Přejít na hlavní obsah
Dermacol 24h Control dlouhotrvající make-up

Recenze Dermacol 24h Control

dlouhotrvající make-up

Spolehněte se na své líčení po celý den. Dlouhotrvající make-up Dermacol 24h Control s obsahem koenzymu Q10 se postará o dokonale přirozený look až po dobu 24 hodin.

Koupit

Spolehněte se na své líčení po celý den. Dlouhotrvající make-up Dermacol 24h Control s obsahem koenzymu Q10 se postará o dokonale přirozený look až po dobu 24 hodin.

Koupit

Dermacol 24h Control recenze20

4.1
35
10
4
3
7
Zobrazit hodnocení podle vlastností
jednoduchost aplikace
kosmetická kvalita
spokojenost s výsledkem
Nejnovější
  1. Make-up kupuji opakovaně léta, nedám na něj dopustit. Ale je třeba se s ním naučit pracovat. Je hutný a má tendenci dělat masku a rychle zasychat. Takže to chce opravdu udělat jen pár mini ťupek na obličeji a hned rozetřít kvalitním štětcem. Pak je skvělý. Drží, neotírá se, nemastí, neoxiduje. Kupuji odstín 1 a 4 a celoročně si míchám podle potřeby a opálení. Pokud se to přežene s množstvím nebo se roztírá prsty, tak je s ním opravdu trápení a chápu ty negativní recenze.
    Zdeňka K.
    7. února 2024
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  2. Zalieza do vrások,krytie slabé,je hutny.
    Kopie recenze od Iveta S. z notino.sk
    10. května 2023
    Byla recenze užitečná?
  3. Použití zatím 2x a pokaždé katastrofa. Použila jsem bázi pod make-up tež od Dermacolu a tento make-up a mapy a suchá místa všude po obličeji. Dam mu ještě šanci s použitím jiné podkladové báze nebo bez.
    Andrea K.
    16. února 2023
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  4. Tento makeup stoji za vyskusanie.Mam mastnu plet.Nelesknem sa tolko ako pri inych makeupoch.Ma stredne krytie.Podla mna sa hodi na kazdy typ pleti.Rozziari krasne plet a vydrzi na pleti dlho.Treba aj nejaky dobry fixacny transparentny puder k nemu a budete spokojní.Za vyskusanie naozaj stoji.Kupujem uz len tento makeup :)
    Kopie recenze od Martina J. z notino.sk
    31. října 2022
    Byla recenze užitečná?
  5. Většina nejsvětlejších odstínů je na tu mojí "nezdravou barvu" moc tmavá nebo žlutá. Tenhle se hezky přizpůsobí odstínu pleti a nevypadá jako maska.
    Martina M.
    23. června 2022
    Byla recenze užitečná?
    Ověřená recenze
  6. Č. 4 je přirozené opálený odstín do hněda ne žlutá a ne oranžová
    Jindrich z.
    2. října 2021
    Byla recenze užitečná?
  7. Dnes jsem použila poprvé a musím říci, že jsem spokojená. Jen jsem si nezvolula správně odstín. Jsem tmavovláska a mívám snědší pleť. Poradi mi někdo? Děkuji
    Irena H.
    13. dubna 2021
    Byla recenze užitečná?
    |
  8. Pekne kryje, nedráždi pokožku a nerobí akne
    Kopie recenze od Domi z notino.sk
    25. února 2021
    Byla recenze užitečná?
  9. Nevysušuje, nedělá šupinky, zcela přirozený. Mám odstín 3. Jsem velice spokojená. Doporučuji před nanesením použít Satin base make-up od DC.
    Kateřina
    13. ledna 2021
    Byla recenze užitečná?
  10. Za mna jeden z najhorších makeup čo som vyskúšala
    Kopie recenze od Mata z notino.sk
    29. listopadu 2020
    Byla recenze užitečná?
