Přejít na hlavní obsah
Dermacol Flower Care Rose krém na ruce

Recenze Dermacol Flower Care Rose

krém na ruce

Pěstěné ruce jsou vaší vizitkou. O jejich dokonale hebkou a hydratovanou pokožku se postará krém Dermacol Flower Care Rose. Zajistí rukám dlouhotrvající výživu, ale i zjemnění a ochranu před vysušením, takže zůstanou krásné po celý den.

Koupit

Pěstěné ruce jsou vaší vizitkou. O jejich dokonale hebkou a hydratovanou pokožku se postará krém Dermacol Flower Care Rose. Zajistí rukám dlouhotrvající výživu, ale i zjemnění a ochranu před vysušením, takže zůstanou krásné po celý den.

Koupit

Dermacol Flower Care Rose recenze9

5.0
10
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Skvelý krém, krásne vonia a je ho celkom dosť :)
    Kopie recenze od Pavla z notino.sk
    20. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  2. Za mě spokojenost - není zbytečně mastný, krásně voní, je ho hodně :)
    Marcela
    20. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  3. Krém vyživuje, hydratuje suchú pokožku a má príjemnú sladšiu vôňu.
    Kopie recenze od Patrícia z notino.sk
    18. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  4. Krém příjemně voní, má dobrou texturu, která nezanechává na rukou pocit mastnoty, a hydratuje.
    Vendula
    18. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  5. Příjemný krém na ruce s jemnou vůní. Rychle se vstřebává a zároveň hloubkově hydratuje, což oceňuji nejvíce.
    Pája
    1. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  6. Naozaj skvelý krém, ktorý dokonale hydratuje a zanecháva ruky jemné. Okrem toho sa dobre vstrebáva, nezanecháva na pokožke film a príjemne vonia.
    Kopie recenze od Olívia z notino.sk
    30. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  7. Super krém na ruce, hezky hydratační, krásně voní a má praktické balení s pumpičkou. Pořídila jsme i mamce a chválí si ho úplně stejně jako já. :)
    Petra
    30. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  8. Úplne skvelý, vláčny krém. Dobre hydratuje a krásne vonia po ružiach. Navyše má aj pekné balenie, takže som ho postavila do kúpeľne hneď vedľa mydla a nielen že je to pekná ozdoba, ale aj neustála starostlivosť o ruky. Odporúčam!!
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    30. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek
  9. Naprosto skvělý, vláčný krém. Dobře hydratuje a navíc má i hezké balení, takže jsem jej postavila do koupelny hned vedle mýdla a nejen že je to hezká ozdoba, ale také neustálá péče o ruce. Doporučuji!!
    Klára
    30. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Dárek