Přejít na hlavní obsah
Dermacol Body Care Karité regenerační tělový krém pro suchou až velmi suchou pokožku

Recenze Dermacol Body Care Karité

regenerační tělový krém pro suchou až velmi suchou pokožku

Volá vaše pokožka po intenzivní péči? Regenerační tělový krém Dermacol Body Care Karité uleví vaší suché a podrážděné pokožce a poskytne ji dokonalou výživu. Díky účinkům másla karité si můžete učívat dokonale vláčné a zjemněné pokožky celého těla. Tento růžový kelímek se stane oblíbencem každé z vás, která se ráda hýčká.

Koupit

Volá vaše pokožka po intenzivní péči? Regenerační tělový krém Dermacol Body Care Karité uleví vaší suché a podrážděné pokožce a poskytne ji dokonalou výživu. Díky účinkům másla karité si můžete učívat dokonale vláčné a zjemněné pokožky celého těla. Tento růžový kelímek se stane oblíbencem každé z vás, která se ráda hýčká.

Koupit

Dermacol Body Care Karité recenze15

4.8
14
2
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. klasická značka kupuji stále
    Jarmila B.
    22. července 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Tento tělový krém příjemně voní,aplikace obstojna,ale je dost mastný, hutný,po aplikaci se špatně vstřebává,po hodině účinek rychle mizí, nadšení se nekoná
    Iriska
    10. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  3. Pro mne novinka a jsem velice spokojená. Mám suchou pokožku, která po použití tohoto krému je vláčná. Krém se rychle vstřebává. Doporučuji.
    Jitka C.
    10. března 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Měla jsem obavu,že bude krém třeba mastný,ale je to opravdu pecka. Nejen,že krásné voní,ale parádně se vtírá do pokožky,vůbec není mastný,ale zanechává na pokožce takový film a pokožku krásně zjemní. Není lepkavý,čehož si cením,protože takové krémy nemám ráda a letí tak do koše. Kupuji opakovaně a mohu jenom doporučit.
    Danča
    24. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Pridavam sa k pochvalnym recenziam- tento telovy krem krasne vyzivuje a hydratuje pokozku bez zamastenia, takze je krasne jemna a vlacna. Vona je maslovo-orieskova, velmi jemna a nevtierava. Pomer cena/kvalita vyborny. Dakujem za moznost kupit tento krem u vas v Notine.
    Kopie recenze od Zuzana T. z notino.sk
    28. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Dobre hydratuje pokozku, som s nim spokojna. Pekne vonia, ale na mna by mohla byt vona menej intenzivna.
    Kopie recenze od Anna z notino.sk
    3. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Výborný krém, odporúčam.
    Kopie recenze od Zuzka z notino.sk
    6. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Používam ho každý deň po umyti. Veľmi prijemne vonia a rýchlo sa vpíja do pokožky. Úžasne hydratuje. Odporúčam.
    Kopie recenze od Naty z notino.sk
    17. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Používam prvý krát, ale s výsledkom som veľmi spokojná, rýchlo vsakuje, nezanecháva lepkavý pocit, pokožka príjemne vonia a cítim, že je naozaj hydratovaná 🙂
    Kopie recenze od Simona z notino.sk
    8. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  10. Tak tohle je pecka! Obecně preferuju tělové krémy, namísto mlík apod., potřebuju mít jistotu, že pokožka se skutečně "napapá" a nejenom něčím přetře na povrchu. A tenhle krém Dermacol s Karité je super, ultra, mega vyživující :D Tomu, kdo chce něco lehkého, logicky, moc vyhovovat nebude, ale já jsem nadšená!
    Zákazník z notino.cz
    9. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  11. Tento krém od Dermacol je naprosto úžasný!! I pro mou extra suchou pokožku je dostatečně vyživující, je hutný přesně tak, jak potřebuji, ta "těžší" textura mi naprosto vyhovuje. Kůže je skutečně pořádně hydratovaná, jemná, hebká... Zkrátka vše, co si jen můžete pro svou pokožku přát. Určitě můžu jedině doporučit!
    Zákazník z notino.cz
    7. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  12. Jak jsem si ho vyzkoušela, věděla jsem, že mi bude sedět. Krásně se vstřebá, pokožka je hydratovaná a pěkně voní. Dermacol je celkově výborná kosmetika. Mám ji moc ráda.
    Zákazník z notino.cz
    4. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  13. Dostala jsem od kamarádky na vyzkoušení trochu tohoto krému, po prvním namazání rukou jsem věděla, že ho musím mít. Nádherně voní, tak čistě a hned se vstřebá. Hned jsem si ho vyhledala a už ho mám objednaný, rozhodně doporučuji.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    4. července 2018
    Byla recenze užitečná?
  14. Krááááásne voniaci krémik s príjemnou textúrou. Mám veľmi suchú pokožku a Karité pomáha, odporúčam.
    Kopie recenze od zákazníka z notino.sk
    22. června 2018
    Byla recenze užitečná?
  15. Karité doporučuji, moc krásně voní a hydratuje opravdu dobře. Textura je trošku těžší, než jsem čekala, ale zase mi díky ní připadá krém opravdu výživně.
    Zákazník z notino.cz
    22. června 2018
    Byla recenze užitečná?