  11. Make-up zakoupen na základě recenzí, ale pro mojí smíšenou pleť nic moc. Rozhodně nevydrží 24 hod, i při použití podkladové báze DC. Na nose mi šupinkovatí a že by se neotíral to se taky říc nedá na telefonu je flek vždy. Plusem je je příjemná aplikace, make-up lze lehce rozetřít jak štětcem tak prsty, nemám pocit masky na obličeji a i vůně make-up je v pohodě. Jen kdyby nešupinkovatěl a fakt vydržel. Kdyby šli hvězdičky půlit tak dám 2,5 takle 0,5 hvězdy za to že je to český produkt.
    Zuzka
    16. září 2020
    Byla recenze užitečná?
  12. Nejlepší make up. Doporučuji.
    Táňa
    14. července 2020
    Byla recenze užitečná?
  13. Miluju tento makeup, nejlépe mi sedí odstín číslo 1, ačkoliv jsem docela světlý typ. Mě osobně vydrží dlouho, pod to dávám podkladovou bázi také od Dermacol.
    Verča
    12. června 2020
    Byla recenze užitečná?
  14. Vysoké krytí, zalézá do vrásek, na některých místech bohužel šupinatí, po hodině - dvou už makeup na některých místech není, odstín make-upu mě překvapil, sedl mi, ale samotný makeup mi určitě nesedl.
    D
    23. května 2020
    Byla recenze užitečná?
  15. Já mám hodně suchou pleť ... Používám pod tento make-up hydratační krém avene potom bázi Dermacol.. a nikde není ani šupina, je velký rozdíl nanášení make-upu houbičkou a prstama. Houbičku se mnohem lépe zapracovává do pleti a je to opravdu velký rozdíl.... Já doporučuji, ale nemusí sednout každému.
    Radka S.
    22. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  16. Tento makeup jsem chtěla vyzkoušet, ale bohužel na moji suchou pleť vůbec nesedl. Je hodně hutný a nevím, zda to byl jen problém u mého kusu, ale pumpička šla velmi z tuha. Makeup byl hodně cítit na pleti, takový pocit masky a pořád jakoby pracoval a po velmi krátké době se začal vytrácet. Po 3 hodinách už bylo vidět, že na některých místech ani není. Měla jsem pocit, že pleť pod ním nedýchala a hrozně ji stahoval i když jsem hydratovala pleť před i po nanesení makeupu. Nakonec putoval ke kamarádce, která má spíše smíšenou pleť, a ta je s ním spokojená. Takže pro suchou pleť nedoporučuji pro mastnější je asi vhodnější.
    Eve
    22. ledna 2020
    Byla recenze užitečná?
  17. Najhoršia kúpa v živote. Hrozne sa rozotiera, na pleti vôbec nedrží, po pár hodinách plet hrozne pne, nepôsobí vôbec prirodzene a hrozne sa otiera. Za mna značka dermacol nikdy viac
    Martina
    14. prosince 2019
    Byla recenze užitečná?
  18. Presne ako v reklame podkladova báza, tento make up, sypký púder perfektná kombinácia pre normálnu až zmiešanú pleť. Vyskúšajte odporúčam.😀
    Kopie recenze od Janka z notino.sk
    25. října 2019
    Byla recenze užitečná?
  19. Zalézá do vrásek, během dne se tvoří oranžové šmouhy a na rizikových místech šupinatí. Za mě ne...
    Kateřina
    28. září 2019
    Byla recenze užitečná?
  20. Nejlepší drogerkový make-up pro mou smíšenou pleť (50+). Po zapracování beauty blenderem krásně drží celý den bez nutnosti přepudrovat. Je lehce až středně krycí a chce to nanášet jej na dobře hydratovanou pleť, pak má luxusní finiš. Kupuji odstín 2K (do žluta), který na NOTINO bohužel nevidím, škoda!
    J
    20. září 2019
    Byla recenze užitečná?