Přejít na hlavní obsah
Dermacol Black Magic detoxikační slupovací maska

Recenze Dermacol Black Magic

detoxikační slupovací maska

Už žádné černé tečky! Detoxikační slupovací maska Dermacol Black Magic je pomůže zredukovat a zároveň bude předcházet jejich další tvorbě. Pleť hloubkově vyčistí a odstraní z ní odumřelé kožní buňky i nadměrnou mastnotu. Zanechá ji dokonale čistou, prokrvenou a omlazenou. Jednoduše nechte masku na obličeji zaschnout a po sloupnutí prozkoumejte, kolik nečistot se ve vašich pórech ukrývalo.

-20 %s kódem summer
Kód zadejte v košíku
-20%
Koupit

Už žádné černé tečky! Detoxikační slupovací maska Dermacol Black Magic je pomůže zredukovat a zároveň bude předcházet jejich další tvorbě. Pleť hloubkově vyčistí a odstraní z ní odumřelé kožní buňky i nadměrnou mastnotu. Zanechá ji dokonale čistou, prokrvenou a omlazenou. Jednoduše nechte masku na obličeji zaschnout a po sloupnutí prozkoumejte, kolik nečistot se ve vašich pórech ukrývalo.

Koupit

Dermacol Black Magic recenze20

3.8
24
4
6
1
8
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Treba hrubšiu vrstvu a nechať úplne zaschnúť cca hodinu. Nič zložité.
    Kopie recenze od Monika z notino.sk
    27. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Vysušuje mi plet.
    Lucie D.
    18. října 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Nejhorší maska, jakou jsem kdy použila. Sloupnout masku je nadlidský úkol. Podruhé jsem nanesla masku ve velmi silné vrstvě, aby se lépe sloupla. Ale i tak, jako byste nanesla sekundove lepidlo. Jediná pomoc bylo jit do sprchy a pořádně umýt mýdlem. Efekt minimální a nepříjemná parfemace
    Dan D.
    18. července 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. S touto maskou jsem zatím spokojená, jediný problém je, že pokud nanesete špatnou vrstvu tak se maska hůře sloupává ale není to nic s čím by si člověk neporadil, na vyzkoušení doporučuji
    Veronika
    14. ledna 2023
    Byla recenze užitečná?
  5. Maska se dobře nanáší a jde vidět výsledek hned po prvním použití. Bohužel se hůř sloupává, proto je vždy důležité nanést správnou vrstvu.
    Elis
    10. prosince 2022
    Byla recenze užitečná?
  6. Značka Dermacol je velmi nekvalitní, se vším, co jsem vyzkoušela, jsem narazila. Nyní jsem to znovu bláhově zkusila... Nejhorší maska, co jsem kdy měla. Absolutně nejde sundat z obličeje a nemá žádný efekt. Nechladí, nestahuje pokožku, neodstraňuje maz z ucpaných pórů, pleť po ní není hebká. Naprosto vyhozené peníze za vše, co od nich pořídíte.
    Zuzana
    10. listopadu 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  7. Maska se dobře na obličej dobře nanáší, pleť je po tom hladká. Vůbec nejde sloupnout z obličeje. Výrobek mě zklamal.
    Simona
    31. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  8. Maska vůbec nechce zaschnout a proto nejde ani sundat. Vyhodila jsem jí.
    Pavla V.
    27. srpna 2022
    Byla recenze užitečná?
  9. S maskou jsem spokojená, rozdíl je vidět už při prvním použití. Ale musí se člověk naučit nanést správnou vrstvu, aby šla pěkné sloupnout. Dost to tahá při slupování, když se zblízka podíváte na tu sloupnutou masku tak uvidíte i vytržené jemné chloupky tak to vysvětluje to tahání 👍
    Alena F.
    27. ledna 2022
    Byla recenze užitečná?
  10. Skvelé
    Kopie recenze od Daniela z notino.sk
    8. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  11. S maskou jsem spokojená, dobře se slupuje a tahá jen trošku a je vidět, že funguje, jelikož na ní zůstává přilepena špína z pórů.
    Martina
    4. srpna 2021
    Byla recenze užitečná?
  12. Katastrofa! Sundavání extrémně bolelo a mám po něm velkou bolestivou vyrážku. Nekupujte si.
    Lucka
    6. července 2021
    Byla recenze užitečná?
  13. Naprostá spokojenost.
    Martin
    4. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  14. Krásně se nanáší, vůně je příjemná. Dávám si ji pravidelně a mám méně černých teček. Určitě doporučuji! 🌸
    Verča
    14. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  15. používám jen na T zonu, tváře vynechávám, dost nepříjemně tahá. vůně příjemná. množství je třeba opravdu vychytat, po sloupnutí ještě smývám teplou vodou.
    Alena R.
    19. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  16. Slupovací maska funguje jak má, spokojenost.
    Miroslava S.
    9. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  17. Tažko sa zlupuje aj natiera
    Kopie recenze od Eva z notino.sk
    28. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  18. Maska krásně voní a perfektně se nanáší. Já obdobně si jí dávám jen na čelo,nos a bradu. Na tváře jí nedávám protože tam jde hůř sundat. Jinak funguje !!!🤩
    Ellen V.
    7. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  19. V tenkej vrstve sa nedá strhnúť. Za mňa, nič moc.
    Kopie recenze od AL z notino.sk
    15. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  20. Účel plní
    Kopie recenze od Dominika P. z notino.sk
    31. srpna 2020
    Byla recenze užitečná?