Přejít na hlavní obsah
Dermacol Sun Water Resistant voděodolný pleťový krém na opalování s balzámem na rty SPF 30

Recenze Dermacol Sun Water Resistant

voděodolný pleťový krém na opalování s balzámem na rty SPF 30

Voděodolný pleťový krém s SPF 30 a balzám na rty v jednom

Koupit

Voděodolný pleťový krém s SPF 30 a balzám na rty v jednom

Koupit

Dermacol Sun Water Resistant recenze14

4.9
17
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Super produkt, který mě velmi mile překvapil. krém je tak akorát mastný a hydratační a parádně se vstřebává i hezky voní. A krém na rty je také úplně úžasný. Používám obojí každé ráno. Rozhodně kupuji znova a znova. :)
    Ellen P.
    7. května 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Super,rty na slunci nepraskaji
    michaela
    11. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Používala jsem u moře v Turecku a jsem naprosto spokojená. Moc hezky voní a dobře se vstřebává. Obličej je krásně opálený a ani jednou jsem se nespálila. Balzám na rty je taky super. Balení je praktické.
    Jarmila
    9. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. balzam na pery je veľmi jemný a príjemný
    Kopie recenze od Alena z notino.sk
    1. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Spokojenost
    Jana
    27. června 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Naprostá spokojenost, neucpává póry, není mastný, příjemně voní a miluji praktičnost balení s balzámem na rty, prostě top❤️
    Lara
    27. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Velice se nám osvědčil. Jednoduché použití, nedráždí pokožku, příjemně voní a je hlavně skladný takže se vejde kamkoliv.
    Andrea L.
    26. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. používám jen chvíli, ale proti spálení chrání dobře, jako balzám je také příjemný. praktické balení
    Natálie
    30. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Toto se Dermacolu opravdu povedlo. Praktické balení, které před sluncem ochrání celý obličej včetně rtů. Boží.
    Elena
    16. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Krém aj balzam na pery sú skvelé, nemastí, ale majú dlhotrvajúci výdrž
    Kopie recenze od Danka z notino.sk
    15. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Velmi praktické řešení opalovacího krému a balzámu, mám vždy po ruce oboje. Příjemná konzistence.
    Magda
    15. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Výborný vodeodolný krem na pery. Rýchlo sa vstrebáva a hydratácia je super. Pery nemám konečne vobec popraskané od slnka
    Kopie recenze od Sima z notino.sk
    15. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Skvělý balzám na rty. Hezky hydratuje a rychle se vstřebává. Moc příjemný
    Andy
    15. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Hodně praktický opalovací krém na obličej, kterým mi Dermacol udělal radost. Malé balení se vám hezky vejde do kabelky a je to přitom krém i balzám na rty v jenom = další ušetřené místo. Nezanechá mastný film, vhodný na každodenní nošení.
    Doubravka
    28. května 2020
    Byla recenze užitečná?