem našla moji nejoblíbenější vůní
    Tereza
    4. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Moja vôňa to nie je. Príde mi taká old school, našťastie som dostala vzorku s rozprašovačom, tak som mohla odskúšať, ale ani výdrž, pre mňa tiež našťastie nebola dlhá. Mne sedia vône YSL a Guerlain.
    Kopie recenze od Lucia P. z notino.sk
    1. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
  9. Síce mám len vzorku ale silno uvažujem o kúpe v plnom flakóne pretože je to naozaj silná, intenzívna pritom tak jemnučká kvetinová vôňa. Kto má rád kvetinové vône tak si s touto príde na svoje, lebo je naozaj vydarená. Odporúčam😊
    Kopie recenze od Viki z notino.sk
    26. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  10. Má vůně to není. Těžko pak hodnotit.
    Lucie
    24. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  11. Konečne niečo pekne od Dioru čo sa týka dámskej vône. Pri vysychani pripomína tóny Dior Sauvage a to je na ňom to excelentné. Sauvage ľahko zapracovany do dámskej vône. Top 👌🏼
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    23. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  12. Prekrásna vôňa. Už viem čo dostanem na narodeniny 😉 Svieža, kvetinková, stvorená na leto.
    Kopie recenze od Katarína N. z notino.sk
    22. března 2024
    Byla recenze užitečná?
  13. Uff! Miluji tento parfém! Cítím z něho krásně jahody, stačí mi jeden malý střik a jsem absolutně spokojená. Dlouho vydrží i na oblečení. Zajímavost: Když se vyvine po delší době, stačí cca. 1 den, mám dokonce pocit, že z něho cítím i trochu kokos.
    Laura D.
    21. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Krásná! Úplně jiná než ostatní miss dior! Na zápěsti ji cítím již od rána a to jsem použila jen vzoreček bez rozprašovače. Sladká připomíná mi lehce jahody.
    Jana K.
    1. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    |