Přejít na hlavní obsah
Dermacol Beauty Powder Pearls tónovací perly na tvář

Recenze Dermacol Beauty Powder Pearls

tónovací perly na tvář

Navraťte svojí pleti zdravou barvu. Tónovací perly na tvář Dermacol Beauty Powder Pearls podtrhnou mladistvý vzhled a dodají obličej přesně to, co potřebuje. Růžové ji fantasticky rozjasní, zelené sjednotí barevný tón a žluté propůjčí bronzový nádech. Lehká textura s mikro částečkami odrážejícími světlo a lehkou květinovou vůní se stane vaším oblíbencem již s první aplikací.

Koupit

Navraťte svojí pleti zdravou barvu. Tónovací perly na tvář Dermacol Beauty Powder Pearls podtrhnou mladistvý vzhled a dodají obličej přesně to, co potřebuje. Růžové ji fantasticky rozjasní, zelené sjednotí barevný tón a žluté propůjčí bronzový nádech. Lehká textura s mikro částečkami odrážejícími světlo a lehkou květinovou vůní se stane vaším oblíbencem již s první aplikací.

Koupit

Dermacol Beauty Powder Pearls recenze20

4.8
27
1
1
1
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. mam bronzovú, je vynikajúca a skúsila som tu bledú, s bielymi gulickami. úžasné. Bála som sa ze budu moc svetlé, ale spravili krásnu pleť, prirodzene žiarivú a pleť pôsobí mladistvo. ešte som zvedavá na tie ružové, ale z toho mam obavy, aby som nebola moc do ruzova. ale časom im dám šancu, tieto dve varianty co mam, sú topka!
    Kopie recenze od Denisa z notino.sk
    16. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Nenadchlo,velká krabicka..
    Andrea K.
    8. června 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Hodně práší a barva je velmi intenzivní, pro začátečníky se nehodí. Navíc, alespoň mě, moc dlouho nevydrží.
    Kristýna
    25. dubna 2022
    Byla recenze užitečná?
  4. Pudr se mi moc líbí. Dobře se nanáší.
    Martina
    17. května 2021
    Byla recenze užitečná?
  5. Pekne rozjasnia tvar, veľmi prirodzene. Obávala som sa tých trblietok, ale na šťastie sa efekt disco gule nekonal :)
    Kopie recenze od Alex z notino.sk
    12. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Prijemna vona guliciek, pekny odtien a lesk ale trosku nesikovne balenie a zbytocna hubka. Ale inak pekna syta licenka.
    Kopie recenze od Ivana z notino.sk
    25. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Nepříjemná vůně. Krabička z papíru, po otevření vše kolem je od prachu z její naplní. Jinak barva bronzových perlu je hezká!
    Alexa
    16. dubna 2020
    Byla recenze užitečná?
  8. Velká pigmentace, stačí málo produktu a vydrží na tváři celý den
    Olina
    24. února 2020
    Byla recenze užitečná?
  9. Sú krásne a majú krásny efekt po nanesení na tvár.
    Evelína J.
    5. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  10. Veľmi rada používam všetky tri verzie. Pleť je krásne rozjasnená, svieža. Odporúčam.
    Kopie recenze od Ada z notino.sk
    3. srpna 2019
    Byla recenze užitečná?
  11. Perlicky supr. Krasne se nanasi, trosku vic se prasi, ale plet krasne rozzari.
    Nata
    12. července 2019
    Byla recenze užitečná?
  12. Tónovací perly na obličej jsem kdysi měla od oriflame a chtěla jsem vyzkoušet znovu. Mám zelené a jsou skvělé. na fotce není vidět jak se krásně jemně třpytí. jsou dost pigmentované takže stačí troška a barvy jsou opravdu vyladěné takže nevypadáte jako klaun :-P na léto proste super věc, udělaly mi velkou radost
    Verča
    28. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  13. Zelené perličky jsou naprostý zázrak. Rozjasňují opravdu intenzivně a nádherně voní. Používám jako jemný finish mého make-upu. Naprostá pecka.
    Adéla
    23. června 2019
    Byla recenze užitečná?
  14. Naprosto úžasně vonící perličky!!! Plus jsou teda hodně záříve, tak opatrně s aplikací !
    Tea
    9. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  15. první zkušenost s perlama, pro začátečníky doporučuju vyzkoušet nanečisto, ale výsledek je fajn
    Tera
    6. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  16. Odstín se mi moc líbí, aplikace také. Nejprve jsem nanášela přiloženou houbičkou, pak jsem přešla na štětec, je to tak lepší.
    Jiřka
    2. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  17. Mám tyto perličky v růžové variantě a jsem velice příjemně překvapená. Pleť krásně rozjasní
    Andrea
    2. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Jsem světlý typ, takže růžová varianta byla jasná volba. Pěkně sjednotí a rozjasní pleť.
    Magda
    1. května 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Perlicky maju kraasny obal, nadherny odtien, dobre sa s nimi pracuje. Pouzivam skor stetec, ako labutienku ktora je sucastou balenia. Velmi dobre sa s produktom pracuje a hlavne neflakatie!!! Ja osobne mam tu bronzovaciu verziu ale urcite chcem skusit aj licenkovu / ruzovu, vyzera tiez super! Urcite odporucam :)
    Kopie recenze od Nina z notino.sk
    17. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Perličky příjemně voní, dodají pleti krásnou a zdravou barvu. Nanáším spíš štětcem, jde to líp.
    Kristi
    17. dubna 2019
    Byla recenze užitečná?