Přejít na hlavní obsah
DIOR Fahrenheit toaletní voda pro muže

Recenze DIOR Fahrenheit

toaletní voda pro mužeKoupit
Koupit

DIOR Fahrenheit recenze20

4.6
305
24
6
3
29
Zobrazit hodnocení podle vlastností
vzhled flakonu
výdrž vůně
intenzita
celkový dojem
Nejnovější
  1. Skvelá vôňa, DIOR nikdy nesklame. Ale tá cena je šialená, 3 roky dozadu kupovaná 50ml toaletka za 34,50e a teraz 82e
    Kopie recenze od Roman M. z notino.sk
    17. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Stále nepřekonatelná, nádherná vůně, do které se už bohužel silně vkrádá odér drahoty. Navíc ve flakonu s černou tryskou v černém uzávěru - vhodné akorát k tomu, stříknout si parfém do dlaně....
    Petr Z.
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. 👍
    Kopie recenze od Lucia z notino.sk
    4. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Používám již 20let velká spokojenost nikdy bych neměnil.
    Adolf
    28. září 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Výrazná, ne úplně standardní vůně. První dojem je všude opisovaná kombinace kůže-benzín, no čím déle parfém používám, tím víc tam cítím fialku a těžko popsatelnou jemnost. Velice mužná, příjemná vůně.
    Peter
    14. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. koupeno jako dárek pro manžela
    M.
    13. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Klasika. Poznávací znamení, v devadesátkách luxusní hit, dnes jí tak často nepotkám. Asi je potřeba k ní dozrát, ale čím dál víc ji mám ráda.
    Helena K.
    18. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  8. Dnes jsem opět zakoupil svou oblíbenou vůni. Nedám na ní dopustit. Používám celoročně, denně. Líbí se mi i slečnám a ženám. Zajímavé je toaletka mi voní lépe jak parfém. Vyzkoušeno mám samozřejmě oboje. Oboje vydrží vonět cely den. Dobré také je a nemýlil jsem se, voda byla na prodejně skladem. Což mne zachránilo, včera mi došla. Jen cena šla hodně nahoru dnes kupována za 2550,- naposledy za 1899,-. Avšak i přes denní použití vydrží téměř půl roku, tedy se dá cena akceptovat...
    David
    5. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Sto procent spokojenost.
    Dana
    3. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. I bought it as a gift. I really liked the aroma, everyone is satisfied
    Kopie recenze od Kateryna K. z notino.sk
    2. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. K některým věcem musí člověk dozrát. Fahrenheit je jedna z nich. Znám tuhle vůni už cca 15 let, ale nikdy mě úplně nepřesvědčila. Vždycky na mě působila tak nějak prvoplánově maskulině, skoro až perverzně vonící po kůži a benzínu, navíc dost mainstreamová, spíš pro "rebela" než pro muže, který ví, co od života chce. ALE...Před několika týdny jsem si ji pro sebe pořídil (spolu se sprchovým gelem a vodou po holení) a je to fakt pecka! Asi až po těch 15 letech jsem odhalil opravdu dokonalou kompozici mandarinky, kůže a zakouřeného vetiveru, která Vám zajistí spoustu komplimentů a vytříbí Váš styl. Tak trochu si přeji, aby v době, kdy je na každém kroku cítit Sauvage, zažil Fahrenheit své obrození. Fakt pecka! Jděte do toho, protože dobré věci nestárnou!
    Jáchym
    27. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  12. Nádherná vůně
    Ria
    27. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  13. Dárek při syna a velká spokojenost☺️
    Petra
    12. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  14. Naprostá klasika.. Nepřekonatelná výdrž toaletky, ve srovnání s jinými edt.. Pokud se někdo rozhoduje kvůli výdrži a intenzitě, jestli edp nebo edt - podle mého názoru je toaletka bez debat dostačující.
    Tereza N.
    8. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Není co dodat, klasika.. Výdrž toaletky je ze všech edt nepřekonatelná. Kdo přemýšlí, jestli koupit edp nebo edt kvůli výdrži a intenzitě, podle mého názoru toaletka je naprosto dostačující.
    Tereza
    8. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. nej parfém pro starší muže
    von
    2. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  17. Spokojnosť ako vždy. Vôňu som kupovala pre partnera a ten nepoužíva inú len túto už roky, čo asi hovorí za všetko.
    Kopie recenze od Lucia Z. z notino.sk
    25. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Používam roky, fascinujúca vôňa
    Kopie recenze od Šimon B. z notino.sk
    1. října 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  19. Dlhodobo používam, som to ja.
    Kopie recenze od Emil z notino.sk
    20. září 2022
    Byla recenze užitečná?
  20. TOP luxus !!!
    Šuli
    1. září 2022
    Byla recenze užitečná?