Přejít na hlavní obsah
Dettol Kids No-Touch bezdotykový dávkovač mýdla

Recenze Dettol Kids No-Touch

bezdotykový dávkovač mýdla

Naučte své děti správné hygieně rukou. Bezdotykový dávkovač mýdla Dettol Kids No-Touch šetrně, ale účinně čistí pokožku rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Bezdotykové dávkování a zdobení pomocí nálepek navíc přiláká pozornost dětí a navykne je na pravidelnou hygienu. 

-15 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Naučte své děti správné hygieně rukou. Bezdotykový dávkovač mýdla Dettol Kids No-Touch šetrně, ale účinně čistí pokožku rukou a zajišťuje jim potřebnou výživu a péči. Bezdotykové dávkování a zdobení pomocí nálepek navíc přiláká pozornost dětí a navykne je na pravidelnou hygienu. 

Koupit

Dettol Kids No-Touch recenze20

4.7
40
3
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
Nejnovější
  1. koupila dceři, používáme všechny, najednou se mají ruce k 10x denně. fakt super.
    Olga
    14. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Pro děti úžasná věc. Mýdlo se dávkuje samo a není ho ani moc ani málo. Koupila jsem dávkovač pro vnoučátka a velká spokojenost jak dětiček, tak i rodičů. Navíc si mohou dávkovač sami ozdobit nálepkami, takže kreativita je pro dávkovač přidanou hodnotou.
    Milena
    23. října 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Deti veľmi zaujali nálepky na dávkovači, je to taký veselý dávkovač mydla. Sme s ním maximálne spokojní.
    Kopie recenze od Nikola z notino.sk
    7. září 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. vsetko ok len dava vela mydla
    Kopie recenze od marta n. z notino.sk
    7. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Super mydlo pre deti. Páčia sa mi nálepky a jeho vôňa.
    Lucia
    31. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Mydlo veľmi pekne a jemne vonia, má v balení krásne nálepky :D
    Kopie recenze od Andrea z notino.sk
    31. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Nejlepší mýdlo pro děti. Je to pro ně jako hračka a do koupelny chodí s radostí. Oceňuji, že jsou součástí balení baterie.
    Lucka
    18. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Skvely kreativni napad, ktery urcite kazde dite potesi a zprijemni myti rukou. KOupila jsem neteri jako darek a byla nadsena :-)
    Věra
    17. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  9. Dcera byla nadsena z moznosti polepit si davkovac, ja ocenuji prakticnost pouziti, mydlo je davkovano spravne a rychle, za me skvely produkt!
    Dáša
    17. července 2023
    Byla recenze užitečná?
  10. Super mydlo, deti sú z nich nadšené.
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    13. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  11. Skvělé mýdlo na ruce pro děti. Dávkuje tolik, kolik potřebujete, a díky nálepkám si můžete vytvořit vlastní jedinečný design :) Děti si rády myjí ruce.
    Julie
    4. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Ideálny dávkovač mydla najmä pre deti. Striedame s rôznymi náplňami a super.
    Kopie recenze od Kristína z notino.sk
    3. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. Pro děti je tento dávkovač úplně super, určitě doporučuji do každé domácnosti s malými dětmi! :)
    Ivka
    29. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Za mě spokojenost s dávkovačem, přesně to co jsme čekala :)
    Nela
    28. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Skvelý dávkovač mydla, deti ho milujú. :)
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    27. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  16. Antibakteriálne mydlo Dettol kupujem opakovane. Teraz sme ho kúpili kvôli deťom a s automatickým dávkovačom a je skvelé.
    Kopie recenze od Ema z notino.sk
    24. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Celkom dobrý a zaujímavý dávkovač, avšak očakával by som lepšiu kvalitu spracovania.
    Kopie recenze od Tereza z notino.sk
    22. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Umývanie zábavou. Deti ho totálne milujú. Najlepšie na tom samozrejme bolo zdobenie nálepkami. Odporúčam.
    Kopie recenze od Ingrid z notino.sk
    22. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Skvelý dávkovač, deti ho milujú a zároveň je veľmi praktický. Za mňa super.
    Kopie recenze od Karin z notino.sk
    22. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  20. Poměrně dobrý a zajímavý dávkovač, nicméně čekala bych lepší kvalitu zpracování.
    Anna
    21. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Dárek