Přejít na hlavní obsah
Dermacol Acne Clear hydratační gelový krém pro problematickou pleť, akné

Recenze Dermacol Acne Clear

hydratační gelový krém pro problematickou pleť, akné

Problematická pleť se sklonem k akné dokáže pěkně potrápit. Hydratační gelový krém Dermacol Acneclear poskytne pleti rovnováhu a okamžité zklidnění. Olej z australského čajovníku a Zincidone® eliminuje akné a předchází jeho vzniku. Krém navíc dodá pleti dostatečný přísun hydratace, takže vás už nebude trápit nepříjemné pnutí. Probuďte krásu svojí tváře.  

122s kódem skincare
Kód zadejte v košíku
-15%
Koupit

Problematická pleť se sklonem k akné dokáže pěkně potrápit. Hydratační gelový krém Dermacol Acneclear poskytne pleti rovnováhu a okamžité zklidnění. Olej z australského čajovníku a Zincidone® eliminuje akné a předchází jeho vzniku. Krém navíc dodá pleti dostatečný přísun hydratace, takže vás už nebude trápit nepříjemné pnutí. Probuďte krásu svojí tváře.  

Koupit

Dermacol Acne Clear recenze20

4.0
12
4
1
1
3
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Neměla jsem od něj žádné očekávání, ale příjemně mě překvapil, pomohl mi s akné na přechodu mezi tváří/krkem :D nečekejte nějakou velkou hydrataci, střídám ho s jinými krémy. Ale ještě se mi nestalo, že bych na 'začínající' pupínek dala na noc krém a ráno tam nebyl, až s tímhle krémem
    Michaela F.
    7. května 2024
    Byla recenze užitečná?
  2. nijak mi to pleť nezlepšilo, moc nedoporučuji
    Anna S.
    7. dubna 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  3. Nedoporučuji. Pálí,štípe. Způsobil vyrážku a začervenání.
    Anna
    6. ledna 2024
    Byla recenze užitečná?
  4. príjemný gélový krém, používame s dcérou obe, skôr na noc proti mastnej pleti a akné.
    Kopie recenze od Ludmila P. z notino.sk
    6. prosince 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  5. Hrozný gel, hned po první aplikaci se objevilo hodně nového akné a na obličeji zůstala vvrstvička Nedoporučuji!
    Sofi
    9. prosince 2021
    Byla recenze užitečná?
  6. Krém jsem si koupila hlavně, protože jsem potřebovala něco lehkého, nenasytného na mouku mastnou pleť.Ze začátku jsem krempozivala na celý obličej, ale mě osobně v tomhle případě nevyhovoval.Tak jsem začala používat jen na sucha, problematická místa na což je super.Zadny zázrak, ale určitě se hodí a za cenu to stojí.
    Nikola
    20. září 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Jsem prijemne prekvapena, super krem.
    Michaela S.
    18. března 2021
    Byla recenze užitečná?
  8. Super
    Kristýna V.
    18. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. pouzivam ho roky ja (32.r) aj moja mama (70+). Nenasli sme lepsi krem na plet! Vpija sa rychlo, neupchava pory, nemam po nom vyrazky ako po inych kremoch. Okrem toho velmi pekne vonia :) Pre mna absolutna jednotka!
    Kopie recenze od Jana z notino.sk
    4. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Krém pěkně hydratuje, hezky voní, eliminuje tvorbu nových pupínků. Určitě zakoupim zase.
    Bára C.
    22. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Stejně se k němu pokaždé vrátím. Je prostě skvělý!
    Sisi
    17. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Najlepši krem pre moju zmiesanu citlivu plet,akné sa hneď zmenšuje👌
    Kopie recenze od Mária z notino.sk
    13. října 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Za mne super pomocník na problematickou pleť, střídám ho s klasickým denním krémem a nemůžu si ho vynachválit:)
    Simona
    10. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Poprvé jsem tento přípravek zakoupila a teď zkouším, pleť dostane přesnou dávku hydratace , kterou potřebuje , nedoporučuji ale na moc suchou pleť. Musíte dát větší vrstvu.
    Andy
    30. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Používam ho už rok a som s ním veľmi spokojná.😁
    Kopie recenze od Ema Z. z notino.sk
    25. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Vynikající. Spokojenost. Zklidní, hydratuje, eliminuje akne, plet je heboučká. Používám v kombinaci s vodou a čistícím gelem stejně řady a akné se přestalo vytvářet. Koupi zopakuji.
    Sisi
    25. března 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Koupeno jako dárek, tak snad se bude líbit.
    Libuše C.
    20. listopadu 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. maximální spokojenost
    Daniela
    12. června 2017
    Byla recenze užitečná?
  19. Pleť se mi zlepšila,pupínky se již netvoří a pleť je hladší a hydratovanější.
    Markéta
    12. července 2016
    Byla recenze užitečná?
  20. Opet jsem pouzila cele baleni a pupinky mi vubec nezmizeli, a krem mi nijak nepomohl.
    Zákazník z notino.cz
    26. června 2016
    Byla recenze užitečná?