Přejít na hlavní obsah
Dermacol Black Sensation Ultra Black tekuté oční linky

Recenze Dermacol Black Sensation Ultra Black

tekuté oční linky

Završte líčení vysoce krycí linkou s lesklým povrchem, a dokonale tak orámujte své oči. Pomůžou vám v tom tekuté oční linky Dermacol Black Sensation Ultra Black. Mají příjemnou texturu, která je voděodolná, snadno přilne k očnímu víčku a rychle zaschne. Sytě černé linky se pak nebudou rozmazávat a více jak 6 hodin neztratí nic na své intenzitě.

Koupit

Završte líčení vysoce krycí linkou s lesklým povrchem, a dokonale tak orámujte své oči. Pomůžou vám v tom tekuté oční linky Dermacol Black Sensation Ultra Black. Mají příjemnou texturu, která je voděodolná, snadno přilne k očnímu víčku a rychle zaschne. Sytě černé linky se pak nebudou rozmazávat a více jak 6 hodin neztratí nic na své intenzitě.

Koupit

Dermacol Black Sensation Ultra Black recenze20

4.6
27
4
1
2
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. najlepšia linka drží neotláča sa a pekné linky robí za najlepšiu cenu! :)
    Kopie recenze od Scarlett z notino.sk
    22. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Uschne a proste drzi. Dobre se odlicuje. Jedinou mensi nevyhodou je tvrdy hrot, kterym se hur maluje.
    Věra M.
    25. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Naozaj super produkt. Hrot je tvrdy, krasne rovné čiary + keď si na to date čierny tieň, linky krasne vydržia cely deň. Odporúčam!!
    Kopie recenze od bella z notino.sk
    5. listopadu 2023
    Byla recenze užitečná?
  4. Tekuté linky Dermacol používám už dlouho a jsem nad míru spokojená skvěle se aplikují a dlouho vydrží
    Vladuska
    18. dubna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. linky opravdu drží, lesklé linky opravdu drží, škoda, že nemají matný finiš
    Mína
    8. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Skvělé, nemůžu si na ně stěžovat. Drží mi opravdu celý den, ale zároveň se dají lehce odlíčit.
    Anna
    17. července 2022
    Byla recenze užitečná?
  7. Aplikuje se pomerne jednoduse, ale silene se droli po nejake dobe. Jsem zklamana
    Katka
    24. března 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Sháněla jsem náhradu za již nesehnatelné linky od Astoru. Tyto jsou skvělé. Dobře se nanáší a dlouho vydrží.
    Michaela F.
    23. února 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. jedna z naj liniek ktore som vyskusala, hrot je tvrdsi a velmi jednoducho sa s nim robia krasne rovne ciary, cierna je naozaj cierna, sice sa po par hodinach zvykla zacat rozmazavat ale to moze byt sposobene mojou mastnejsou pokozkou urcite s pouzitim pudra alebo tienov by to bolo ok :) odporucam!
    Kopie recenze od Lenka S. z notino.sk
    4. listopadu 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Koupila jsem na doporučení kamarádky a nedám na ně dopustit! Při téměř denním používání mi jedno balení vydrželo opravdu celý ROK. Krásně se s nimi kreslí i výrazné linky (vhodné pro gothic styl); lehce se drolí až tak po 14 hodinách, tedy vydrží opravdu celý den. V létě se pod potem nerozpouštějí! Vhodné i pro alergiky.
    Kris
    29. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. S aplikaci to chce čas, ale jsou to nejlepší linky co sem kdy měla. Kupuju už par let a super
    Markéta K.
    22. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Očnú linku hodnotím pozitívne. Pri odlíčovaní neminiem 5 tamponov ako tomu bolo pri používaní inej očnej linky, kvôli ktorej boli moje oči neustále unavené a vypadali mi mihalnice až som mala polcentimetrové prázdne diery :(, pri tejto linke zatiaľ nemám čo vytknúť. 4 hviezdičky som dala len z toho dôvodu, že ubehol zatiaľ iba týždeň odkedy ju používam.
    Kopie recenze od Zuzana z notino.sk
    18. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Skvělé oční linky. Kupuji opakovaně. Jednoduchá a přesná aplikace. Vydrží celý den i v teplotách přes 30 stupňů.
    Elena P.
    26. června 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Velmi dlouho vydrží, odolné proti dítěti. Akorát aplikaci musí mít člověk v ruce
    Kateřina V.
    26. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. Vyzkousela jsem i jine znacky,ale nebyla jsem tak spokojena jako s touhle,tak jsem se kni vrátila. Nejlépe drží, jsou krásně černé.
    Petra
    4. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Na tyhle linky nedám dopustit! Miluju je. Jsou voděodolné, nerozpíjí se, nedrolí se, vydrží 24hodin jak nic (na vnitřním festivalu od rána až do dalšího poledne). Jediné mínus je aplikátor, kde by hrot mohl být spíše jako štěteček, ale dá se v pohodě nakreslit tenká linka, dělat různé kreace. Neznám lepší linky za tuto až směšnou cenu. Patří mezi mé top3 produkty.
    lucia
    9. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Za mě super :) linky nosím každý den, niky se neloupaly, barva opravdu černá...jen štěteček je tvrdý-někomu to může vadit
    Noemi K.
    5. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  18. Dermacol mě nikdy nezklamal
    Ivana
    16. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. S linkami jsem naprosto spokojená. Nesouhlasím s recenzemi níže, nikdy se mi ani po celém dni z oka neodrolily. Naopak, linky se skvěle nanáší, mají nádherně sytě černou barvu a polomatný finiš. Už mám druhé balení.
    Eliška
    7. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Jsou sice krásně černé a štěteček je taky docela fajn, ale jakmile zaschnou, začnou se drolit. Při odličování se z oka odlupují popraskané kousky po částech. Rozhodně nedoporučuji
    Tereza
    18. června 2019
    Byla recenze užitečná?