Přejít na hlavní obsah
DIOR Dior Addict Lip Maximizer lesk na rty pro větší objem

Recenze DIOR Dior Addict Lip Maximizer

lesk na rty pro větší objem

Objevte ikonický lesk na rty Dior Addict Lip Maximizer. Pečující složení obsahuje 90 %* složek přírodního původu a nabízí lesk, dlouhodobou hydrataci a maximální pocit pohodlí.

Koupit

Objevte ikonický lesk na rty Dior Addict Lip Maximizer. Pečující složení obsahuje 90 %* složek přírodního původu a nabízí lesk, dlouhodobou hydrataci a maximální pocit pohodlí.

Koupit

DIOR Dior Addict Lip Maximizer recenze20

4.5
51
6
4
2
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. V balíčku bylo vše jen tento lesk a věnování tam nebylo. Může se mi někdo ozvat?
    Robert
    27. března 2024
    Byla recenze užitečná?
    |
    Ověřená recenze
  2. Nádherný lesk, používám 010 Holographic Pink a jsem moc spokojená! Krásně voní, velmi lehce štípe a mám dobře hydratované rty! 💖
    Laura D.
    28. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Najkrajsi lesk pod slnkom! Prijemna vona, textura a jemny pocit brnenia.
    Kopie recenze od VD z notino.sk
    19. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. Mne lesk velmi vyhovuje a pres vysokou cenu. Trosku pali a voni mentolove. Palivost je kvuli pulling up efektu a nevadi mi. Muzu jedine doporucit (mam odstin pink)🩷.
    Nikola Z.
    13. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. odtien Mahogany.. nie tmavy, skor da peram iba jemny odtien, ale neviem ci v porovnani s beznymi leskami je iny.. kazdopadne som rada, je prijemny
    Kopie recenze od Tatiana z notino.sk
    11. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Konkrétne odtieň lesku č. 014 Shimmer Macadamia, je v skutočnosti HNEDÝ. Na obrázku vyzerá skôr do ružovo-hneda, ale je len hnedý, čiže na perách pôsobí farba tlmene. Musím mať svetlejší rúž na perách, aby sa trochu zosvetlil. Ináč je super! :-)
    Kopie recenze od exlibris z notino.sk
    10. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Krásny lesk ale slabá výdrž na perách.
    Kopie recenze od Adri z notino.sk
    3. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. top!
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    18. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  9. Pery sú vďaka tomuto lesku štavnaté :) Konzistencia skvelá, krásne drží, nie je pocit lepkavých pier. Mám odtieň 029, v reále trochu tmavší odtieň, ale aj tak dávam 5*. Určite skúsim aj iný odtieň.
    Kopie recenze od Naty z notino.sk
    30. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  10. Mám tak 9-te balenie :D , striedam 2 najsvetlejšie odtiene, za mňa najlepší lesk na trhu, pri tomto produkte ja osobne cenu neriešim, super aj ako darček ( každú ženu v každom veku v správnom odtieni poteší :) mám vyskúšané )
    Kopie recenze od Paula z notino.sk
    18. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  11. Vyzkoušela jsem vzorek v Discovery boxu a je to první produkt, který mi vůbec nesedl - rty po nanesení pálí a pak i v ústech a dost lepí. Za mě velké zklamání.
    Angelika P.
    7. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  12. Úžasný lesk, jemně chladí. Rty vůbec nezvětšuje a cena za je příliš vysoka
    Nadezda P.
    4. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
    |
  13. luxusne vyzerajúci lesk na pery ktorý dlho vydrží a pery s ním vyzerajú nádherne. aplikátor je menší ako som predpokladala, ale prekvapivo mi super vyhovuje:) plump efekt má, príjemne štipká, má rovnakú mentolovú vôňu ako aj lip oil alebo balzam:)
    Kopie recenze od tina z notino.sk
    27. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  14. Velmi příjemný produkt na rty kterým to sluší díky vysokému lesku a jemné barvě - maximizer v názvu bych viděla u hydratace, ale zvětšení rozhodně ne.
    Martina Z.
    1. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  15. Nejlepší lesk pro mě. Nezvětšuje mi rty, ale vypadá opravdu hezky.
    Anastasiia S.
    20. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  16. Pery krásne vyhladí, skvele zvýrazní. Na večerné dvojitá vrstva, jedna na bežné. Nie je to jahodova farba ako sa javí z obrázka, je viac ružová, ale stále svieža. Zväčšenie pier asi nie, ale je to naozaj krásna farba ľahká, ale výrazná. Odporúčam.
    Kopie recenze od Danka z notino.sk
    22. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  17. Lesk dost lepí, na rtech brní a vydrží velmi krátce. Je potřeba vrstvu často obnovovat, takže balení dlouho nevydrží. Barva Rosewood je nevýrazná. Za mě zklamání.
    Klara H.
    19. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  18. Jsem moc spokojená,rty jsou vláčné celý den
    Mirka
    25. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  19. Lesk je fajn, jemne chladi, ale rty nezvetsi. Davam 3 hvezdy za cenu. Pokud chcete opravdu zvetsit rty, skvely je lesk od Physicians formula, radiant rose cut. Sice trosku lepi, ale to mi nevadi, jelikoz rty opravdu zvetsi objem.
    Andrea K.
    13. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  20. Co se týče objemu, nezaznamenala jsem pozitivní výsledek. Pokud bych hodnotila produkt bez tohoto efektu, je skvělý.
    Michaela K.
    2. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze