Přejít na hlavní obsah
Dermacol Infinity dlouhotrvající řasenka pro prodloužení a zvětšení objemu řas

Recenze Dermacol Infinity

dlouhotrvající řasenka pro prodloužení a zvětšení objemu řas

Řasenka a hybridní kartáček pro dlouhotrvající efekt nekonečně dlouhých řas

Koupit

Řasenka a hybridní kartáček pro dlouhotrvající efekt nekonečně dlouhých řas

Koupit

Dermacol Infinity recenze20

4.2
17
1
1
1
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Jedna z najlepších špirál aké som kedy mala. Nedám na ňu dopustiť.
    Kopie recenze od Nana z notino.sk
    6. února 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. Strašný kartáček
    Petra Formanková K.
    18. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Jsem s řasenku spokojená
    Jana M.
    4. srpna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Toto je strasna imitacia collistar riasenky, je to az na smiech..nerozumiem ako moze dat niekto tejto sracke dobre hodnotenie, to je radsej bez riasenky nez s touto
    Kopie recenze od Deni z notino.sk
    21. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Super kartáček, moc dlouho jsem hledala právě tady tu formu, a hlavně, aby byl gumový! Krásná barva, dlouho vydrží a řady opravdu vypadají luxusně:) a obal řasenky také!
    Pavlína K.
    13. června 2023
    Byla recenze užitečná?
  6. Kartáček příšerný, než se nalíčím, tak mi ujede autobus. Obal krásný.
    Markéta M.
    11. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  7. Na začátku trochu víc mokrá,ale potom je výborná
    Svatava M.
    4. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  8. Maskara má dobrú kefku, je pigmentovaná, pekne natáča a dlho vydrží.
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    15. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Řasenka má dobrý kartáček, je pigmentovaná, hezky natočí řasy a dlouho vydrží.
    Ivana
    15. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  10. Dobrá špirála. Ale za tú cenu som našla lepšiu...
    Kopie recenze od Karin z notino.sk
    7. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  11. Mám dosť husté, ale jemné riasy, táto maskara ich krásne oddeľuje a naozaj predlžuje. Veľmi príjemné používanie.
    Kopie recenze od Týna z notino.sk
    30. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  12. Řasenka je krásně krémová, opravdu jedna z nejlepších řasenek, super kartáček.
    Tamara
    30. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  13. naozaj špičková maskara. vytvára krásny objem a veľmi ľahko sa s ňou pracuje.
    Kopie recenze od Hanka z notino.sk
    28. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  14. Super řasenka, dělá krásný objem, má moc fajn kartáček a luxusní obal.
    Taťána
    28. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  15. Nejlepší řasenka jakou jsem kdy měla.
    Romana
    28. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  16. Skvelá špirála, inú si už ani nekupujem.
    Kopie recenze od Emilia z notino.sk
    28. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  17. Táto riasenka je skvelá, viditeľne predlžuje a zahusťuje riasy. Veľmi sa mi páči aj tvar štetca, odporúčam!
    Kopie recenze od Dominika z notino.sk
    14. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  18. Úžasná řasenka. Krásně prodlouží i kratší řasy a dodá jim objem, řasy přitom stále působí velmi přirozeně.
    Klára
    8. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  19. Vynikajúca špirála, odporúčam.
    Kopie recenze od Andrea R. z notino.sk
    31. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  20. Skvělá řasenka. Maximální spokojenost. Vřele doporučuji.
    Zuzka
    14. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?